Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hellre skyddad av AIK:s supportrar än ignorerad av ett vingklippt ”våldsmonopol”

av | 6 jul, 2020 | Samhälle

Lästid: 5 minuter

I ett dysfunktionellt, trasigt och laglöst land är det fotbollssupportrar som nu får göra jobbet när polisen är upptagen med att knäböja för kriminella och analysera huruvida det är korrekt värdegrund och regnbågsfärg på stringkalsongen de ska bära på sig i Prideparaden. För så illa har det blivit i Sverige, att statens våldsmonopol är såväl urblaskat som vingklippt. Jag har alltid hejat på polisen och stått på deras sida men jag inser ju att alla bra snutar tvingas anpassa sig till den totalt förstörda polismyndighetens direktiv. Den som inte står ut slutar, den som säger ifrån lär omplaceras till förnedrande skrivbordsjobb i nån skrubb. Var är alla riktiga män som kan sätta ner foten? Svaret är att de verkar finnas i de miljöer som traditionellt betraktas som inte helt rumsrena. Men detta är resultatet av en politik där man ska tvingas skämmas för att älska sitt land och vara nationell. Jag måste säga att jag hellre står på de här killarnas sida än på ett samhälle som koncentrerar sig på att jaga oliktänkande. Vi har fått politisk förföjelse i Sverige där man kan bli kallad till polisförhör för en helt rimlig tweet, något som drabbade Alexander Bard nyligen (ja, det är sant). Jag ansluter mig hellre till Firman Boys än böjer på nacken åt vänsterliberala Sverigehatare som agerar i totalitär anda. Ja, jag kan rentav tänka mig att bli AIK-supporter tack vare att anhängarna står upp för Sverige.

Sveriges forna storheter, eller snarare statyer av dem, lever farligt numera. Människor som invandrat till Sverige anser att den svenska historien är rasistisk och kränkande för dem, trots att den varit i Sverige långt före att dessa invandrare satt sin fot här. I början av juni kunde Samhällsnytt som första media berätta att den antirasistiska aktivisten Lovette Jallow hävdat i en Twitter-tråd att den världsberömde svenske biologen Carl von Linné som levde på 1700-talet är fader till rasbiologin och uppmanade till att riva ned hans statyer. Hon listade flera statyer av Linné som hon fann provocerande och tyckte skulle försvinna. bli av med. ”I know the Carl von Linne statures are shaking right now” skrev Jallow. Sedan dess har Linne-statyn i Lund vandaliserats. I sociala medier har det cirkulerat hot om kommande vandalisering också av Linné-statyn i Växjö. Det hotet verkar dock ha varit falskt. Men sen kom uppgifter om att en möjlig vänsterattack mot Linné-statyn i Humlegården i centrala Stockholm var att vänta, svarade ett stort sällskap nationalister med kopplingar till AIK med att mobilisera för att vakta statyn, någonting som förevigades på bild som sedan några dagar cirkulerar på sociala medier (där det både hånats och rosats). Sällskapet uppges ha tillhört Firman Boys har kopierat ett brittiskt initiativ efter vänsterrörelsen Black Lives Matters vandaliseringar i London. På Twitter skriver en person som uppmärksammar bilden:

”Stå upp för Sverige, stå upp för vår historia, stå upp för Carl von Linné”.

Men mainstreammedierna skriver givetvis ingenting om det här. Och samhället, det strykrädda, löjligt fega samhället jamsar istället med människor som Jallow (som för övrigt belönats med Raoul Wallenbergpriset, ett pris som hon enligt mig verkligen inte förtjänar då hon bygger sin karriär på att polarisera och skapa misstro och hat med sin påstådda ”rasism”). Det svenska samhället är berett att okritiskt gå med på de här högljudda aktivisternas krav och försöker anpassa sig till deras lögner och aggressiva krav. Likt ett mobboffer som försöker bjuda förövarna på godis för att slippa få mer stryk krumbuktar sig Sverige inför sitt tillresta ”herrskap”, i tron om att det någon gång ska ta slut med attackerna. Det kan jag säga, att dessa aktivister, som ofta dessutom hejas på av unga infödda svenskar (många är så kallade influencers, tjejer som plutar med läpparna på Instagram, såna som tror att ”klimatet” kommer ta slut om två år och att ”antirasism” betyder att vit hud är mindre värd än hud i andra nyanser) kommer inte nöja sig med mindre än att DE ska bestämma reglerna i Sverige. De är inte intresserade av sann jämställdhet, för då hade de inte betett sig så illa som de gör. De är bara intresserade av att ersätta ett förtryck (ett i deras fall ihopfantiserat, då Sverige är världens minst rasistiska land) med ett annat – nämligen hudrasism mot vita människor.

I ett fungerande land är det polisen och myndigheterna som tar hand om dem som vill sabotera och skapa laglöshet. Då dessa instanser idag är såväl korrupta som ifråntagna sina möjligheter att stävja den kriminella utvecklingen. blir det andra initiativ som rycker in för att skydda svenska värderingar och det land vi en gång hade. Att Firman Boys måste skydda Carl von Linné är ett resultat av att de handlingsförlamade politikerna är beredda att offra landet på den misslyckade migrationens och kriminalitetens altare. Men människor tänker inte ge upp så lätt. Jag är rädd att striden om vårt land bara har börjat. Och jag vet vilka som inte vill sitt folk väl. De sitter i Rosenbad.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer