Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hanif Bali sa sanningen – något som är absolut förbjudet i Sverige idag

av | 22 aug, 2019 | Politik

Lästid: 6 minuter

Det vänsterliberala etablissemanget har länge gråtit hysteriskt över att det finns en Hanif Bali i Sverige. En frispråkig, rättfram politiker som kanske visserligen sitter i ”fel” parti men som säger vad han tycker och som inte drar sig för att leverera obekväma sanningar om till exempel bluffen med ”ensamkommande” män som låtsas vara barn och som på många håll verkligen saboterat samhället. Att säga sanningen är förstås mer oacceptabelt än rån mot barn, gruppvåldtäkter, svältande pensionärer och elbrist i ett Sverige som håller på att rämna totalt, både av exploderande kriminalitet men också på grund av politisk förlamning. Därför har vänsterliberala klubben likt mobbare på en skolgård lagt ner all sin politiska energi på att detronisera Bali. Tyvärr lyckas de nu delvis. Men sista ordet är inte sagt. Det är nämligen folket som har sista ordet.

Trots att det svenska samhället lider av tusen olika allvarliga problem är det främst ett som sjuklöverpartierna och mainstreammedierna lägger ner 95% av sin energi på, och det är den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali, vars twittrande varit ett problem som vida överskuggar till exempel det faktum att vi har minst 80.000 personer som uppehåller sig i Sverige utan asylskäl men som tycks stört omöjliga att utvisa.

Nu gjorde Bali något han absolut inte fick göra, nämligen i skarpa ordalag kritisera seniormoderaten Carl Bildt, som är god vän med Moderaternas partiledare Ulf Kristersson. Med rätta dessutom, för det var relevant och sann kritik Bali levererade. Erdoganvurmare, absolut, det är ju exakt det Bildt är, Bildt är i internationella kretsar känd för att driva Turkiets intressen sedan lång tid tillbaka. Så här skriver Ledarsidorna idag:

Hanif Bali hade rätt

”När Turkiet uppmärksammades för att ha flest journalister i fängelse i slutet av 2013 sa Bildt i en TV4-intervju att inga oliktänkande fängslades i Turkiet. När oskyldiga felaktigt pekades ut som anhängare av kuppförsöket 2016 menade Bildt varje stat som ”hotas av ett uppror inifrån skulle göra samma sak”. Carl Bildt menar att det är EU som bär skulden för att Turkiet utvecklas i en nationalistisk och etnofascistisk islamistisk riktning som fjärmar sig från väst. Carl Bildt menade 2016 i tidskriften Politico att

”EU skulle befinna sig i ett bättre läge i dag om EU-ledarna omedelbart slutit upp bakom Turkiet och vädrat sin aversion mot kuppförsöket, gratulerat folket som lyckats slå tillbaka och suttit sig ner med regeringen för att diskutera hur man kunnat säkerställa en demokratisk och europeisk väg framåt för Turkiet.”

Ordvalet att det är EU som skulle befinna sig i ett bättre läge kan tolkas som att Bildt anser Turkiet vara den starkare parten i relationerna mellan EU och Turkiet. Carl Bildt tillhör även de som inte vill erkänna det armeniska folkmordet och ansluter sig till miljöpartister som Mehmet Kaplan och socialdemokrater som Sultan Kayhan.”

Frågan om Carl Bildts samröre med den Iranska diktaturens representant borde varit en mycket större skandal, skriver också Nyheter Idags Pelle Zackrisson:

”Moderaternas partiledning tar inte Bildt i örat för att han lajvat diplomat med en företrädare för en hårdnackad diktatur. Det får passera. Men när Hanif Bali kritiserar Bildt, och gör det i hårda ordalag, då går Ulf Kristersson ut och meddelar i Aftonbladet att det hela är ”oacceptabelt”.

Och:

”Moderaternas partiledning behöver svara på ett par frågor om Carl Bildts möte med Irans utrikesminister.

1.Vad visste partiledningen på förhand om Carl Bildts möte med Zarif?
2. Har Carl Bildt redovisat mötet för Moderaterna efteråt?
3. Kan man som medlem i Moderaterna boka möten på egen hand och träffa företrädare för diktaturer?

Till sist några ord om medias roll i drevet mot Bali. Har en enda fråga ställts till Carl Bildt om hans möte? Eller är lusten att sänka Hanif Bali större? I statliga SVT konstateras att Bali är ”mycket besvärlig” för Moderaterna. Att det som besvärar skulle kunna vara en diplomatlajvande Carl Bildt som blandar sig i saker han inte har med att göra, den tanken tycks inte föresväva SVT.”

 

https://nyheteridag.se/pelle-zackrisson-moderaternas-haveri-om-bali-och-bildt/

 

Det som stört den vänsterliberala sekten grovt är att Bali vägrar rätta sig in i ledet och att han ständigt drar ner byxorna på det förljugna etablissemanget. Han är orädd, han är kaxig, han är ärlig, ja, han har till och med humor. Han driver med makten på ett sätt som förlöjligar den, vilket är helt oacceptabelt för de humorbefriade sjuklöverpolitikerna som tar sig själva på största möjliga allvar. Man förstår att Bali även väcker ont blod hos den bleke och menlöse moderate partiledaren Ulf Kristersson. Den svenska avundsjukan har ni hört talas om den? Balipsykosen har gått så långt att Moderaterna som parti igår till och med hotade att helt lämna Twitter. Det politiska Sverige mår verkligen riktigt, riktigt dåligt.

Sent igår så ”pudlade” tyvärr Hanif Bali angående sina uttalanden om Carl Bildt och bad om ursäkt, något många av oss åsåg med förstämning men som givetvis triumfatoriskt plockades upp av SVT, Expressen och de andra vänsterliberala propagandaverktygen och rapporterades med illa dold skadeglädje. Bali hade dock ingen anledning att försöka linda in sin kritik och han borde bara kört på, inte böjt på huvudet, i synnerhet som han redan förlorat flera av sina uppdrag som en bestraffning. Att vi inte har någon riktig politisk opposition blir allt mer tydligt, de flesta partier i Sverige är bara socialdemokrater i lite olika skepnader, och det är smärtsamt att se hur de som kallar sig borgerliga, krampaktigt försöker anpassa sig till sina vänsterliberala herrar.

Det som borde ha kritiserats är Sveriges fjäsk för diktaturen Iran. Balis hårda ton är helt korrekt och hade kunnat vara ännu tuffare, ännu mer skoningslös, för det är viktigt att utmana förtryck som normaliseras just via Margot Wallström och även Carl Bildt. Hanif Bali borde ha backats upp av sitt parti, inte huggits i ryggen.

Liten bonus i frågan: Gårdagens Flashbacktråd om Hanif Bali sjöd av tankar, och trots att jag vanligen inte brukar citera just denna sajt var en av kommentarerna så pass på pricken att jag väljer att återge den här:

”Han (Hanif Bali, min anm.) och andra högerdebattörer bör ha tålamod. Nya tider är på väg och det vänsterliberala etablissemanget kommer tyna bort inom något årtionde när 68-vänstern är borta ur bilden. Gammelmedia har tappat oerhört mycket makt och inflytande över folks sätt att tänka och tycka det senaste decenniet. Den kulturmarxistiska indoktrineringen och hjärntvätten är oerhört försvagad och i stora delar bruten. De alternativa medierna är ganska starka och har ökat sitt inflytande samt att SD vuxit sig mycket starkare samtidigt som de vänsterliberala partierna är tvungna att gå ihop i oheliga allianser för att stänga ute SD. De vänsterliberala dagarna är räknade och lider mot sitt slut. Moderaterna och KD måste närma sig och samarbeta med SD om de överhuvudtaget vill ha något inflytande och politisk makt.”

Exakt det som jag själv skrev häromdagen. Gissar att Flashbackare läser Katerina Magasin? Det är bra att dessa tankar får fäste och sprids. Till slut blir trycket i det kollektiva undermedvetna så starkt att lavinen inte går att stoppa.

Jag hoppas nu att Moderaterna förlorar Hanif Bali. Att han väljer att lämna ett förljuget, illojalt och framför allt politiskt fegt gäng. Och jag hoppas att Bali startar sitt eget parti och tar de bästa moderaterna med sig. Sånt sker i Danmark, i Italien, I Österrike. Varför inte i Sverige? På sociala medier har han stort stöd, han har över 120.000 följare på Twitter och uppåt 20.000 personer gillade hans inlägg på Facebook där han skriver om de senaste dagarnas händelser. Bali är större än hela Moderaterna tillsammans och hans avhopp borde bli den konsekvens dessa låtsas-sossar förtjänar.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer