Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hur många grova brott krävs för att svensken ska sluta vara ”vänster”?

av | 16 aug, 2020 | Det nya Sverige

Lästid: 4 minuter

Hjärntvätten sitter hårt i svensken, det är ett som är tydligt. Trots att politikerna fortsätter misshandla sitt land, trots att de lyser med sin frånvaro när barn skjuts ihjäl och gamlingar rånas, trots att gängvåldet eskalerar och det snart är fel plats och fel tidpunkt för vem som helst att vistas var som helst, så fortsätter många oförtrutet att lita på de partier som orsakat kaoset. ”Jag är inte alls lika vänster som jag var tidigare” säger brottsoffret ”Maria” till Expressen apropå att grovt kriminella utlänningar inte kan utvisas trots att de fått utvisningsbeslut, till exempel till Somalia dit de däremot utan problem kan åka på semester. Morgan Johansson vill inte kommentera det faktum att utländska förövare får lindrigare straff än svenskar – och att de skyddas av samhället istället för att få hårda konsekvenser för de dåd de begått. Vardagen i bananmonarkin Sverige blir allt mer absurd.

Läs det igen. ”Inte alls lika vänster”, säger ”Maria”. Hon känner sig sviken av politikerna… Hur kommer det sig att hon fortfarande alls ÄR vänster? Hur kommer det sig att hon inte i raseri säger att hon aldrig mer kommer att rösta på dem som raserat ett tryggt land och gjort det till ett paradis för grovt kriminella, våldtäktsmän, pedofiler, knarklangare och terrorister? Hur länge ska svensken vara snäll och stillatigande acceptera våldtäkten av ett folk, som utspelar sig framför våra ögon? Jag har tyvärr inga svar.

Sverige ger 3 miljarder i bistånd till Somalia 2018-2022. Det minsta vi kan kräva i motprestation av Somalia är att de tar hand om sina egna pedofiler, våldtäktsmän och knarklangare. Men nej. Somalia vill inte ha dem. Ett normalt land stryper biståndet tills saken ordnat sig. Men inte Sverige! Sverige kröker rygg hellre än att sätta ner foten.

Däremot kunde man raskt stifta en lag som gav runt 10 000 afghanska män utan asylskäl rätt att stanna kvar i Sverige i den så kallade ”gymnasieamnestin”. Det går uppenabrligen fint att stifta nya lagar. Så varför inte snabbstifta en lag som går ut på att kriminella utlännngar förlorar sitt svenska medborgarskap när de begår grova brott? Allt går, bara man vill. men i Sverige vill inte den syrande vänstern, alltså socialdemokratin, att folket ska leva i lugn och ro. Man slösar med välvilja över de kriminella, och vänder offren ryggen.

Så sent som idag tänkte jag att vilket normalt folk som helst skulle burit ut Löfven och hans inkompetenta gäng från Rosenbad. Jag kan se vad som händer i Vitryssland och önska att människor gick ut på gatorna. Dessvärre är det ytterst få som kommer när demonstrationer gäller annat än vänsterextrema, identitetspolitiska happenings. Och under tiden fortsätter kriminella göra landet osäkert, otryggt och farligt, medan våra politiker tittar bort.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer