Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Glöm inte att titta på Katti Special på Swebbtv!

av | 31 maj, 2023 | Den havererade massinvandringen

Lästid: 4 minuter

Jag hoppas du tittar på mitt program Katti Special på Swebbtv. En sammanfattning av sånt som stör och berör. Jag börjar med grötdebatten. En skendebatt för att få oss att rikta bort blickarna från sånt som är väsentligt och istället fokusera på rent trams. Sverige är bortskämt land där man har råd att prata om vad man är sugen på att äta. I riktig svält diskuterar man inte maten utan äter det man får!

 * Stöket på Gröna Lund och Liseberg. Nya utsatta områden? Skribenten Jonathan Kärre uppmärksammade problemet och givetvis skyndade vänstern till försvar att inget hemskt pågår alternativt att det alltid varit stökigt på nöjesparker. Återigen sägs inget om att det är den misslyckade massinvandringen som är orsaken till detta fiasko. Men den stora frågan är varför vänstern alltid försvarar slödder?

* Våtmarks-karma under Lets Dance: Kameraman som fick aktivisten på fall. Utmärkt! Vi behöver se mer sådant!

* SVT:s program ”Persona non grata” är ett märkligt koncept där SVT:s gullegrisar får gråta ut medan andra, som Gudrun Sjödén, framställs som rena förövare.  Själv har jag tackat nej till medverkan, jag är ingen persona non grata bara för att SVT säger det!

* Aktivisterna inom Migrationsverket är fortfarande för många. Här finns bland annat ett etiskt råd fullt av globalister. Asylaktivisterna på Migrationsverket måste rensas ut – istället för etiska rådet borde man skapa ett råd för att hantera en skyndsam återvandring

* Avdelning saker som inte gör Magdalena Andersson arg: Sosse terroristkramaren El-Haj. Svensk socialdemokratisk riksdagsledamot ser inte Sverige som sitt hemland. Erkänner inte Israels rätt att existera utan pratar om Palestina som sitt hemland. Han är född i Libanon. Talar om sitt drömsamhälle. Kom ihåg att socialdemokraterna har en lång vurm för totalitära ideologier… Och nu ska Hajen ta time-out.

Folk har redan glömt – hur El-Haj först fuska in sig i politiken. Misstänkt valfusk i Rosengård. Och han har haft kopplingar till Hezbollah som Hamas under många år, men socialdemokraterna verkar inte bry sig… Jamal El utlovar fler och lättare moskébyggen och försvarar niqab i en shiamoské med starka kopplingar till den iranska regimen. El Haj sa också att det var ”en skam” att Tidöregeringen beslutat att halvera biståndet till Palestinska områden.

* Socialdemokraternas landsförräderi är enormt: De har alltid stöttat terrorister och mördare, tex Arafat och Idi Amin… Och hur illa står det till med Sverige som tillåter terrororganisationen Hamas ha konferens i vårt land? Dessutom har vi en människa som sitter i vår riksdag som inte bara deltar i konferensen – utan sitter längst fram och frotterar sig med ledarna för terrororganisationen.

* Språkkrav för medborgarskap först 2027? Varför vänta i tre år med sådant som kan införas imorgon? Dessutom efter valet 2026, risken att socialdemokraterna genast tar bort detta krav.

* Expressen gör reklam för sommarflirt med vit tjej och svart kille. Återigen.

* Pascalidou efterlyser papporna i en annons för Bookbeat men de flesta kommentarer är kritiska och undrar vem som skrivit boken och hur hon kan undra när hon och hennes batikhäxvänner skrämt bort männen?

* Apropå böcker så kände sig aktivisterna på SVT Kulturnyheterna att dissa Paolo Robertos böcker angående inslaget vad man skäms över att ha i bokhyllan. Vad fint att vi får lära oss sånt för 9 miljarder per år!

* Strandhäll skriver debattartikel om att ”hat och hot” kväver kvinnor med makt.

Utrikes:

Spanjorerna tröttnat på vänstern. Nyval i sommar sedan vänstern fått stryk.

Och Kristersson kryper för Erdogan efter valvinsten.

Relationer:

Vi har haft Mors Dag som är en fin tradition och jag anser att vi ska hedra våra mammor som är de som satt oss till världen, inte bara på Mors Dag utan året runt.

Ja, det var allt för denna gång!

Klicka på denna länk för att komma direkt till Swebbtv.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer