Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hur lyckades man hjärntvätta ett helt folk?

av | 1 mar, 2019 | Samhälle

Lästid: 4 minuter

När debatten, som inte ens borde finnas, handlar om hur vi på bästa sätt ska ta emot, försörja och rehabilitera kallblodiga massmördare (minst lika vidriga, om inte mer, som andra världskrigets nazister) så inser man att allt är förlorat. Vad hände med vår goda ambition att hjälpa människor i nöd som flyr från krig och förföljelse? Med förfäran, avsky och förlorad framtidstro kan man nu konstatera att de stackare som flytt till vårt säkra och fredliga land, nu ska återförenas med sina plågoandar. Inte nog med det, vi godtrogna, blåögda svenskar som alltid bott här och som haft fred i över 200 år, ska nu också drabbas av dessa. Vi kommer tvingas vänja oss vid terror, mord, våldtäkter, lemlästning och förföljelse i en omfattning som vi inte kunde tro var möjlig. Det skriver signaturen ”Marie” i en gästkrönika.

Med stor förfäran inser man att det finns människor i Sverige, som är födda här och alltid bott här i fred och trygghet, som totalt spårat ur och som vill att vi tar in dessa kräk. Som vill att våra skattepengar ska gå till detta. Som kallar meningsmotståndare för rasister och nazister. Som inte har förmåga att analysera eller dra slutsatser. Som inte förstår att det som händer nu är likvärdigt med nazismen. Människor som tror att det går att rehabilitera dessa mördare vars ambition inte är att bli rehabiliterade, utan att bygga upp sitt skräckvälde överallt i världen. Som vill utrota otrogna, dvs kristna, judar eller fel typ av muslimer. I Sverige är det så skrämmande enkelt, här blir de till och med försörjda och försvarade av de som framöver kommer att bli deras offer. Bara tanken är så hisnande att det inte finns ord för det.

Vi offrar vår kultur och det kan vi göra eftersom godhetsknarkande svenskar förtjust klappar händerna och inte vet till sig av lycka när vi gör det. Vi stänger av våra kyrkklockor samtidigt som vi startar upp böneutrop från minareter i alltfler städer. Vi normaliserar kvinnoförtryck genom att försvara kvinnoförnedrande klädsel. Vi sätter upp stora skyltar som ska välkomna människor till städer i form av kvinnor med hijab. Vi normaliserar barnäktenskap och pedofiler. Vi visar med önskvärd tydlighet att våldtäkter numera är helt normalt och något vi ska vänja oss vid, eftersom förundersökningar läggs ner alternativt låga eller inga straff alls döms ut, däremot stora summor i skadestånd till våldtäktsmännen, vilket gör att alltfler inte ens anmäler våldtäkt, som i sin tur gör att statistiken ser bra ut för dem som försvarar hela den här skiten!

Svenska kyrkan gör allt för att nedmontera sig själv i sitt godhetsknarkande missbruk, genom att bekosta moskéer och försvara böneutrop. I sin iver att vara toleranta och hänsynsfulla mot andra förstår de inte att den dagen kommer när andra inte kommer att vara toleranta och hänsynsfulla mot dem. De bygger sin egen undergång. Inte bara sin egen utan hela svenska folkets undergång. Detta medför att vakna svenskar nu flyr svenska kyrkan, vilket ytterligare bidrar med nedmontering av svensk kultur och värderingar.

Om man inte längre ställer upp på att skatten man betalar in på surt förvärvade lönepengar, går till mördare och terrorister istället för till det som var tänkt från början, trygghet i form av sjukvård, skolor, rättsväsende, en trygg ålderdom och allt det där, vad gör man då?

Hur byter vi ut politiker när svenska folkets röster inte räknas längre. När politikerna själva bestämmer vilka som ska styra landet utan att bry sig om valresultatet? När Sverige i rask takt håller på att bli en diktatur. När svenska folkets yttrandefrihet också den i rask takt håller på att nedmonteras. När allt detta sker inför öppen ridå utan att folket reagerar. Borde vi inte istället, om vi vore någotsånär friska, gå fullständigt bananas och storma riksdagshuset och handgripligen lyfta ut stollarna som sitter där?

För en normalbegåvad är det lätt att se att vår vilja att hjälpa dem som från början flydde krig och förföljelse inte längre handlar om det. Det handlar om något helt annat, men vad? Där försvinner logiken. Vad handlar det om? Varför gör vi så här? Hur lyckades man hjärntvätta ett helt folk till att bli dumma marionetter som tror att de har rätt värdegrund? Hur lyckades man få vissa att bli så dumma att de säljer ut sig själva och sitt land till mördare och terrorister? Det de inte förstår är att snart är de själva på flykt från krig och förföljelse, lemlästning, våldtäkter, tortyr, terror och mord. Bilbränder och no-go-zoner (som såklart inte finns enligt dårar på goda-värdegrunds-sidan) kommer sprida sig och snart drabba hela landet. Hela Sverige kommer hamna i en krigszon och förmodligen kommer det gå i raketfart. Det är bara att köra på när större delen av befolkningen ligger medvetslösa i rosaskimrande Törnrosasömn. När de för sent vaknar upp så har rosaskimret övergått i skräckväldets mardröm!

Tyvärr kan jag konstatera att det inte finns ens en gnutta hopp kvar. Människor har fullständigt tappat vett, omdöme och förmåga att analysera och dra slutsatser. Vi har hamnat i en masspsykos som kommer leda till katastrof. Man kan ligga sömnlös om nätterna för mindre.

”Marie”

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och släpps 12 mars 2019. Du kan bevaka den här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405118/bilden-av-verkligheten/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-verkligheten-9789198405118

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer