Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hej kära unga kvinnor, hur kan ni rösta på politiker som låter ett aggressivt patriarkat bre ut sig i Sverige?

av | 24 okt, 2019 | Politik

Lästid: 8 minuter

Hej kära kvinnor mellan 18-29 år. Ni är mycket yngre än jag, många av er i min egen dotters ålder. Men jag skriver ändå till er, med hopp om att åtminstone någon ska lyssna. Det med anledning av era politiska åsikter. Jag funderar på hur ni tänker när ni lägger era röster på Vänsterpartiet och Centern? Jag undrar hur det kommer sig att ni inte ser sambandet mellan dessa partiers destruktiva politiska åsikter och att detta leder till att ert liv försämras påtagligt jämfört med tidigare unga kvinnors. Fråga er på vilket sätt det gynnar era feministiska idéer och önskan att leva i frihet när aggressiva, kvinnoförtryckande män i tusentals tillåts bre ut sig i Sverige. Fråga er om Annie Lööf skulle vilja se sin dotter könsstympad, slöjtäckt och underlägsen pojkarna. Fråga er sedan hur det kommer sig att Lööf anser denna verklighet vara acceptabel för invandrartjejer i Sverige, och fråga er hur det kommer sig att ni har förtroende för en sådan politiker.

Tjejer, kanske tar ni er frihet för given. Kanske tror ni att Sverige är lika osänkbart som Titanic? I så fall måste jag tyvärr berätta för er att ni är grundlurade. Att ni borde ta reda på fakta, innan ni själva bidrar till Sveriges fortsatta förfall.

Det råder grov polarisering ifråga om politiska åsikter mellan kvinnor och män. Om ni unga kvinnor mellan 18-29 år fick bestämma så skulle Sverige styras av Annie Lööfs Centern och Jonas Sjöstedts Vänsterpartiet. SvD/Sifo har nämligen gjort en mätning nu i oktober och den visar att skillnaderna mellan könen har blivit mer extrem. ”Vi ser nu en djupare och bredare klyfta än tidigare, och den är större än på vänster–höger-dimensionen. Det säger något om värderingar bland män och kvinnor”, säger statsvetaren Ann-Cathrine Jungar till SvD. SD lockar fler och fler män, medan ni unga kvinnorna alltså strömmar till Centerpartiet och Vänsterpartiet. Enligt Sifos opinionschef Toivo Sjörén är ni unga kvinnor mer öppna för invandring är andra grupper. Ni värderar även andra sociala frågor, samt miljö och klimat.

– I invandringsfrågan har Vänsterpartiet profilerat sig, det är det parti som står närmast unga kvinnors åsikter. De uppfattas i stor utsträckning som en motpol till SD. Också andra sociala frågor har V lyckats bra med, säger Toivo Sjörén till SvD.

Han fortsätter:

– Centerpartiet har blivit det borgerliga miljöalternativet. Sedan har vi invandringsfrågan, där C avviker på den borgerliga sidan.

Och det är här jag tappar tråden. Här slutar jag att förstå. Har ni unga tjejer helt missat vilka problem Sverige fått på grund av sin katastrofala migrationspolitik, som prioriterar främst män utan asylskäl som i stor omfattning bidrar till att göra Sverige till ett otryggt land? Har ni missat det faktum att Annie Lööf är den som sagt ja till den ogenomtänkta gymnasielagen, som gett gräddfil till över tiotusen män från främst Afghanistan att stanna i Sverige och gå gymnasiet med era småsystrar? Har ni inte hört nödropen från lärare och elever som alla vittnar om vilka sociala problem och oroligheter denna ogenomtänkta lag medfört? Har ni missat våldtagna 11-åringar och gruppvåldtagna pojkar, mördade pensionärer och den ökade drogförsäljningen och knivslagsmålen? Har ni totalt blundat för till exempel hur det ser ut i Uppsala, där unga tjejer knappt vågar gå ut ensamma längre och där afghaner och andra invandrarkillar jagar i grupp?

För samtidigt är det ni som pratar om hur otrygga ni känner er, hur ni tvingats ändra era vanor, att ni går ut i gympaskor och bär larm, att ni inte längre joggar i skogen, att ni väljer andra vägar när ni är på väg hem. Jag har själv intervjuat en ung tjej som blev överfallen när hon var på väg hem med tunnelbanan från krogen, här i Stockholm, mannen var av afrikanskt ursprung. Nej, det var ingen engångsföreteelse. Ni tjejer har blivit villebråd för män med skev kvinnosyn, och det är inte era svenska bröder som står bakom den lavinartade ökningen av överfallsvåldtäkter och att ni tjejer som ligger med killar utan att vara gifta kallas för horor.

Hörni tjejer. Ni gillar ju att klaga på patriarkatet och hur det förtrycker er. Men har ni skänkt en tanke på att det västerländska patriarkatet sedan decennier är såväl tandlöst som i mångt och mycket anpassat efter era önskemål och krav? Att det istället för det svenska bondepatriarkatet nu smyger in ett annat, mycket hårdare och elakare, tack vare en massinvandring från främst muslimska länder, där islam är överordnat era feministiska idéer? Hur känns det för er när små flickor sexualiseras, när de tvingas gå täckta av tyg från att de är två år gamla, för att de inte ska väcka mäns sexuella begär? Hur känns det i era feministiska hjärtan när era systrar mördas för att de vill leva som ni men inte tillåts det av sina dominanta familjer, som gömmer sig bakom föråldrade strukturer som kallas ”heder” (det har givetvis inget med heder att göra, att mörda sina döttrar, systrar och kusiner är bara mänsklighetens största skam och hör inte hemma i ett civiliserat samhälle).

Hörni tjejer, har ni redan glömt de skandinaviska tjejerna Maren Ueland och Louisa Vesterager som trodde de i lugn och ro kunde tälta i Atlasbergen i Marocko, det var inte ens ett år sedan de mördades, de mötte en fasansfull död genom vidrig halshuggning efter att ha förnedrats sexuellt av en grupp radikaliserade islamister? Det är just sådana kulturer, sådana män, som tillåts strömma till Sverige och som omhuldas av Annie Lööf (som inte tycker att man bör förbjuda slöja på småflickor, det tycker nämligen inte Centerkvinnorna, för de menar att barn har friheten att själva välja detta förtryck!).

Fan tjejer ni är ju smarta, ni måste ju kunna lägga ihop ett och ett! Det är inte unga tjejer, utan MÄN som får alla fördelar som går att uppbringa i Sverige. Det är dessa invandrade män som skapar ett samhälle där ständiga terrorhot numera hänger över oss. Ja, en av dessa män var Akilov som den 7 april 2017 tog livet av fem människor på Drottninggatan i Stockholm i Sveriges hittills värsta terrordåd. Ebba Åkerlund, 12 år, var en av dem som mördades, hon hade kunnat varit er lillasyster, och ändå vurmar ni mer av denna ansvarslösa migrationspolitik? Ni kan inte säga att det var ett undantag, för enligt SÄPO finns det hundratals, kanske tusentals sådana extremister i Sverige, och vi har fortsatt terrorhot hängande över oss.

Och apropå det: Vänsterns och Centerns syn på kriminella är också alldelles för slapp. Det är därför som rättsstaten spårat ur, det är därför som våldtäktsmän får löjligt låga straff. Barn rånas. Ni tjejer trakasseras. Ändå vill ni rösta på de politiker som på fullt allvar säger att fängelse inte är en lösning? Det är på grund av dessa partier som poliskåren utarmats och gängen skrattar åt våra handlingsförlamade makthavare.

Men det är inte allt. Ni unga tjejer ska ju föda barn en dag, eller har fött, och ni ser ju hur illa det ser ut inom förlossningsvården i Sverige, hur stressigt det är för personalen, hur man skär ner. Och ja, även detta är konsekvens av samhällets felprioriteringar, det är konsekvensen av sådan politik som Vänstern och Centerpartiet för. Vården har stora problem, som beror på dessa partiers vanskötsel av Sverige. De kommuner där dessa partier styr har stora ekonomiska problem och det går givetvis ut över vård, skola, omsorg, och förstås polisen… Den polis som inte finns där när ni blir utsatta för brott. Vem ska skydda er, tjejer? 20 våldtäkter anmäls dagligen i Sverige, men de flesta anmälningarna läggs ner. Det är fritt fram att våldta kvinnor i den feministiska stormakten Sverige.

I trafiken är det inte heller helt lyckat. Det är 270% större risk för en invandrade att orsaka trafikolyckor, och de som är störst riskbenägna är personer från de så kallade MENA-länderna, Mellanöstern och Afrika. Invandrade ni tycker vi ska ta in fler av?

Ni säger kanske, ja men människor flyr från krig och vi måste hjälpa dem, men hör ni tjejer, ta reda på fakta. De som mest behöver hjälp kan inte ta sig över hela Europa för att komma till Sverige. 31000 män som kallade sig för ”barn” kom 2015 till Sverige, men detta var en av de största bedrägerierna i detta lands historia. De flesta av dem som dröjer sig kvar fast de inte var barn och fast att de saknar asylskäl, var inget annat än ekonomiska migranter som ljög ihop en historia för att få stanna i Sverige. Går ni på denna bluff, tjejer? Tycker ni att pengar ska läggas på dessa bedragare när Sverige istället skulle kunna hjälpa kvinnor och barn i flyktingläger på plats, människor som aldrig kommer kunna ta sig till Sverige? Vill ni betala skatt till detta, tjejer, ni som sliter som undersköterskor, förskolelärare, jurister, servitriser, väktare, poliser, ja allt vad ni jobbar som?

Ni unga tjejer är också engagerade i klimat- och miljöfrågor, och det är jättebra, men även här bör ni ta reda på fakta, inte bara agera utifrån känsloargument. Sverige, Västeuropa samt USA gör oerhört mycket för miljön. De som däremot inte respekterar naturen finner ni i till exempel Kina, Afrika, Mellanöstern och andra länder där man dumpar plast och sopor i haven och där man skövlar regnskog. De globalistiska pamparna i EU är mer intresserade av makt än av att ge er tjejer en bra framtid.

Ni säger er skrämmas av nationalism, att älska sitt eget land. Men det här landet är det ni har, och att tycka om sitt ursprung är inte dåligt eller farligt. Tvärtom, forskning visar att länder som värnar sitt eget folk har bättre förutsättningar att klara sig i tider av kris. De flesta länderna i världen värnar sina särarter. Varför gillar ni annars att resa utomlands, varför är ni intresserade av andras kulturer? Varför njuter ni av mat och dryck som speglar respektive länders kulturer? Fråga er allt sådant, och fråga er sedan varför just Sverige inte ska få vara svenskt. Fråga er på vilket sätt det gynnar era feministiska idéer och önskan att leva i frihet när aggressiva, kvinnoförtryckande män i tusentals tillåts bre ut sig i Sverige. Fråga er om Annie Lööf skulle vilja se sin dotter könsstympad, slöjtäckt och underlägsen pojkarna. Fråga er sedan hur det kommer sig att Lööf anser denna verklighet vara acceptabel för invandrartjejer i Sverge, och fråga er hur det kommer sig att ni har förtroende för en sådan politiker.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer