Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Häpnadsväckande att Jakob Forssmed vill covidvaccinera barn mot Folkhälsomyndighetens vilja

av | 24 apr, 2023 | Covidinjektioner

Lästid: 2 minuter

Att det finns föräldrar som uppenbarligen vill utsätta sina barn för experimentella preparat och därmed medicinska risker är märkligt, men kanske föga förvånande. Det som däremot förvånar är regeringens okunskap och nonchalans gentemot Folkhälsomyndighetens och forskningens rekommendationer, som går ut på att barn och unga inte bör injiceras med experimentella covidvacciner.

Trots att barn och unga över hela världen drabbas av svåra biverkningar och plötsliga dödsfall har socialminister Jakob Forssmed gått ut med att barn ska kunna injiceras i Sverige och propagerar dessutom för att fler ska ta så kallade ”påfyllnadsdoser”.  Samtidigt nonchalerar regeringen röster från vården som larmar om ett stort antal människor i alla åldrar som drabbas av allvarliga biverkningar.

I förra veckan öppnade regeringen för att ”vaccinera” svenska barn mot covid, vilket public service rapporterade om i SR Ekot. Föräldrar ska därmed kunna gå runt Folkhälsomyndighetens rekommendation. Detta eftersom vissa föräldrar åker utomlands för att kunna injicera även sina väldigt små barn.

I dagsläget rekommenderar svenska Folkhälsomyndigheten inte längre covidvaccin till barn och unga. Därmed kan föräldrar inte ”vaccinera” sina barn mot covid i Sverige. Vårt regelverk skiljer sig i detta från andra länder. Även i länder där barn inte rekommenderas ”vaccination” mot covid, kan föräldrar ändå välja att göra det.

Nu vill socialminister Jakob Forssmed (KD) ha en förändring av reglerna. Regeringen vill låta privata aktörer vaccinera barnen. Föräldrar får då själva betala.

– Vi tycker det är en otillfredsställande situation att det finns personer som vill ta vaccin men som inte kan göra det för att de ligger utanför de nationella rekommendationerna, säger Forssmed till Ekot.

Forssmed hör till de politiker som vägrar ta in forskning som visar att covidinjektioner för barn och unga gör mer skada än nytta. Det finns idag många rapporter som visar att unga människor riskerar skadas allvarligt och till och med dö av de experimentella preparaten, som prackats på oss genom påträngande kampanjer där man använt sig av kändisar i rena påverkansoperationer. Bland annat försöker vårdanställda genom såväl Sjuksköterskeuppropet som Läkaruppropet få politiker att reagera. Men tystnaden kring dem som skadats och fått sina liv ödelagda av covidinjektionerna är öronbedövande. I stället vill Forssmed och regeringen gå åt andra hållet, underlätta för föräldrar att injicera sina barn som inte har någon möjlighet att protestera.

Det är djupt ansvarslöst.

Läs gärna min recension av ”Dödsorsak okänd” av Edward Dowd, en bok som Jakob Forssmed borde läsa med omedelbar verkan.

Ny bok av Edward Dowd tar upp epidemin av dödsfall bland covidvaccinerade – hoppas den skapar välbehövlig debatt!

*****

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer