Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

I pressfrihetens Sverige tiger de fega journalisterna och skyddar makten från folket

av | 3 maj, 2023 | Media, Yttrandefrihet

Lästid: 4 minuter

Idag den tredje maj är det pressfrihetens dag och de stora mainstreammedierna slår sig för bröstet och talar om att det fria ordet måste skyddas. Jag tänker att den svenska pressfriheten är ett veritabelt haveri. Var är det fria ordet? Det enda dessa mainstreammedier är fyllda av är propaganda och lögner enligt globalismens agenda. Sanning kallas för ”konspiration” och kärleken till Sverige för ”rasism”. Jag frågar mig hur de här förljugna journalisterna har mage att prata om pressfrihet när de sålt sin journalistiska heder genom att skydda politikerna som orsakat Sveriges förfall? När de ständigt ställer sig på de kriminellas sida, när de anlitar vänsterextrema källor som Expo och förljugna propagandister som experter, sådana som förnekar det allra mest uppenbara, nämligen kopplingen mellan okontrollerad migration och samhällets laglöshet? När de talar om mäns våld mot kvinnor men har en blind fläck gentemot hedersvåldet där hitresta utlänningar tycker de är i sin fulla rätt att slakta en gravid 20-åring? Pressfrihet, jo jag tackar jag! Det är verkligen som Trump säger – ”the media is the virus”. I Sverige är etablissemangets vänskapsmedier dessutom finansierade av enorma summor i statligt presstöd, som ännu mer stimulerar lydnad och lojalitet mot staten.

Vi har ett public service som vi måste finansiera via våra skattepengar, det kostar oss 9 miljarder per år för att SVT och Sveriges Radio ska hjärntvätta oss i att islam är fredens religion och missnöje med shariaghetton är ”rasism”. Vi har TV4 som är fullt av slöjaktivister och efterblivna programledare som kämpar stenhårt för att föra fram det vänsterblivna woke-narrativet där v ska skrämmas till lydnad, underkastelse, elfattigdom och ätandet av insekter helt enligt World Economic Forums globalistiska agenda. Vi har DN med pk-polisen Peter Wolodarski vid rodret som ska uppfostra oss i hur vi ska tänka med hjälp av en armé korkade småbrudar som prackar på oss den ena billiga populistanalysen efter den andra. Expressen velar lite fram och tillbaka, ibland lyckas man producera en hyfsad ledartext men sen faller man ner i den vänsterliberala sörjan igen där man låtsas som om SD har fel i sin analys av hur Sverige förfaller och islamiseras. Aftonbladet ska vi inte tala om, där sitter Sveriges största socialistlögnare Anders Lindberg och skrikgråter om 30-talet och Tyskland så fort han hör något verklighetsförankrat och ärligt. Men jodå Anders, 30-talet närmar sig, närmare sagt Agenda 2030 som kommer innebära något rejält dåligt även för dig och dina kollegor – nämligen att ni alla kommer få det duktigt mycket sämre.

Var är journalisterna som stenhårt vågar ställa Sverigehatande politiker mot väggen? Var är journalisterna som gräver i till exempel Erik Tedéns agenda, varför höjer riskbankschefen räntan, är det för att helt krossa alla som äger sina bostäder och göra medelklassen utfattig, även det ett globalistiskt mål helt enligt Agenda 2030? Var är journalisterna som ifrågasätter varför skattebetalarna måste försörja alla missanpassade invandrare som vägrar arbeta utan mest bara pysslar med sin radikalisering, koranskolor och gängkrig? Var är granskningarna och uppdragen som verkligen sker i allmänhetens tjänst? Men istället sitter journalisterna ängsligt och tyst, för att de vill inte stöta sig med sina kompisar i politiken och inom kulturbranschen, det är verkligen ett äckligt klägg av nepotism och lojaliteter, man vill inte att det ska bli stelt på det där trädgårdsminglet eller eventet, så man håller käften och slår på sånt som man med trygghet vet att man kommer undan med, som människor som kämpar för att Sverige ska tillfriskna eller sådana som protesterar mot de stora företagens maktmissbruk, sådana människor stämplar medierna som ”rasister” och ”konspirationsteoretiker” och får därmed effektivt tyst på all sund debatt.

En sådan förljugen fråga är det som medierna kallar ”mäns våld mot kvinnor”. Man vägrar tala om de kvinnohatande kulturerna som i hundratusental svämmat över Sverige och som anser sig ha rätt att fysiskt bestraffa, våldta, misshandla och mörda såväl sina egna kvinnor som svenska. På grund av förljugna och fega journalister har vi fått hundratusentals män som verkligen inte har några svenska fina värderingar utan som anser sig ha rätt att till och med döda i ”hederns” namn. De kommer undan med detta. Vi har en justitiekansler Mari heidenborg som till och med belönar dem med miljoner i skadestånd! Men de svenska journalisterna vänder bort huvudet. De drevar mot människor som ifrågasätter systemet ­ för att upprätthålla system och dysfunktionerna som därmed får bre ut sig i ett allt snabbare tempo.

Sverige närmar sig allt mer en totalitär stat. Mainstreamjournalisterna älskar att gapa om Ungern eller Turkiet när de vill påvisa att yttrandefriheten i Sverige kan vara i fara. De verkar inte inse att deras feghet och ryggradslöshet skapar ett fullkomligt ohållbart debattklimat här i vårt eget land. Innan de nämner Ungern fler gånger bör de sopa rent framför egen dörr.

Pressfrihetens dag. Vilket skämt! Sveriges mainstreammedier är faktiskt inget annat än maktmissbrukarnas och demokratihatarnas bästa vänner. Den förlorade journalistiska hedern vore en fjäder i hatten – för en diktator i DDR.

 

 

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer