Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

I händerna på en Master

av | 27 apr, 2017 | Sex

Lästid: 6 minuter

Smisk, pisk och rep. Intresset för sexuell dominans fortsätter att öka och lär inte svalna nu när filmen ”50 nyanser av honom” har världspremiär. Men sexuell dominans sker inte bara i parrelationer. Det finns de som har dominans som sitt yrke. Söndags Katerina Janouch har träffat Carl, 45, som är professionell Master – och som dominerar kvinnor professionellt på beställning.

På en tjejmiddag slirar samtalet förstås in på sex och att ”50 shades of Grey” snart har premiär. Då säger någon plötsligt att det där finns i verkligheten också, att hon hört talas om en man som tillhandahåller dessa tjänster åt behövande kvinnor. Det rör sig om smisk och ganska hårda tag, tror hon. Dagen efter kontaktar jag henne för att få närmare information. Det finns bara en e-postadress där man kan nå honom och jag skickar ett mejl. Jag skriver att jag vill intervjua honom. Han går med på det och vi bestämmer att ses.

Redan när han öppnar dörren till sin studio, där han tar emot sina klienter, blir jag påverkad av hans starka utstrålning. Det går inte att komma ifrån att han ser bra ut. Välklädd i svart kostym, svart skjorta med blänkande manschettknappar och blankputsade läderskor tar hand mig i hand. Han ler, och med en farlig glimt i ögat visar han in mig i en ateljéliknande lokal där många konstverk har en tydlig erotisk karaktär. En lädergunga hänger från två krokar i taket. Jag ser en ställning med piskor och sexleksaker. Dessutom finns här en låg fåtölj som helt uppenbart används vid sex, med ställningar för benen.

Carl, som han kallar sig, vill vara anonym för sina klienters skull, men samtidigt berättar han gärna om vad han gör. Han vill förbli en sexuell fantasi, ett hemligt rum dit kvinnorna kan söka sig till för att för en stund glömma vardagens tristess.

Varför vill kvinnor vill bli dominerade?

Han rättar till sin manschett innan han svarar.

– För att få släppa taget kan vara befriande och leda till utveckling.

Vad ger det dig, att dominera en kvinna?

– Att se hur en kvinna lever ut sin dröm och växer genom den, hur den sexuella friheten påverkar henne som person på alla plan, är en gåva.  Jag har alltid varit väldigt förtjust i kvinnokroppen – hur den är skapt och på hur många olika sätt en kvinna kan njuta. Jämfört med en man är hennes möjligheter oändliga. Vi män är så mycket simplare. Kvinnan är en mer avancerad sexuell varelse. Jag fascineras av estetiken i redskapen och hur de används mot kvinnokroppen, förstärker henne. Redskapen är av fin design och av god kvalitet. Hantverket i BDSM-verktygen är en njutning i sig. Det finns en estetik i denna sexuella utlevelse som inte liknar något annat.

Vilka är det som vill bli dominerade sexuellt?

– Det kan vara kvinnor i ledande positioner, till exempel chefer med stort kontrollbehov. I viss mån är kontrollbehovet sunt men det är också hämmande. Men hon kan lika gärna vara en helt vanlig kvinna. Att få bli dominerad kan hjälpa någon att få syre, att få släppa allt ansvar för en stund. Det är så mycket mer än sex i detta, så mycket mer än en dask på baken. Det handlar om en inre längtan att få ge upp inför en annan person. Den totala känslan av tillit, att få bli omhändertagen, stå till tjänst. Sex är det mest intima vi har, vi vågar ofta inte ens dela våra fantasier med våra nära, våra partners. Men med mig kan en kvinna göra det. Jag ger henne det hon vill ha, kanske det hon inte ens vet att hon behöver.

Hur kommer kvinnorna i kontakt med dig?

– Via e-post och word of mouth. De skriver till mig om vad de fantiserat om. Vad de har varit med om och vad de vill utforska. Jag är ofta den ende som får veta vilka hemliga fantasier de har och så ska det få vara.

Så vad önskar dessa kvinnor och vad ger du dem?

– Önskningarna varierar, men som Master uppfyller jag den undergivnas drömmar och fantasier. Jag tar hand om henne och ger henne en njutning som upplevs som förbjuden och som kanske hennes partner inte kan ge henne. En kvinna kan komma till mig med vilken fantasi som helst, och jag ser till att uppfylla dem. En Master är den som leder den undergivna framåt, men det är alltid den undergivna som sätter sina gränser, det är hennes öskar jag uppfyller.

Vilken är den vanligaste typen av dominans?

– De flesta som kommer till mig är nyfikna på smisk, men dominans är så mycket mer än så. Vissa vill till exempel bara bli dominerade i tal, vilket kan vara mycket upphetsande. Andra kanske vill få kallas hora för en stund. Det kan vara ett rollspel, den klassiska fantasin om en olydig skolflicka till exempel som måste bestraffas. Vissa kvinnor vill bli bundna, frihetsberövade på olika sätt. Smärtan är en viktig del av dominansleken. När man till exempel utdelar smisk frisätts kroppens egna endorfiner och man får en naturlig kick.

Jag undrar förstås om det aldrig händer att Mastern får en speciell känsla för sin klient. Någon kvinna som återkommer flera gånger. Det är trots allt en intimitet mellan honom och henne.

Har det aldrig hänt att du blivit kär?

Han ler lite outgrundligt.

– Visst kan det uppstå känslor, säger han till slut. Det är lika vanligt som att det ofta uppstår känslor mellan psykolog och patient. Men där är jag lika professionell som psykologen måste vara. Jag distanserar mig, vet att det inte handlar om äkta förälskelse för min del och när kvinnan går lämnar hela hennes väsen rummet, även de eventuella känslorna som kan ha uppstått mellan oss. Det är lätt för en klient att tro att hon blir förälskad, men det är inte vad det handlar om. Hon blir förälskad i själva händelsen, inte i mig som person. Jag är ett verktyg för henne. Inte en partner hon vill dela sitt liv med och titta på teve tillsammans med. Jag är en fantasi och skall så förbli.

Det låter både vackert men samtidigt vemodigt.  Jag frågar om han lever ensam eller om han har en relation och vad hans partner i så fall anser.

– Jag är fri och behöver leva så för att kunna utöva det här yrket, säger han. Men naturligtvis har jag haft relationer. Periodvis har jag tagit pauser från att vara Master. Just nu passar det mig väl och jag behöver inte en partner, men kanske ändrar jag mig längre fram i livet. Det beror på om jag möter rätt kvinna…

Jag tackar för pratstunden, dricker klart mitt kaffe och reser mig för att skaka hand.

Det är då han håller fram ett slags läderhalsband som också är ett handfängsel.

– Du borde prova, säger han.

Vi enas om att det kan bli en bra bild.

Och känslan av att bära halsbandet är speciell.

Men jag är lika lättad när jag tar av det och stänger dörren till ateljén efter mig.

 

FAKTA om Carl:
Namn: Carl. (Namnet är hans yrkesnamn)
Ålder: 45
Längd: 185 cm.
Bor: I Stockholm
Familj: Singel. Har varit gift.
Yrke: Professionell Master (men har även ett annat arbete med en internationell karriär)
Kontakt: carlpayne@gmail.com

 

Bästsäljande boken förväntas bli filmsuccé

På Alla Hjärtans Dag har den äntligen premiär, filmen som bygger på bästsäljaren Fifty Shades of Grey  (Femtio nyanser av honom). I huvudrollerna ser vi Jamie Dornan och Dakota Johnson och ännu en gång får vi se hur den oerfarna litteraturstudenten Anastasia Steeles och miljardären Christian Grey ger sig in i en kärleksaffär som präglas av underkastelse och dominans. Sex veckor efter att boken kom ut i USA hade den sålt i 10 miljoner exemplar, i Sverige har den sålts i över en miljon och totalt har hela trilogin sålts i 60 miljoner i de 37 länder den är utgiven. Genom boken och nu även filmen har intresset för erotisk dominans flyttats fram.  Det talas till och med om att vissa länder upplevde en skilsmässovåg eftersom många kvinnor ansåg att deras mäns sexualitet var alltför vaniljbetonad, dvs inte tillräckligt hård.

 

Det här är en Master

En Master är en man som dominerar kvinnor, men det finns givetvis även homosexuella Masters som dominerar män. Mellan Mastern och hans Slavinna/Tjänarinna pågår ett sexuellt samspel där den undergivna lyder sin herre. Det finns olika slags relationer mellan dominant/undergiven, dels kortare sessioner där utlevnaden har en början och ett slut, dels mer konstanta relationer som även kallas TPE (Total Power Exchange) där den undergivna helt lyder den dominante.

I en Masters handlingar kan till exempel ”disciplin” ingå, som är ett slags rollspel med befallningar och lydnad, samt påföljder av bestraffning och belöning.

 

De 5 vanligaste önskemålen från kvinnor:

Smisk, med handflata eller piska.

Frihetsberövande – bli bunden med rep eller andra hjälpmedel som handklovar.

Att sexakten filmas.

Bestraffning för olydnad (i form av knästående, smisk, verbal förnedring).

Sex med flera män (en Master kan ordna även detta).

 

Tre typer av kvinnor som söker sig till en Master

Gifta kvinnor som inte får den sexualitet de längtar efter i sitt äktenskap.

Kvinnor i bestämmandeposition.

Unga kvinnor som är nyfikna på att utforska sin sexualitet.

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer