Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Greta Thunbergs politik gör vanliga människor fattigare

av | 1 jan, 2020 | Klimatpsykosen

Lästid: 3 minuter

Medan vanliga människor blir fattigare på grund av höjda klimatskatter för drivmedel och flyg, så lever Greta Thunberg ett fantastiskt liv med pengar i överflöd som hon får via One Foundation som finansieras av globalisten George Soros. Samtidigt som vanliga människors frihet begränsas tack vare Miljöpartiet och klimatsektens fanatiska övertygelse fortsätter vårt etablissemang att leva i en dissociativ vanföreställning, en föreställning som gör vanliga människors liv både fattigare och sämre. Det skriver idag debattören och föreläsaren Petrit Latifi.

Senaste utspelet var att Greta fick instruktioner av sina agenter att svartmåla Tysklands statliga tågbolag. Hon twittrade om Tysklands “överbefolkade tåg”. Tågbolaget svarade att de var stolta över att tåget gick på 100% grön energi och att hon kunde ha nämnt hur vänligt hon blev bemött av tågvärden när hon sedan satte sig i första klass.

Som vanligt går Greta Thunberg fri från kritik, eftersom hon är mainstreammediernas och public services älskling. Om man googlar hennes namn namn får man artikel efter artikel som kraftigt överskattar hennes kapacitet. Men sedan ska vanligt folk betala för skyltfönsterspolitik som de inte har röstat på. Vad fan får jag för pengarna? Klimatalarmism och dyra energiomställningar?

Riktiga klimatforskare får utstå fruktansvärda personangrepp både privat och offentligt medan en tonårstjej utan utbildning får träda fram. Greta Thunbergs aktivism är rörande, men att hon används i detta politiska elitistiska spel är avskyvärt. Så vad får vi för pengarna? Jo, höjda skatter, plakatpolitik och en illusion samtidigt som välfärden havererar och stigmatiseringen ökar.

Gretas politik gör vanliga människor fattigare – och deras liv sämre.

PETRIT LATIFI

Petrit Latifi är föreläsare och debattör

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer