Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

I Socialdemokraternas Sverige gynnas främst utländska kriminella män – medan kvinnor, barn och gamla far allt mer illa

av | 31 jan, 2021 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 6 minuter

Senaste tidens debatt har präglats av prat om konservativa partiers påstådda försök att inskränka den svenska aborträtten och att det på något sätt skulle vara ogynnsamt för kvinnor om socialdemokraterna ihop med Centerpartiet och Miljöpartiet inte längre bestämde i Sverige. Jag lyssnar på Annika Strandhälls när hon slår sig för bröstet och hävdar hur mycket hennes parti gjort för jämställdheten. Men sanningen är att det bara är politiska floskler. Den enskilt största grupp som idag gynnas i Sverige är kriminella utlänningar, främst unga män. Gamla människor behandlas exempellöst illa. Barn lider. Kvinnor vågar knappt gå ut med sina hundar. Januarimånad är knappt slut men männen som numera härskar i vårt land har redan bjudit på tre spektakulära balkongflygningar med katastrofal följd för de kvinnor som kastats ut. Alliansregeringen Löfvens Sverige är trasigt, splittrat, allt fattigare, med hisnande skatteslöseri och en ekonomiskt skriande orättvis politik samt växande arbetslöshet. Vårt vackra land är allt mer miljöförorenat som följd av huvudlös nedläggning av fungerande kärnkraftverk som ger ren och billig energi, men framför allt har samhället under socialdemokraterna blivit mycket mer ojämställt och farligt för kvinnor, barn, gamla och djur. Vinnarna är de kriminella männen – framför allt medborgare i flera av världens mest ojämställda länder, som likt kungar härjar i ett av konflikträdsla darrande Sverige.

Den 29 januari 2021 twittrar Annika Strandhäll:

B Söder (Björn Söder, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna och före detta talman, min kommentar) ville ha en kommentar. Att få företräda S i jämställdhetsfrågor är otroligt fint. Vårt parti har stått bakom varenda viktig jämställdhetsreform i vårt land i modern tid. Det har format bilden av Sverige som ett av världens mest jämställda länder. https://fb.watch/3kj09Tf0Z6/

Hon talar om bilden – ja. Verkligheten är en annan…

Strandhäll radar upp: ”Införandet av särbeskattning, världens fortfarande modernaste föräldraförsäkring, utbyggnaden av barnomsorgen, rätten till abort, varvade listor i politiken, kvinnofridslagstiftningen, sexköpslagstiftningen, och förra mandatperioden också samtyckeslagstiftningen. Väldigt mycket har handlat om ökad trygghet och självständighet för kvinnor i bred bemärkelse, att kunna välja sin egen väg i livet, ha råd att skilja sig, att våga gå när första slaget kommer och ha råd att försörja sina barn när man blir ensam. Helt enkelt att kvinnor i det här landet ska ha samma möjligheter som män att påverka sitt eget liv och samhället.”

Jag lyssnar och fastnar vid frasen ”väldigt mycket har handlat om ökad trygghet och självständighet för kvinnor i bred bemärkelse, att kunna välja sin egen väg i livet” och jag tänker på alla de tusentals kvinnor som sitter isolerade i sina hem, utan att lära sig svenska, kvinnor som inte får arbeta för sina män. Flickor som redan två år gamla måste ha håret beslöjat, på svenska förskolor. Flickor som utsätts för oskuldskontroller och oskuldsopeationer. Kvinnor som inte får äta vid samma bord som sina män, som betraktas som andra klassens medborgare. De senaste tjugo åren har närmare två miljoner människor invandrat till Sverige, en invandring som till stor del består av muslimska invandrare. Dessa har på sina håll kommit att dominera förorter som sedan klassats som ”utsatta områden”. I skuggsamhällena lever människor under sharialagar bortom svensk lagstiftning. Jag undrar Annika, hur står det till med ökad trygghet och självständighet för kvinnorna här?

Sanningen är att nästan hälften (45 procent) av kvinnor i åldern 20-24 år berättar att de ofta väljer att ta en annan väg eller färdsätt på grund av sin oro för brott och 20 procent uppger att oron gör att de ofta avstår till exempel en promenad, ett restaurangbesök eller att träffa en vän. Varannan kvinna i åldern 20-24 år berättar att de ofta oroar sig för att utsättas för sexualbrott. Detta är siffror från BRÅ:s Nationella trygghetsundersökning från 2019, sedan dess har det blivit ännu värre. Till exempel blev 56-åriga undersköterskan och Kungälvsbon Anna-Lena Lernhede som skulle promenera den korta biten från sin väninna i centrala Kungälv och hem till Komarken överfallen och knivskaren så illa att hon tolv dagar senare avled. Förövaren: Påstått minderårig afghan som skulle råna Anna-Lena. Rån, misshandel och knivskärningar liksom överfallsvåldtäkter är numera så frekventa i socialdemokraternas Sverige att de knappt blir nyheter ens.

Och ”att våga gå när första slaget kommer” – vad betyder det? En (invandrad, från Kosovo) mamma blir halshuggen när hon blir skiljas, efter åratal av tortyr. Tre andra kvinnor kastas ut från balkonger. Nej, de ”faller” inte av sig själva. Andra kvinnor vittnar om att de är på flykt och måste gömma sig resten av sitt liv i rädsla för att annars bli hedesmördade. Hur är detta bra politik? Flickor dödas,kvinnor våldtas, förnedras, kränks. Kvinnors frihet beskärs och ett ”vi och de”-samhälle växer fram när flickor i en och samma skolklass har helt olika möjligheter och rättigheter. De etniskt svenska tjejerna och kvinnorna, de som kommer från europeiska kulturer, får leva mer eller mindre fritt, i alla fall på pappret. Deras systrar är hårt hållna, deras kön bär familjens heder. Men utländska killar behandlar inte tjejer jämställt och är du oroad över ökad ojämställdhet så kika på hur normer smittar av sig, hur machoideal inspirerar även killar som inte har rätterna i Mellanöstern och Afrika.

Socialdemokraterna och deras alliansregering gillar att prata om att ta itu med kriminaliteten och att knäcka den organiserade brottsligheten. Men faktum är att denna växer ohämmat och att de kriminella männen får ett allt starkare grepp om samhället. Svensken hukar i konflikträdsla över att riskera att kallas ”rasist” om han står upp för sitt land. Samtidigt försöker socialdemokraterna med hjälp av lögner och smutskastning klamra sig fast vid makten, som rätteligen glider dem ur händerna. 15.000 lämnade socialdemokraterna under 2020, antalet medlemmar sjönk från 90.000 till 75.000. Det är ett kvitto på att fler och fler ser igenom lögnerna som basuneras ut av politiska demagoger som Strandhäll.

Sanningen är att aborträtten aldrig varit hotat i Sverige. Inte för de svenska kvinnor som lever i jämlikhet. Däremot har tusentals kvinnor i Sverige ingen rätt att göra abort överhuvudtaget – eftersom deras klaner och familjer förbjuder dem. Men dessa kvinnor struntar Strandhäll i. Med hjälp av lagstiftning och signalpolitik skulle man kunna komma till rätta med problemet. Istället blundar man.

De som idag främst gynnas av socialdemokraternas politik i Sverige är kriminella, utländska män. De är många gånger inte ens svenska medborgare. Men de får begå brott här, de utarmar vårt land, och många gånger utvisas de inte ens utan släpps ut i förtid och begår nya grova brott, som mord. Inte för intet kallas de för ”den nya adeln”. Om Annika Strandhäll inbillar sig att dessa män lyssnar på henne och respekterar henne, är hon verkligen ute och cyklar.

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer