Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hans namn är Tommie Lindh – och vi glömmer aldrig

av | 19 maj, 2020 | Det nya Sverige

Lästid: 5 minuter

Ingen 19-åring borde få dö av att bli knivhuggen i bröstet. Ingen 19-åring som dör av att bli knivhuggen i bröstet när han försökt rädda en flicka från våldtäkt bör efter sin våldsamma död bli förbigången med total radiotystnad av medierna. Hans namn är Tommie Lindh och han är ännu en av alla dem som fallit offer för det nya, våldsamma mångkulturella Sverige, där knivar och vapen tas till när orden tryter. Där etniska konflikter tilltar och det blir allt mindre okej att stå upp för sitt eget land. Där kvinnor och tjejer inte längre är fredade. 19-årige gymnasisten Tommie Lindh försökte rädda en flicka och avvärja en våldtäkt, som höll på att utföras av en afrikansk man, en person som redan tidigare gjort sig skyldig till sexuella övergrepp och andra brott, hans belastningslista är lång. Tommie Lindh visade prov på civilkurage i en feg tid. Det kostade honom livet.

Kommer ni ihåg reklamkampanjen ”Barn är mjuka. Bilar är hårda”? Det var en av de första stora kampanjer som Trafiksäkerhetsverket gjorde för barn i trafiken i början av 1980-talet. Jag kommer tänka på den nu, inte så mycket på trafiken, utan mer på kontrasterna, på kroppar av kött och blod, på liv som kan släckas på några sekunder. Människor är mjuka. Knivar är vassa. Men någon håller i kniven, någon använder den, någon anser sig ha rätten att hugga den i bröstet på en 19-åring och släcka hans liv.

Visst är det en politisk fråga, men inte en fråga om Tommies Lindhs eventuella politiska sympatier, som var åt högerhåll, nationalism. En ung Sverigevän. Jag ska tala om för er vad Tommie är, han är ett bedårande barn av sin tid, ett resultat av den dysfunktionella och påtvingade demografiska och kulturella förändring av Sverige, ett resultat av att det genompolitiserade etablissemanget i decennier hjärntvättat folket med att man ska buga inför det faktum att svenskar inte har rätt att vara stolta över sitt land, att det är helt naturligt att allt svenskt är mycket sämre än allt annat, att folket bara stillatigande ska acceptera det faktum att landet förändras i grunden genom att man tillåter en okontrollerad och kravlös massinvandring från länder med kulturer som kastar vårt moderna land tusen år bakåt i tiden när det kommer till värderingar och kvinnosyn, och vi ska bara acceptera att kriminella och aggressiva män ska få ta över och härja, skjuta, bilda kriminella nätverk, våldta flickor och kvinnor, sen ska vi bara acceptera att dessa utländska förövare i princip aldrig ”kan” utvisas… Det finns allt fler unga killar som Tommie som känner att det här är så urbota fel, som låter sin inre röst tala, som väljer att modigt gå emot det etablissemang som påbjuder att man böjer på nacken inför den dysfunktionella mångkulturen och den politiska korrektheten med sitt genusvansinne. Det är främst unga killar som gör så som unga män alltid gjort när de ser sitt land våldtas av krafter de instinktivt vet är åt helvete. Det kan vara en utifrån kommande ockupationsmakt eller en destruktiv politik kommande inifrån, och dess symbolik. Det kan vara så enkelt att man har fått nog. Men unga mäns impulsivitet och mod kostar dem livet i ett samhälle som inte vill dem väl.

Låt mig citera ännu en känd svensk författare, nämligen Stig Dagerman: ”Efteråt är allting för sent. Melodin tystas brutalt.”

Efteråt är alltid för sent. En ung man har fått nog av dem som inte respekterar kvinnor, av dem som tror de är kungar i landet som tagit emot dem, av dem som bara ska ha och ha utan att vilja ge något tillbaka, av dem som talar om för honom att hans känslor är fel, att han inte har rätt att älska sitt land, att han bara stillatigande ska rätta in sig i ledet. Kanske var han inte guds bästa barn, kanske gick det inte riktigt till så som det framställs, men inget av det spelar någon roll.

Människors kroppar är mjuka. Knivar är vassa.

Mainstreammediernas tystnad i fallet Tommie Lind är lika öronbedövande som äcklig, lika hycklande som smutsig. Tommie blev mördad när han försökte stoppa en våldtäkt. Han gav sitt liv för att rädda en ung tjej från att våldtas på mångkulturens altare, som dagligen skördar nya offer i det dysfunktionella trasiga Sverige. Sådan är den råa, kalla sanningen, den som inte tar någon hänsyn till politisk korrekthet. Den enkla anledningen till att man inte skriver om mordet på Tommie Lindh är den berömda svenska ängsligheten. Tommie Lindhs död passar inte in i den förljugna Sverigebilden. Fel ung man dog, fel ung man som försökte stoppa en gärning av vilka det nya Sverige är skamligt fullt. Tommie Lindh gjorde det alla söner, bröder och fäder alltid borde göra. Stoppa våldtäkterna på unga tjejer, ge sina liv för att skydda svaga och utsatta. Precis som Kjäll Gustavsson i Gislaved när han försökte stoppa rånarna på en restaurang. Också det mordet föll snabbt i glömska. Civilkurage står inte högt i kurs i det socialistiska paradiset Sverige, där hudfärg tycks avgörande i vem som ska få bli hyllad som hjälte, och vem man helst av allt vill ska förbigås med tystnad.

Vi ska dock aldrig glömma.

Hans namn är Tommie Lindh.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer