Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hur kan flickornas och kvinnornas fiende Åsa Lindhagen vara jämställdhetsminister?

av | 25 jan, 2020 | Maktmissbruk

Lästid: 5 minuter

Krig är fred. Frihet är slaveri. Okunnighet är styrka. Och en kvinna som ska föreställa jämställdhetsminister i konungariket Sverige har äntrat den politiska scenen som flickornas och kvinnornas värsta fiende. Åsa Lindhagen slåss nämligen med näbbar och klor för att förminska de faror hennes egen politik skapat för Sveriges flickor och kvinnor. Det är för absurt för att man ens ska kunna ta det på allvar.

39-åriga Åsa Lindhagen, bördig från Norrtälje, modeintresserad, ensamstående mor till två barn är sedan januari 2019 Sveriges jämställdhetsminister med ansvar för arbete mot diskriminering och segregation. Inget kunde vara ett större skämt. Faktiskt är det en skam för det här landet, som har mage att sig en feministisk och humanitär stormakt. Åsa Lindhagen är miljöpartist, således miljöhatare, enligt sin egen logik (bryr man sig om Sverige är man Sverigehatare, så, om man bryr sig om miljön? är man miljöhatare? resonemang tackar vi Mikael Levandi på Twitter för). Åsa är urtypen för en världsfrånvänd bortskämd svensk medelklasskvinna som verkar ha framlevt sitt liv i skyddade miljöer utan att någonsin konfronteras med den vidriga verklighet som våldtäktsoffer och förtryckta tvingas leva i. Åsa har hela huvet fullt av genusbullshit och godhetssignalerande och lögner som hon basunerar ut i vänsterextrem media som ETC, i tron om att detta ska passera okritiskt. Åsa Lindhagen är en naiv individ som vurmar för män som ljuger för sin ålder och påstår sig vara barn. Åsa Lindhagen står på de kriminella ”gatubarnens” sida, de kriminella illegala migranter som utnyttjar samhället och våldför sig på gamla och svaga människor.

Åsa har i en intervju sagt att hon varit konflikträdd men att hon inte längre är det och kanske är det detta nyvunna mod som föranlett att hon gått till denna märkliga attack mot alla oss som försöker få ordning på Sverige och kallar oss för ”Sverigehatare”. Samtidigt som hon inte vill kännas vid de problem som hon och hennes extremistparti Miljöpartiet skapat i det tidigare lugna Sverige och som därmed också bidragit till att allt starkare röster kräver en förändring av denna ohållbara situation. I detta utspel, som renderat Åsa medietid i TV-soffan på TV4, kastar hon skit även på dem som försöker reparera de skador hennes extremistpolitik åsamkat. När tjejer till och med själva måste patrullera Uppsalas gator, och KD:s partiledare Ebba Busch Thor har civilkurage nog att säga högt det som de flesta förljugna etablissemangspolitiker vägra erkänna, nämligen att Sverige blivit otryggt på grund av den importerade kriminaliteten, och att denna slår särskilt hårt mot unga tjejer som blir sexuellt ofredade, gruppvåldtagna och allmän villebråd åt män med sjuka värderingar, så ska Åsa Lindhagen förneka detta. Är Åsa Lindhagen medveten att flickor kanske lyssnar på henne och därför själva blir våldtagna? För att de naivt nog litar på hennes desinformation.

Det är de små vidrigheterna som kommer att förändra Sverige, skrev Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski i sin ökända krönika för några veckor sen, och han var självklart ute och cyklade med VILKA vidrigheter det är. Vi som lever med öppna ögon vet att en av alla dessa vidrigheter är förljugna politiker som ”jämställdhetsministern” Åsa Lindhagen, som med sin politik gör Sverige till ett sämre land för främst flickor och kvinnor att leva i.

Jag ser på Åsa Lindhagens aningslösa ansikte och tänker på hur hon skulle klara sig om hon hamnade i någon av de situationer hon så ihärdigt förminskar. Hur det skulle kännas om hon själv blev offer för sin egen politik, den politiken som daltar med brutala våldtäktsmän, mördare och terrorister? Jag undrar hur hon sover när hon vänder ryggen åt de våldtagna, de förnedrade, de misshandlade, de hedersmördade, de förtryckta? Jag undrar hur Åsa mår när hon ser sig själv i spegeln och innerst inne i djupet av sitt hjärta VET hur mycket sämre det blivit för flickorna och kvinnorna i Sverige tack vare hennes vanstyre? Hur fungerar hennes psyke hon när hon sitter och skriver sin fullkomligt förljugna text i ETC, tror hon på det hon skriver eller har hon sålt sin själ för att vara maktens nyttiga idiot, ett kvinnligt alibi som agerar som om hon verkligen ingenting begriper? För om hon inte är medveten om vad som pågår i Sverige är hon inte bara otroligt lågbegåvad. Då är hon även farlig.

Som tur är hennes tid vid makten snart slut.

Maktmissbrukare som Åsa kommer åka ut med buller och brak från sina överbetalda positioner där de bara skapar lidande och helvete för folket.

Jag ser fram emot det.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer