Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Ge oss en ny lag för att utvisa dem som hotar rikets säkerhet – oavsett situationen i deras hemländer

av | 2 nov, 2019 | Terrorism

Lästid: 5 minuter

Det går att stifta en ny lag snabbt – om man vill. Det finns ingen fastställd tid för hur lång tid det ska ta. Men uppenbart är att vår demokratifientliga sjuklöverregering inte vill oss väl. Trots att den utvisningsdömde terroristen Rakhmat Akilov skulle ut ur Sverige blev han kvar, och mördade fem människor på Drottninggatan i april 2017. En av dem som miste livet var 12-åriga Ebba Åkerlund. Terrordådet resulterade i handhjärtemanifestationer och märkliga utspel i medier. Men det resulterade inte i det enda rätta som ett sådant dåd borde ha gett oss: Kraftfulla lagar som skyddar svenska folket från att liknande terrordåd sker igen. Nu har sex potentiella terrorister släppts fria, trots att de har klassats som hot mot rikets säkerhet. Det är som att spotta på terroroffrens gravar – och lättvindigt leka med alla våras liv. Faktiskt är det ett förräderi mot Sverige. Men en sådan ny lag om utvisning skulle kunna komma som ett medborgarinitiativ – till det behövs minst 50.000 röster. Jag är säker på att vi snabbt kan skrapa ihop dessa.

Riksdagens viktigaste uppgift är att stifta lagar. Ett lagförslag kommer till riksdagen som en proposition från regeringen, en lagmotion från en riksdagsledamot eller ett medborgarinitiativ från minst 50 000 medborgare. Denna information kan man läsa på regeringens hemsida.

Regeringen kan också besluta om regler som alla i Sverige måste följa, utan att först lämna ett förslag till riksdagen. Sådana regler kallas förordningar. I regeringsformen, en av grundlagarna, står det vad som måste bestämmas genom en lag och vad som kan bestämmas genom en förordning. Lagar står över förordningar – men jag är säker på att man skulle kunna ordna så att svenska folket skyddades från terror OM MAN BARA VILLE.

Men oviljan är en signal om att Löfvenregeringen struntar i sitt folk. Svenska folket går omkring och inbillas att vi har partier och demokrati. Men om man ser till de beslut som fattats i Sverige senaste 20 åren så röstar ofta partier som M och S lika i omröstningar. Till exempel har S varit med och till exempel röstat igenom privatiseringen av sjukvården, skolan och sett till att man mycket strategiskt lägger vissa beslut på kommunal nivå, samtidigt som mandat ligger på riksnivå. Sverige idag styrs av ett enda parti, som kan kallas Sjuklövern. Och dess främsta uppgift är inte att värna landets bästa – utan det handlar om att stänga ut SD från makten.

I princip har politikerna redan sålt ut Sverige som självständig nation då man 2010 gjorde en ”hemlig” förändring i grundlagen som var mer omfattande en de flesta förstår. Där gav man FN och EU samma ställning som Sveriges riksdag och regering, och fastställde att ”internationella samarbeten” är en del i statsskicket. Det betyder i praktiken att Sveriges suveränitet är borta och vårt land styrs av den övergripande EU-grundlagen och FN:s stadgar och artiklar. Man säger sig inte kunna införa nya lagar trots att man införde en gymnasielag för att afghanska män utan asylskäl skulle få stanna i Sverige. Då gick det bra. Man försöker införa en ny ändring i grundlagen som i praktiken ska hindrade journalister och andra att eftersöka information om internationella samarbeten. Man har infört rökförbud på krogarna och man förbjuder sugrör.

Men att kunna utvisa dem som hotar att spränga oss i luften är helt omöjligt. Överhuvudtaget väljer man att dalta med de farligaste och brutalaste individer som går på denna jord, de människor som sympatiserar med terrorsekten IS. De tillåts leva fritt i Sverige. När de inte gick att utvisa – så släpptes de fria. Varför? Varför har de inte frihetsberövats, eller skickats till förvar i annat land? Radikal islam behandlas med silkesvantar, när man i själva verket borde göra tillvaron omöjlig för dessa element. Deras moskéer bör stängas och de bör utvisas. Hets mot folkgrupp är ju förbjudet, så varför tillämpar man inte lagen mot dem som hetsar som värst? Men istället låter man dem hållas. Man belönar dem genom att släppa dem fria. I skattefinansierad public media ges de utrymme och kallas ”rockstjärnor”. Är de alltså inte längre ett hot, bara för att de inte går att utvisa? Hur sjukt kan det bli?

Övergreppen som politikerna i samarbete med mainstreammedier begår mot svenska folket är ett hån.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer