Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

I Sverige skyddas brutala förövare genom trygghetsskapande åtgärder – hur ska man garantera flickors säkerhet?

av | 19 jul, 2022 | Sexualvåld

Lästid: 6 minuter

Vi är många som skakats av det brutala dådet mot en värnlös 9-årig flicka i Skellefteå som fortfarande vårdas på intensiven som en följd av det oerhört grova sexuella våld hon utsatts för av en individ av manligt kön vars ålder och motiv vi i dagsläget inte vet mycket om. Det vi dock vet är att individen är känd av socialtjänsten och att han utsatt andra personer för trakasserier och övergrepp. Och att den berörda flickan nästan mist sitt unga liv. Skolan har trots känndemon om förövarens problematik dock inte agerat och de övriga myndigheterna skyller på varandra. Det är alltid någon annans fel i Sverige. Leif GW Persson är orolig för att ”pojken” ska begå nya våldsdåd. Men det svenska samhället har valt att skydda förövaren genom så kallade ”trygghetsskapande” åtgärder. Han har flyttats till okänd ort. Ingen journalist ställer dock frågan: Hur skyddar ni flickor och kvinnor från att råka illa ut?

Förövarens advokat är givetvis kritisk. Som sig bör. Och de stora medieplattformarna har valt att skriva om det ”näthat” våldsverkaren utsätts för. Det svenska samhällets medierepresentation är bekymrade över att människor känner ilska och aggression mot en person som nästan tagit daga av ett litet flickebarn. Grov våldtäkt mot barn. Jag vill inte tänka på fasan och smärtan flickan under oöverskådlig tid utsattes där i skogen, med ett våldsamt monster över sig som gjorde illa utan nåd. Som mamma tänker jag på mina egna barn. Jag tror inte jag är ensam. Varje normalt funtad mor och far i det här landet måste känna detsamma, annars är man inte människa. Hur kan samhället ens låta sådant pågå? För det pågår. Det är inte första gången barn far illa som en konsekvens av slappa politiker och deras oförmåga att agera klokt och handlingskraftigt för att skapa ett samhälle där det är ordning och reda.

Jag läser om så kallade ”trygghetsskapande åtgärder”. Men det är trygghet för våldtäktsmannen det talas om. Som för dyra pengar skyddas av samhället. Ingen journalist på det statligt finansierade medierna ifrågasätter vad som hänt med förövaren och hur samhället tänkt skydda oss mot ett dylikt monster. Det talas i förmildrande ordalag om ”pojken” hit och dit. Den ”stackars” pojken som utsätts för hot och hat! Få talar om den skadade flickan. En 9-åring som borde ha fått bada och leka i den ljuva sommaren. Som borde ha benen fulla med spring och suga på ett grässtrå under en molnfri blå himmel. Som istället förlorar sommaren liggande likt ett hjälplöst kolli i en sjukhussäng, full med slangar och med gosedjur runt sin skadade blåslagna lilla kropp. Föräldrarna som lagt ut bilden på sin dotter har ifrågasatts. Men de som ifrågasätter är inte sena att använda sjuka och döda barn när det passar deras syften. Som bilden på den döde syriske pojken Alan Kurdi på en strand vid Medelhavet. Då användes bilden för att vi skulle öppna våra hjärtan för den migration som är en direkt anledning till att en 9-åring nu ligger på intensiven, vanställd av ett övergrepp så vidrigt att det knappt kan skrivas.

Hur ser de trygghetsskapande åtgärderna ut för Sveriges flickor, kvinnor, kanske pojkar och även män ut? Vart har förövaren förts och är han på behörigt avstånd från andra potentiella offer? Eller har man helt sonika placerat ut honom i någon liten ort där 9-åriga barn cyklar fritt i tron om att sommarlovet är en trygg tid då de kan leka utomhus utan livvakter?

Sverige går sönder mer och mer. Ett samhälle där de ansvariga inte kan skydda barnen är ett samhälle i fritt fall. De i sin tur skyddas av fega journalistkräk som för länge sen slutat göra sina jobb. Om något mer händer kommer det vara ert fel. För att ni inte bara lät det ske, utan möjliggjorde det med ögonen öppna.

*******

Det produceras givetvis nya böcker på Palm Publishing. Jag har kommit ut med en nyutgåva av barnboken Ingrid och Ivar, eftersom de tidigare Ingridböckerna cancellerats av Bonniers. Du kan beställa barnboken signerad av mig, maila katjanouch@gmail.com – 160 kronor på 1236749063 och skriv din adress i mailet och vem boken ska signeras till! Du kan givetvis köpa fler exemplar också 😉

Det senaste tillskottet i satirbranschen heter ”Sveriges lilla röda” och är en svidande uppgörelse med den odugliga sosseregimen som slår sönder Sverige. Jotack Sverige kan bättre! Vi kan göra oss av med de maktkåta sossarna i Rosenbad. För att du ska nyktra till läser du självklart ”Lilla röda”. Också den kan du beställa signerad – på mail katjanouch@gmail.com, swisha 290 kr till 1236749063 och skriv din adress i mailet och vem boken ska signeras till! Du kan givetvis köpa fler exemplar av den också 😉

Vill du köpa Ingrid och Ivar på Bokus är länken denna:

https://www.bokus.com/bok/9789151995793/ingrid-och-ivar-pa-badhuset/

Vill du köpa lilla röda på Bokus går det också bra, här är länken:

https://www.bokus.com/bok/9789151995809/sveriges-lilla-roda/

De andra böckerna kan du också beställa av mig.
Till exempel ”Ingen kvinnas land”. Fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. (Misstänkt likt Sverige).

Jag har även kvar ”Helt Oacceptabelt”. Samt ”Blodsådd”, Bilden av Sverige, BIlden av verkligheten och Flykten från folkhemmet.

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på katjanouch@gmail.com – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

”Helt oacceptabelt” finns online också:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – finns online här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer