Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

I Löfvens Sverige gråter polisen över hur kriminella klaner tagit över – därför måste vi få en ny regering

av | 27 jun, 2021 | Samhälle

Lästid: 6 minuter

Jag avskyr att säga vad var det jag sa. Jag önskar verkligen att jag skulle haft fel! Vi är en handfull journalister och opinionsbildare som hissat varningsflaggan om utvecklingen – med tilltagande styrka – sedan massinvandringsvågen 2015. Från och med januari 2017 har jag målmedvetet försökt sprida information om det havererade mångkulturella och allt otryggare projekt som Sverige blivit. Det har varit tufft, jag har blivit cancellerad, deplatformerad, rasiststämplad, och drevad mot i alla de stora etablissemangsmedierna, ifrågasatt, hånad, stämplad som rasist, fått se mina böcker borttagna (hjärtat gråter framför allt för att Bonnier Carlsen stoppat Ingridböckerna, ett straff för min frispråkighet, böcker som var helt opolitiska men som var djupt älskade av barnen). Ja, jag har personligen fått smaka på alla de ohederliga greppen som maktens individer kunnat ta till för att tysta systemkritiska röster. Men sanningen om det svenska tillståndet går inte att sopa under mattan längre. De kriminella utländska klanerna styr nu i princip Sverige och har även sökt sig till överklassens tummelplatser, som fashionabla Strandvägen. Skulden läggs på poliserna på gatan, trots att alla vet att det är den usla polisledningen och i förlängningen politikerna som är skyldiga. Men skulden är också väljarnas, som likt en blind och oinformerad fårskock år efter år röstat på Löfven, Lööf och andra destruktiva politiker som dagligen begår förräderi mot sitt eget folk och land.

Självklart gråter den luttrade polisen Ulf Boström i teve. Vem skulle inte göra det? Redan 2017 utbrast Dan Eliasson ”hjälp oss, hjälp oss” med anledning av den skenande kriminaliteten.

Men trots Morgan Johanssons och Mikael Dambergs floskler om att man ska ”knäcka gängen” har situationen bara blivit värre. Och värre. och värre. Nu tvingas hederligt folk fly från Sverige på grund av kriminella utlänningar, maffiametoder och krigsliknande tillstånd.

När polisen inte längre kan skydda oss – vad händer då? Jag kan rabbla likt en dator, allt det som gått snett sedan 2015 (fast egentligen en utveckling som pågått likt en galopperande cancer, sedan 90-talet).

* De ”släktbaserade nätverken”, alltså utländska kriminella klaner, är 40 till antalet enligt polischefen Mats Löfving i september 2020.

https://sverigesradio.se/artikel/7547810

– och de har tagit ett allt starkare grepp om det svenska samhället. Inte bara i ”socioekonomiskt” utsatta områden (läs ghetton) utan även inom politiska partier, organisationer, myndigheter… rättsväsendet… Migrationsverket…

* Narkotikasmugglingen är mer omfattande än tidigare studier visat, det visar polisens genomgång av kommunikationen i Encrochat. Rapporten visar också att såväl myndigheter som företag utsätts för otillåten påverkan.

https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2021/maj/narkotikasmugglingen-mer-omfattande-an-tidigare-studier-visat/

* När journalisterna Tim Poole och Joakim Lamotte hotades av kriminella utländska gäng i Rinkeby respektive Trollhättan var statlig media snabbt ute med att avfärda detta som rasistiska skrönor. Självaste Annika Strandhäll gick ut i Expressen och tyckte att Lamotte skulle lämnat skyddsvästen hemma när han skulle rapportera från Kronogården. Nu är det inte lika kaxigt ljud i skällan längre när SVT hindras från att bedriva rapportering från ghetton i Borås.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/tumult-nar-svt-ville-intervjua-pa-norrby

* Smaka på det faktum att Sverige som land ockuperas inifrån av kriminella beväpnade gäng, som upprättar vägspärrar för att kontrollera ”sitt” område. Ja, det är en verklighet vi fått se i till exempel Angered…

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/samir-inifran-gangkonflikten-darfor-upprattades-vagsparrar-i-angered

* När den muslimska terroristen i Vetlanda knivhögg oskyldiga människor försökte SVT dölja motiven till dåden. Precis som nu i helgen, när tre civila offer slaktats av en jihad-inspirerad somalier i tyska Würtzburg…

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/knivattack-i-tyska-wurzburg-flera-uppges-ha-dodats

* SVT skyddar de kriminella och drevar mot oss som inte vill att den här skeva utvecklingen fortsätter.

”Multikultur skapar multikriminalitet”

* SVT och andra etablissemangsmedier kämpar fortfarande för att bibehålla bilden av Sverige som ett land som klarar av en massinvandring från dysfunktionella MENA-länder. Det är på grund av dem som en konstruktiv debatt förhindrats. Det är på grund av dem som maktgalna och världsfrånvända politiker tillåtits sabotera vårt kära Sverige, tills för bara några decennier ett anständigt, fungerande land.

* Samtidigt: Sverige slår rekord i antal dödsskjutningar. Sverige är det enda land i Europa med en ökande trend av de här dödliga skjutningarna, visar en ny studie från Brå. Dödsskjutningarna sker nästan uteslutande i kriminella miljöer och offren är unga män. ”Varför just Sverige drabbats av denna utveckling är oklart” heter det. Samma lögner som vanligt från Brå och mainstreammedier! Dels: Att även oskyldiga drabbas. Har ni redan glömt 12-åriga Adriana som mördades för att hon var ”på fel plats vid fel tillfälle”? Men också: Att utvecklingen beror på att vårt land lamt ser på när klankulturen brer ut sig. Polisen har checkat ut och gråter uppgivet i TV.

https://www.svd.se/bra-presenterar-studie-om-dodliga-skjutningar

Jag intervjuade Jale Poljarevius 2017. Han var polischef i Uppsala då och han berättade för mig om mångkulturen som skapar mångkriminalitet. Gamla invandrare som slåss med nya. Han berättade om invandrarfamiljer som råkar i luven på varandra och att man då måste flyga in medlare från utlandet… till exempel en imam från London… annars blir det inte lugnt. Dessa invandrare lyder inte under svensk lag. Svenskt rättsväsende står handfallet inför nedbrända bilar, blodshämnd och knarkindustri.

Tyvärr tvingades Poljarevius bort av pk-samhällets kollaboranter och grindvakter, som inte tålde att han faktiskt tog i med hårdhandskarna mot buset.

 

Drevet mot polischefen Jale Poljarevius: ”Rättsstaten ska ta tydligt avstånd från kriminella”

 

Vi har före detta polisen Peter Springare, som minst lika länge som jag varnat för den farliga utvecklingen och som precis som jag smutskstats av pk-medier och sina egna fega sopor till chefer. Springare tvingades bort han också. Det för att han ärligt och hårt kritiserar svenska polischefer, hela den ruttna ledningen som avväpnat polisen och istället ägnar sig åt genustrams och annat fjanteri istället för att med hårdhandskarna stävja kriminaliteten. Springare talar om en krigsliknande kriminalitet och anser att de dramatiskt sjunkande talen över antalet lagförda brott av dem som anmäls måste utredas. Han vill att polisens organisation granskas och ansvar utkrävs. Peter Springare är övertygad om att en högerinriktad regering kommer att vidta nödvändiga åtgärder. Han vill att polisen tills vidare sätts under förmyndarskap.

https://bulletin.nu/peter-springare-polisen-maste-sattas-under-formyndarskap-tills-vidare

Jag håller med till 100%. Något måste ske, och det NU! Som det är så har kriminellt slödder tagit över Sverige och vanliga, hederliga människor trängs ut, plågas, lider.

Regeringen Stefan Löfven har varit en katastrof för Sverige. Den svenska socialdemokratin har lierat sig med islamister och aktivt skapat klanväldet som nu råder i Sverige. Det är en verklig fara mot demokratin. Jag hoppas den politiska utvecklingen från och med imorgon går åt rätt håll och Löfven, Lööf samt Miljöpartiets sinnessvaga representanter omedelbart slutar förstöra vårt samhälle. Stora skador är redan skedda, men kanske kan en ny regering där SD ingår, bli en kur för Sveriges tillfrisknande.

 


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till info@katerinamagasin.se.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer