Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

I morgon lördag 12/1 demonstrerar vi kl 14.00 på Norrmalmstorg

av | 11 jan, 2019 | Sverige mot maktmissbruk

Lästid: 4 minuter

De senaste dagarnas politiska utveckling gör att det ser mörkt ut för Sverige. Politiker som inte verkar förstå ett dugg om vad som krävs för att få landet på fötter står och svamlar i nattmössan, fulla av verklighetsfjärran fantasier om vad svenska samhället behöver. Bland annat lovar Annie Lööf fortsatt hög invandring, i ett läge då alla system blinkar rött och den ekonomiska krisen står för dörren. Desto större anledning att gå ut på gator och torg och säga ifrån. Vi, folket, måste synas, annars tror de maktmissbrukande tomtarna i sina ombonade finsalonger att vi tycker deras vanstyre av Sverige är bra. Därför samlas vi imorgon i en partipolitiskt obunden folklig manifestation på Norrmalms torg i Stockholm. Vi har sökt och fått polistillstånd. Jag hoppas att så många som möjligt ska komma! Låt oss fylla hela torget!

Visst har vi haft demokratiska val (som på många håll manipulerades, men hur det förhåller sig med den saken helt och hållet lär vi väl aldrig få veta) och svenska folket la sina röster på de politiker de trott på. Centern med sin Annie Lööf var och är ett marginellt parti, men ändå är det just Annie Lööf som omöjliggjort en vettig regeringsbildning. De senaste dagarna har det blivit allt tydligare att något ansvar för Sverige inte intresserar dessa politiska pappskallar. Deras enda fixa idé är att de till varje pris måste stoppa SD, landets tredje största parti som 1,1 miljoner väljare röstat på. Med andra ord har de övriga 7 partiernas enda arbete under hösten gått ut på att isolera SD. Medan landet Sveriges medborgare lidit av ökande kriminalitet som våldtäkter, bombningar, granatattacker, brinnande bilar, åldringsrån, oacceptabel situation i skolorna, vård på knäna, en polis som är lika delar frustrerad som fråntagen sina möjligheter att skydda medborgarna, myndighetsmissbruk och en public service som allt mer liknar en förljugen vänstermegafon, för att inte tala om olika verk som är i totalt kaos och ovanpå det en fortsatt hög invandring av människor som enligt nationalekonomerna och forskarna inte kommer bidra i samma utsträckning som de tär på samhällets resurser, i stället medför denna okontrollerade invandring med 522.980 beviljade uppehållstillstånd mellan åren 2015-2018 oändliga samhällsproblem som Sverige precis börjar erfara och skörda frukterna av, för att bara nämna några av alla de hundratals problem som behöver åtgärdas i Sverige innan man ska demonisera det parti som har de vettigaste lösningarna på ovan sagda problem…

Så vi har mycket att protestera emot. De protesterna som ägde rum på Mynttorget fortsätter imorgon på Norrmlamstorg. Sverige sluter upp. Det blir fler aktioner, fler demonstrationer, från söder till norr. Många har fått nog, till exempel av de orättvisor som pågår dagligen där skattebetalarna missgynnas och behandlas som andra klassens medborgare i sitt eget land. FN:s migrationsramverk Global Compact, som Sverige skrivit under och som kommer medföra att Sverige kommer ha fortsatt hög migration, där migranterna dessutom ska särbehandlas positivt och ges fördelar som de svenska skattebetalarna inte har kommer förvärra situationen ytterligare då grupper kommer ställas mot grupper. Annie Lööf och Centern vill ha fler möjligheter till så kallas familjeåterförening, vilket i praktiken betyder hög anhöriginvandring. I många kommuner är den ekonomiska situationen utarmad på grund av denna politik, till exempel ger man bostäder till ”nyanlända” som även betalas med skattemedel medan svenska pensionärer är hemlösa och allt fler kvinnor och ensamstående mammor inte har någonstans att bo. Skatteslöseriet är enormt, för att nämna ytterligare galenskaper ges hela 49 miljarder per år i bistånd till bland annat terrorister i Palestina och böghatare i Tanzania. I går bestämdes också att LSS-assistansen tas bort för sjuka barn under 16 år. Å andra sidan ska det regna pengar över 9000 vuxna friska män utan asylskäl. Sverige förvandlas snabbt till en bananrepublik där bara skatterna är fortsatt höga. Samhällskontraktet är brutet och politikerna pissar folket i ansiktet.

Jag hoppas därför att så många som möjligt kommer och visar att nu får det vara nog!

Talare är Bianca Muratagic, Stefan Ritter, Urma Udelius, Morten Källström och jag själv.

Klockan 14.00 på Norrmalmstorg, ta med dina vänner, din familj, alla du känner, bär gärna en gul väst, ta gärna med svenska flaggor, vi kommer fortsätta demonstrera till vansinnet tar slut. För vi älskar Sverige och vill vårt land väl.

Varmt välkommen!

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer