Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hynek Pallas kräver ”precision” angående massinvandringens nackdelar – har själv noll fakta om hur mångkultur gynnar Sverige

av | 17 jun, 2023 | Mainstreammediernas lögner, Kriminalitet, Migrationspolitik

Lästid: 7 minuter

Medan den strida strömmen av vänsterliberala journalister står i kö för att hoppa av från sekten som vurmar för massinvandring, har vi ett undantag som bekräftar regeln. Nämligen den politiskt korrekte propagandisten Hynek Pallas som fortsätter stånga pannan blodig för att med näbbar och klor försvara den dysfunktionella samhällsutvecklingen, massinvandringen och mångkulturalismen. Han anklagar dem som säger ifrån för att ha ”känslobrun retorik” (vad nu det är). Men den som är mest dränkt i lögnaktig känslosås är Pallas själv. Han vill ha fakta på att massinvandringen förstört Sverige – dessa finns i överflöd. Själv kan han dock inte presentera en enda statistisk uppgift på att mångkulturen är av godo. Pallas vill ha ”precisering” och att vi måste vara ”exakta”. Pallas har gjort ”rasismen” till sin affärsidé och blundar därmed för all statistik som visar att Sverige är ett av världens minst rasistiska länder. Nu undrar jag, när tänker Pallas precisera på vilket sätt som massinvandringen gynnat Sverige?

Debatten om massinvandringens ödesdigra konsekvenser med galopperande våld och ett folkutbyte där svensken riskerar att förlora sitt eget land går vidare. Nu senast i en krönika av ”kulturjournalisten”, tjecken Hynek Pallas i Expressen med rubriken ”Ärlighet räcker inte – vi måste vara exakta”. Själv är dock Pallas allt annat än exakt. Han presenteras ingen fakta eller statistik, utan bara en massa sentimentalt och retoriskt trams.

Pallas text är en svada fylld av känsloladdat nonsens, där han ifrågasätter varför Jens Liljestrand nyligen skrev en krönika där han erkänner att han har haft fel ”om allt” – det vill säga migration, våld, skola och annat som havererat i samhället (Liljestrand har i åratal varit en av de värsta pk-posörerna som rasiststämplat till exempel mig när jag kritiserat den förda socialdemokratiska migrations- och kriminalpolitiken som raserat Sverige). Men nu drog Liljestrand ner brallorna, troligen i hopp om att  få vara med på rätt sida av historien.

Uj uj, detta gillades icke av Pallas. Här är första frågorna ur Pallas krav på ”precision” och att Liljestrand måste ”mer exakt” i på vilket sätt han haft fel:

”Så om vi har ett ansvar i samtalet, vilket du anser eftersom du skriver offentligt att just du har haft fel, då behövs något mer exakt. Du skriver att migrationspolitiken nog varit mer misslyckad än du velat förstå. Vad var det som var misslyckat? Och hur hänger det ihop med skjutningarna?

Liljestrand kommer nog inte svara, men jag undrar om Pallas fortfarande sover under en sten. Vad har varit misslyckat med migrationspolitiken undrar han? Jag kan ställa en motfråga, vad har varit lyckat?

Någon fakta och statistik på att svenska folket njuter av att med sina skattepengar finansiera koranskolor och bidragsbedragare har vi inte, däremot en rad andra faktauppgifter som tyder på att vanliga skötsamma medborgare tycker att det är gravt obehagligt, olustigt och skandalöst att behöva försörja människor som vägrar bli en del av det svenska samhället.

Vi har statistik som visar att över 700 000 utländska individer inte arbetar utan lever på en skattefinansierad medborgarlön, som bland annat betalas av Pallas pengar. Även Liljestrands… något han troligen inte heller gillar. Men Pallas kanske tycker det är bra?

Statistiken finns överallt, fakta likaså, det är bara att gå in på BRÅ eller SCB eller liknande, jag tror inte det finns något område av samhället som är lika genomlyst som detta så då undrar jag om Pallas helt enkelt inte är läskunnig eller bara slö som inte orkar ta till sig fakta som står svart på vitt? Till exempel:

* Vi har fängelser som svämmar över av utländska kriminella – är inte det ett tydligt och precist bevis på att invandring och kriminalitet har ett samband?

* Ungdomar som är födda i utlandet är dubbelt så ofta registrerade för brott jämfört med barn till föräldrar födda i Sverige. Utrikesfödda och deras barn är överrepresenterade i brottsstatistiken.

Läs gärna mer här på https://www.migrationsinfo.se/valfard/kriminalitet/ Hynek Pallas! Eller kan du inte googla?

* Utrikes födda har varit överrepresenterade i brottsstatistiken under minst 40 år, det är dessa decennier som massinvandringen ökat radikalt i Sverige. Grupper från vissa ursprungsområden är mer överrepresenterade än andra. Till exempel så finns en överrepresentation vad gäller misstanke för brott hos personer födda i Nordafrika, övriga Afrika och Västasien om man ser till andelen av dessa grupper i befolkningen.

* Ytterligare ett samband är mellan att komma från länder med lågt HDI (Human Development Index) och risken att registreras för brott i Sverige.
Även kulturkonflikter mellan kulturen i ursprungslandet och i ankomstlandet har diskuterats som förklaring till brottsligheten. Det är sånt här som i mainstreammedierna brukar kallas för ”stök mellan grupperingar”. Jag kan fortsätta hur långt som helst för att ”precisera” och Liljestrand kan gärna inspireras av min uppräkning för att ge faktaförnekaren Pallas svar på tal:

* Våldtäkterna och sambandet med massinvandring har kartlagts i flera år, det är hur precist som helst. Till exempel av Uppdrag Granskning 2018. Uppdrag granskning har kartlagt alla som dömts för våldtäkt och försök till våldtäkt de senaste fem åren. Gärningsmännen har ofta varit påverkade av alkohol eller narkotika. Utbildningsnivån är låg, åtminstone en tredjedel har också dömts för andra brott. Och 58 procent är födda utomlands.

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlands

Mer:
* Närmare 60 procent av alla våldtäktsmän hade utländsk bakgrund, enligt en ny svensk studie. Många var också tidigare dömda för våldsbrott.

https://www.svd.se/a/yRm83a/flertal-domda-valdtaktsman-har-invandrarbakgrund

https://www.varldenidag.se/nyheter/flertal-domda-valdtaktsman-har-invandrarbakgrund/repuch!@GzU5m7jgpRhiWqWgF4FNg/

Jag själv har också skrivit om detta, siffror som troligen förändrats till det sämre sedan studien från 2017…

https://katerinamagasin.se/ny-sexbrottsstudie-90-av-gruppvaldtakter-i-sverige-begas-av-man-med-utomeuropeisk-harkomst/

* Sverige har fått pojkvåldtäkter, ett fenomen som tidigare varit nästan okänt i Sverige. Fram till 2012 fanns inte ett enda rapporterat fall om våldtäkt mot pojkar. Plötsligt 2013 anmäldes en fullbordad våldtäkt utomhus och 11 inomhus mot pojkar 15-17 år…

* Vi har fått brutala åldringsrån som begås av utländska organiserade stöldligor..

* Vi har fått  ”stök” på bibliotek, på badhus, på badplatser, i skolor och på fritidsgårdar, på akutavdelningar på sjukhus som nu måste ta in väktare, vid vägarbeten då vägarbetare misshandlas, i nöjesparker, festlokaler, tågstationer, på allmänna kommunikationer, på caféer, krogar, i krogköer, på barer, på gator och torg…

* Vi har fått terror – Drottninggatan 2009 och 2017!

* Vi har fått oprovocerade knivhuggningar, som nästan uteslutande orsakas av invandrare från MENA. Du Hynek, har du glömt morden på Carola och Emil på IKEA i Västerås, har du glömt hur en polisman höggs i nacken på Medborgarplatsen, har du glömt Vetlanda då en afghan löpte amok med sin kniv, jag skulle kunna fortsätta och fortsätta.

* Sist men inte minst har vi ”berikats” med gängkriminaliteten med idel utländska förövare. Enligt Justitieminister Gunnar Strömmer är de 30 000 i dagsläget.

Det är första och andra generationens invandrare främst från MENA som säljer knark och skjuter varandra. De rånar och misshandlar. Det har blivit ”trendigt” att mörda.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/tidigare-gangmedlem-har-blivit-trendigt-att-morda

* Vi har runt 40–50 kriminella klaner som ägnar sig åt organiserad kriminalitet och dessa flyttar fram sina positioner, de infiltrerar nu även Sveriges myndigheter…
https://www.svd.se/a/yRaazx/kriminella-klaner-forklarade-i-tre-steg

Och är det, som du antyder, fel att debattera strukturell rasism? Ja Hynek, det är helt fel i detta sammanhang. Strukturell rasism som du kallar det, är inte orsaken som skapat Sveriges problem. Snarare en reaktion, ett symtom på människor som i sin förtvivlan blir känslomässigt påverkade då samhället skakas av våld, otrygghet och orättvisor.

Enligt World Population Reviews senaste siffror är Sverige det fjärde minst rasistiska landet i världen. Det borde egentligen inte förvåna någon. För det är nämligen i toppskiktet och inte i bottenligan vi länge befunnit oss. Ändå vill ohederliga individer som du Hynek Pallas få oss att tro att vi är fullblodsrasister, du har faktiskt byggt hela din karriär på det.

https://www.fokus.se/kronika/sa-grundmurades-bilden-av-sverige-som-genomrasistiskt/

Men fakta tycks inte bita på Hynek. Han fortsätter mala på med sitt trams. Han drar till det trötta sosseargumentet med partyknarkare….

”Finns den inte för att gäng tjänar pengar på droger? Utesluter sakerna varandra för att partyknarkaren hycklar?”

Och antyder att massinvandringens haveri och mångkulturens dysfunktion beror på – håll i hatten – Netflix och deckare!

”När jag ändå har dig på tråden (han menar Liljestrand, min anm.): Är det verkligen ingen som vill tala om droghandelns roll i skjutningarna – när bästsäljande sakprosa, Netflix-fiktion och Sveriges största musikgenre handlar om den saken?”

Här har faktiskt Pallas rätt i en detalj. Att den så kallade gangsterrappen hyllande av statlig media i public service hjälpt till att glamorisera den kriminella livsstilen, det är tyvärr sant. Där han journalistbimbos med fuktiga trosor delat ut fina priser till kriminella sångfåglar på galor som P3 Guld och därmed cementerat bilden av att den gängkriminella icke-svensken är stencool. Men detta är ju bara toppen på ett isberg. Det är givetvis inte på grund av P3 Guld som massinvandringen är ett haveri för det svenska samhället. Det är snarare så att dessa hyllningar försökt att normalisera haveriet och har gett viss typ av kriminella en framskjuten position enligt amerikansk modell, där gangsterrappen sedan decennier glamoriserats.

Så nä, Hynek. Dina invändningar imponerar inte. Massa precisa fakta och statistik motsäger dina argument. Du har lika lite på fötterna som när du hävdar att ett folkutbyte är en ”rasistisk konspiration”. Du är lika falsk som uppenbarligen fullständigt inkompetent som journalist. Och jag gissar att dina texter mest används för att tydliggöra en intellektuell och moralisk kollaps.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer