Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hej Annie Lööf och Märta Stenevi, det medeltida patriarkatets män som dödar kvinnor, struntar i vad ni säger

av | 20 apr, 2021 | Migrationspolitik

Lästid: 5 minuter

Våldet mot kvinnor och flickor i Sverige ökar och de senaste veckorna har fem kvinnor mördats i Sverige. De politiskt korrekta politikerna skriker indignerat på sociala medier och i mainstreammedierna om att ”mäns” våld mot kvinor måste upphöra. Åter är det ”alla” män som avses. Helst ”vita” män. Man vägrar erkänna fakta: Att våld och sexuella övergrepp mot kvinnor hänger tätt samman med massinvandring av män från förlegade patriarkala kulturer, där bestraffning med grova sexuella övergrepp, misshandel, tortyr och död är en del av upprätthållandet av hedern. Islams sharialagar påbjuder till exempel stening av kvinnor som straff för otrohet. Man påbjuder offentliga bestraffningar som piskning. Att då prata om svenska män och västerländska värderigar som ett problem kommer aldrig att göra kvinnor trygga. Viktigast av allt: Hedersvåldets skeva män struntar högaktningsfullt i de svenska politikernas floskler. De kommer fortsätta misshandla, våldta och mörda kvinnor, såväl sina egna, som svenska. Ska sanningen fram är det det ängsliga daltandet med dessa män som skapat avgrundsdjupa problem i Sverige. Till detta är våra politiker skyldiga.

Fyra av de fem kvinnomord som ägt rum i Sverige den senaste tiden och som väckt ”ramaskri” (jag citerar ordet eftersom det är ett falskt spel för gallerierna) bland framför allt kvinnliga politiker som Annie Lööf och Miljöpartiets Märta Stenevi, har utförts av utländska män eller män med invadrarbakgrund. Men som vanligt ges svenska pojkar och män kollektiv skuld för dessa mord och politikerna pratar om att vi fostrar våra söner fel. Jag skulle vilja se den svenska mamma eller pappa som fostrar sin lilla pojke med uppmanigen att han ska slå en flicka! Det förekommer kanske en på miljonen. Knappt det ens. Svenska pojkar fostras snarare i icke-våld. Att det är fel att slåss. Att de ska försvara sig sägs knappt. Våld är alltid dåligt! Vi slår inte våra barn heller. Vi PRATAR med dem. Förklarar. Att slå tjejer och kvinnor fördöms å det grövsta. Sex ska alltid ske med samtycke. Ett nej är ett nej. Och så vidare.

Det är skillnad mot de kulturer som tillåts bre ut sig i Sverige och som skapat allt fler och större utanförskapsområden där sharialagar numera råder. I dessa kulturer är kvinnan mannens egendom. En flicka som har sex före äktenskapet är en hora och drar vanära över familjen. Familjens, och mannens heder, sitter i flickans och kvinnans sexualitet. Bryter hon mot detta är familjen enig i att hon helst ska dö. Och ja, hon dödas många gånger. Hon flyger från en balkong, knuffas framför en bil, förs till hemlandet där hon ”försvinner”. Hon lever sitt liv i skräck och hot om fysisk bestraffning. Fattar du inte det, Annie Lööf? Märta Stenevi? Gulan Avci? Ebba Busch? Det är inte svenska pojkar och män som fostras i att familjens heder sitter i en flickas kropp och underliv. Det är inte svenska mammor och pappor som ber sina söner hålla reda på sina systrar. Det är inte svenska pojkar som skriker ”jag ska knulla din mamma”.

Det är rent ut sagt skamligt att se de kvinnliga politiker som nu godhetssignalerar om att det får vara nog med ”mäns” våld mot kvinnor.

För det första: Det är ni, Annie Lööf & co, som skapat ett splittrat trasigt Sverige fullt med dessa avarter till män som våldtar och mördar flickor och kvinnor (även pojkar).

Till exempel begås 90% av gruppvåldtäkter av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan. Det visar en studie som kom i oktober 2017.

Ny sexbrottsstudie: 90% av gruppvåldtäkter i Sverige begås av män med utomeuropeisk härkomst

För det andra: Att skylla det ökade våldet på svenska pojkar och män är kontraproduktivt. De verkliga förövarna slipper stå till svars och man slipper på allvar diskutera de värderigar och normer som skapar våldet. Det är också djupt orättvist och ohederligt.

För det tredje: Hedersvåldets män struntar i svenska kvinnliga politiker. Deras ord väger igenting. I dessa mäns ögon är Stenevi, Lööf och de andra horor man inte behöver ta på allvar. Det medeltida patriarkatets respektlösa, aggressiva män struntar i svensk lag. Hedern, och den egna trosbekännelsen, är det som styr livet. Och man anser att Sverige ska anpassa sig efter dem – inte de efter Sverige.

Titta bara på många av de brutala mord och våldtäkter som ägt rum i Sverige de senaste åre. Absolut att svenska förövare finns, men de har alltid funnits och deras brott stöttas inte av deras familjer som ett del av ett system som ska hålla kvinna på mattan. Jag tror inte det finns någon svensk mamma vars son mördat en kvinna, som är stolt över sin avkommas brott. Men i hederskulturer hejar mödrarna på sönerna. Det är faktiskt till och med många gånger mödrarna själva som kräver att sönerna tar död på sina systrar.

Annie Lööf, Märta Steevi med fler. Vill ni vi ska ta er på allvar? Börja då tala om sambandet mella invandring och våld mot kvinor. Börja tala om utlänningars skeva kvinnosy. Börja tala om hedersvåld. Börja tala om att ni tillåter sharialagar. Först då kanske kvinnor kan bli tryggare i Sverige. Innnan dess kan ni lika gärna klappa igen kakhålet.

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer