Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Hanif Bali på Twitter: ”Dags att börja prata om etnoreligiöst motiverade våldtäkter”

av | 4 dec, 2018 | Svenska våldtäkter

Lästid: 5 minuter

I en serie tweets lyfter nu den moderate riksdagsmannen Hanif Bali ämnet gruppvåldtäkt, och pekar på vilka förövare och offer är. Bali anser att det är dags att börja prata om ”etnoreligiöst motiverade våldtäkter” eftersom 88% av förövarna som begår grova sexuella övergrepp, ofta i grupp, har utländsk bakgrund i såväl Sverige som i andra europeiska länder, medan offren är främst unga vita flickor ur arbetarklassen. Medborgarstudien om sexualbrott som gjordes hösten 2017 bekräftar det Bali skriver: Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter i Sverige. Afghaner, irakier och somalier är de invandrare som begår flest våldtäkter. Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd. 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst. Frågan är varför inte svenska myndigheter reagerar och agerar kraftfullt för att skydda landets flickor och kvinnor från det etnoreligiöst motiverade grova sexuella våldet?

 

Bali nämner även sexskandalerna med de utländska gängen som i åratal våldtagit unga brittiska flickor i den brittiska staden Rotterham. Medianåldern på gruppvåldtäktsoffren är 15 år och offren är oftast vita tjejer ur arbetarklassen, skriver Bali på Twitter.

Balis tweets är skrivna i samband med att ännu en bestialisk sexskandal rullas upp i Finland: Ett flertal utländska män som sytematiskt gruppvåldtagit en tioårig flicka.

 

Finland: 7 utrikes födda män misstänks för gruppvåldtäkt av 10-årig flicka

Även en annan grov gruppvåldtäkt har rullats upp i Seinäjoki i Finland, där fem afghaner har våldtagit en 19-årig flicka, och som Ålands Myheter är det enda svenskspråkiga mediet som rapporterat om:

Fiendesoldater gruppvåldtog finsk flicka i Seinäjoki

Bali är inte först ut med att rapportera om det etnoreligiösa sexuella våldet.

I oktober 2017 publicerar Patrik Jonasson sin uppmärksammade medborgarstudie om nutida sexualbrottslighet i Sverige. Det är en helt unik undersökning om utlänningar och sexualbrott då statliga BRÅ vägrar göra en liknande.

En undersökning av nästan samtliga fällande domar för sexualbrott 2012-2017 visar att:
• Andelen dömda svenskar, i proportion till andra grupper, har minskat sedan 2013 och sjunkit kraftigt de senaste två åren.
• Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter. Svenskar kommer först på fjärde plats, efter afghaner, irakier och somalier.
• Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd.
• Landsgrupper med högst faktor (sannolikhet) att begå grov våldtäkt är i turordning algerier, afghaner, tunisier, marockaner och palestinier.
• 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
• Flest överfallsvåldtäkter räknat i individer begås i turordning av somalier, eritreaner, algerier, irakier och gambier.
• Flest överfallsvåldtäkter begås i Stockholm, Hudiksvall och Eskilstuna.
• 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.
• Flest våldtäktsmän som agerat i grupp har dömts i Ystad, Eksjö och Uppsala. Göteborg är på 11:e plats, Stockholm 16:e och Malmö 21:a.
• Utlänningar ofredar svenskar sexuellt i mycket större utsträckning än andra utlänningar.
• Män med europeisk härkomst begår oftast andra former av sexuellt ofredande än tafsning. Tre fjärdedelar av dömda afrikaner har tafsat på sitt offer.
• En majoritet av de som döms för koppleri är rumäner.
• Homovåldtäkters andel av totala våldtäkter har stigit kraftigt de senaste åren, samtidigt är gruppvåldtäkt mot män nu den vanligaste kategorin.
• 85% av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.
• Adopterade män, oavsett land, begår sexualbrott i högre utsträckning än inte bara svenskar utan även icke-adopterade från samma landsgrupp.

Att det rör sig om jihadvåldtäkter har en tidigare polis, verksam på NOA, berättat i Katerina Magasin i december 2017. Ett år har gått men det sexuella våldet har inte minskat i Sverige, tvärtom fortsätter det att öka.

 

”Sverige står handfallet inför ”våldtäktsjihad”

 

”När blev det så här i Sverige? Vi har framför allt de senaste åren fått “en ny kultur” runt om i en rad europeiska länder (Tyskland, Italien, Storbritannien m fl) som spred sig till festivaler, badhus och platser där många unga kvinnor samlas eller där unga kvinnor är ensamma. Även då unga kvinnor är på väg hem sent på natten efter nattarbete eller från en fest eller av vilken anledning som helst. Det leder till att kvinnor förändrar sitt beteende. Möjligheten att röra sig fritt har blivit kraftigt begränsad på grund av rädsla för sexuella trakasserier, överfall och våldtäkter. Enligt BRÅ känner sig minst en tredjedel av svenska kvinnor otrygga.” skriver poliskällan i sin text.

Vi är många som påtalar dessa samband och kallas då rasister och ännu värre. Rörelsen #120dB lyfter invandrares sexuella våld, men har också anklagats för att vara ”främlingsfientlig”. Dessvärre är fakta fakta, och kanske är det dags att angripa ämnet seriöst för att försöka förebygga fler grova sexualbrott?

#120db – de öppna gränsernas offer talar ut

Ibland känns det som om jag skriver samma sak om och om igen. Men uppenbart krävs det, då nya bestialiska sexbrott sker, ofta mot väldigt unga offer. Det är rena krigshandlingar mot värnlösa individer, och skadorna dessa våldtäkter och sexuella övergrepp orsakar inte bara på individernas kroppar och psyken är svåra att ta in och förstå. Det är dessutom inte enbart de som våldtagits som drabbas, utan även deras familj, anhöriga och vänner, som ser en älskad dotter, syster och vän bli nedbruten, ångestladdad och skadad för livet. Vissa offer orkar inte leva längre utan försöker ta sitt liv, andra går in i depressioner och självskadebeteenden. Anhöriga grips också av vanmakt då gärningsmän ibland frikänns eller får löjeväckande låga straff. Dessa brutala våldtäkter ändrar livet för en liten flicka eller ung kvinna för alltid och konsekvenserna är oöverskådliga. Jag önskar att de politiker som är ansvariga för att ha tillåtit sexualbrottslingar härja fritt i våra länder ska ställas till svars. De är de som är ytterst ansvariga för allt detta lidande.

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer