Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hetsen mot etniska svenskar ökar – orkestrerat av etablissemangets medier

av | 26 jul, 2021 | Samhälle

Lästid: 6 minuter

Är Sverige det land i världen där dess etniska ursprungsbefolkning till varje pris ska förmås att så mycket som möjligt avsky och skämmas för sitt eget ursprung och det faktum att de har rätt till sitt eget land, sin kultur, språk och traditioner? Idag var det nämligen dags igen. Den politiskt korrekta polariseringspublikationen Dagens Nyheter har kommit upp med ett ”chockerande” gräv: Svenskar föredrar svenska läkare. Tidigare har medier samt public service drevat mot att äldre vill ha svensktalande hemtjänstpersonal. Samt rent generellt misstänkliggjort alla som på minsta sätt ogillar att Sverige inte per automatik ska vara ett – just det! – svenskt land. Vari består denna patologiska besatthet vid att ett lands etniska befolkning ska förmås att förneka och till och med förakta sina rötter? Var kommer fixeringen vid att svenskar till varje pris måste älska och anpassa sig till kulturer och utlänningar vars livsstil, åsikter och religion är milsvida från det som är traditionellt svenskt? De medier som skapar dessa bisarra drev borde verkligen skämmas.

Vi har de senaste åren sett ett antal olika snyftartiklar där religiösa extremister gråter ut i media ut om att de diskrimineras på grund av sin extremklädsel.

Vet de då inte att de är i Sverige? Varför frågar inte journalister hur det kommer sig att de flyttat till Sverige och vägrar anpassa sig till ett modernt land där medeltida fasoner betraktas som förtryck och diskriminering i sig? Vi har sett reportage där afrikanska kvinnor ondgör sig över att de inte får tolk vid förlossningen. Ingen frågar varför de inte lärt sig kommunicera på svenska, när det är Sverige de bosatt sig i, och tillbringat flera år i landet.

Det svenska samhället slår redan knut på sig självt i sin underdåniga strävan att vara otacksamma utlänningar till lags. De överöses med bidrag och välvilja, får bostäder serverade på etniska svenskars bekostnad, de får körkort, de får skyddad identitet om de är terrorister, de ska till varje pris representeras i olika sammanhang trots att deras religiösa klädsel är djupt kränkande för oss som anser att alla människor är jämställda och kvinnor inte är underordnade män. Man anpassar kost och traditioner, man upplåter utrymmen åt allt fler moskéer där hat mot kristna och Sverige fritt får predikas.

Sverige har till och med en myndighet som heter DO, Diskrimineringsombudsmannen, som ska se till att ingen kröker ett hår på de lättkränkta utlänningarnas huvud. Vi har snart 700.000 ointegrerbara utlänningar som har blivit ett slags ny överklass i Sverige, där svenska folket slavar för att försörja dem på livstid med skattemedel, ett slags exklusiv medborgarlön för att dessa vägrar integrera sig och bidra till samhällets bästa. Detta har socialdemokraterna, och även moderaterna åsamkat svenska folket.

Men ovanpå detta ska nu svenskar inte få bete sig svenskt i sitt eget land. De ska inte få vilja ha svenska läkare och vårdpersonal, eller hemtjänst som begriper vad de vill och vad de säger. ”Patienter tillåts vålja läkare med enbart svenskt ursprung” får vi veta. Som om det vore chockerande! Självklart ska en svensk människa ha rätt att vilja ha en svensk läkare. Muslimer får ju diktera villkor i vården, vad de vill och inte vill, och Sverige trycker till och med upp broschyrer för att tillgodose deras önskemål. Men är du svensk – då ska du vackert bara tiga och anpassa dig till det mångkulturella helvetet där alla nationaliteter har rätt till sin identitet, utom just du, som är svensk.

 

Svenska barn ska inte få gå i skola med svenska barn utan ska agera ”kuddbarn” åt aggressiva invandrarbarn, som redan du dominansförnedrar svenska barn och ungdomar genom mobbning, rån, trakasserier, diskriminering och sexuella övergrepp.

Allt medan etablissemangets medier hjärntvättar svenska folket att de är rasister, att de är ogina, ogästvänliga, ogenerösa, på alla vis otäcka, och till råga på allt har VIT hudfärg och blont hår, en skymf mot svarthåriga utlänningar som också det bör knäböjas och bes om ursäkt för.

Alltihop är djupt osmakligt. Svenskar har en självklar rätt till sitt eget land, Sverige. Svenskar behöver inte skämmas för sin svenskhet i Sverige. Svenskar behöver inte acceptera sämre vård på grund av språkförbistring eller religiös extremism. Du svensk. Det är helt okej att vara svensk, du måste inte be om ursäkt för att du är vit, blond, blåögd, för att du har en blågul flagga med ett kors på och för att du tycker skinka är gott.

Jag är själv utlänning och skulle aldrig i mitt liv drömma om att vräka mig i ett land dit jag kommit som invandrare och där jag så generöst blivit välkomnad. De utlänningar som inte kan acceptera att Sverige först och främst är svenska folkets land borde packa sina väskor och hemvandra. Och de lakejer i medier som försöker skapa hat och självförakt hos ett lands medborgare borde skämmas. Ni är faktiskt inget annat än sinnessjuka propagandister. Jag hoppas att ni en gång får stå till svars till allt hat ni piskat upp. Och du svensk! Sträck på dig. Du behöver inte ta denna skit. Du har rätt att älska ditt land och ditt ursprung, precis som alla andra av världens folk. Låt ingen ta det ifrån dig.

 


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer