Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hycklande kändisar skiter i mördade barn – de månar bara om sina egna karriärer

av | 21 okt, 2023 | Uncategorized

Lästid: 3 minuter

600 svenska kändisar plus Greta Thunberg ihop med sin ljusblå bläckfisk går man ur huse. Nu får det vara nog! Våldet måste stoppas. Det urskillningslösa bombandet som kräver oskyldiga liv. En kvinna sprängs. I sin säng. En 25-åring på väg mot sitt jobb skjuts ihjäl. En mormor som skulle natta sina barnbarn. Kallblodigt avrättad. En 20-årig begåvad juridikstudent. Mördad. 13-årig pojke, skjuten i huvudet. Listan kan göras lång. Småbarnspappor och kusiner. Anhöriga och vänner… Greta poserar upprört med plakat som hennes PR-byrå tillhandahåller, autistiska antisemitiska gosedjur som stöd, bara en fejkad jättestor lösnäsa fattas. Säg att du avskyr Israel utan att säga att du avskyr Israel!

De 600 rättrådiga kändisarna med SVT:s maskot Gina Dirawi i spetsen kräver: Våldet måste få ett slut! ”Vi kan inte stillatigande se på när människor mördas och liv ödeläggs. En stor del av dem är barn”, skriver de.

Ja, det handlar om barn. Det handlar om barn! Som ser sin trygghet bli stulen. Som blir förnedringsrånade och pissade i munnen på väg till skolan. Tvingade kyssa herrefolkets skor. Tvingade till våld. Avrättade. Våldtagna. Liv släcks och framtiden krossas. Inte bara för barnen som försvinner utan för deras syskon och familjer. Adriana. Ebba. Elin. Vilma. Luna. Tommie. Milo…

600 svenska kändisar står modigt upp mot våldet. Mot bränder och trakasserier, mot förföljelse av oliktänkande. Mot hat och diskriminering. Mot rasism…Man vet att upprop hjälper! Våldet kommer att ta slut om Zara, Bianca och Camilla ser tillräckligt ledsna ut i sina elfenbenstorn ihop med Tarek, Erik och Jason.

Vem minns inte Kjell Bergqvists heroiska insats 2018 när han så modigt försökte stoppa Jimmie Åkesson och SD genom ett massivt kändisuppbåd? Även då lånade man ut sina namn för en god sak. Aldrig att man skulle för en sekund erkänna att man först och främst i smyg tänkte på sin plånbok och sin karriär. Kunde det politiskt korrekta uppropet bidra till att man betraktades som extra fin och god och därför fick roller, gig och uppdrag, då jävlar var man redo att sälja sin mormor för att synas ihop med de andra kändisposörerna! Black Lives Matter… Metoo…. oavsett innehåll skrev man under för man ville inte missa godhetståget. Skitsamma vad den svarta rutan betydde, viktigast var att man fick synas i statliga televisionens allehanda lekprogram och i betalda samarbeten och slapp bli cancellerad som nåt slags främlingsfientlig paria… kändisarna ryser vid tanken. Tala sanning? Stå upp för något verkligt? Haha.

Zara Larsson. Camilla Läckberg. Bianca Ingrosso. Med guldkantade handhjärtan mot elaka handgranater poserar de cyniskt inför sin publik som glatt köper deras hjärnslöa lallande, skitböcker och billiga smink. Det är en industri och the show must go on. Se på mig! Jag är god! Jag skriver under! Ett upprop mot våldet – för Sverige!

Någon harklar sig. Ehhh… Vänta. Stopp ett tag. De här mainstreamkändisarnas tårar gäller inte våldet i Sverige! Eller lustmord på småbarn på grund av deras etnicitet. Det gäller Gaza där man firar oskyldigas död och betalar blodspengar till mördare. Det gäller inte angreppet från terrorister som har skräck och smärta som sitt verktyg, med massaker på ökenfestivalen med 280 mördade unga eller kibbutzerna där bebisar bränts levande, där föräldrar skjutits framför sina barn och barn framför sina föräldrar. Det gäller istället fejk news om ”bombade sjukhus” – som visade sig vara en parkeringsplats och inte ”500 döda”. Det gäller ”den senaste veckan”, inte massakern av 1400 judar 7/10 som fått Hitlers gaskammare att framstå som rena Bullerbyn. Inte de 200 som är terroristernas gisslan. Det gäller allmänt dravel om ”våld i Israel och Palestina” där man inte låtsas om att judar mördas för att de är judar, att israeliska militärer aldrig skulle gått in i palestinska hem och sadistiskt skrattande slaktat barn bara för att de är palestinier. Det gäller kändisarna själva. Inte de mördade barnen.

Svenska kändisar ”kräver” nämligen aldrig något som kan gynna de verkligt lidande. Framför allt kräver de aldrig något som skulle innebära att de stod upp för det egna landet Sverige. Mot våldet, lidandet och otryggheten på hemmaplan.

Det är bekvämt och billigt att vara god på avstånd.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer