Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Från föreläsningen i Skövde 9 februari 2020 – om yttrandefrihet, mediernas roll och allmänt samhällskaos

av | 17 feb, 2020 | Blogg

Lästid: 4 minuter

Den 9 februari var jag bjuden till Skövde av två eldsjälar inom SD, Beatrice och Alva Orrenvade, och det blev en välbesökt föreläsning där jag också fick tillfälle att prata med många av besökarna och fick signera mina böcker till dem som ville ha. Det finns mycket kraft och energi ute i stugorna och människor är hjärtligt förbannade på orättvisor och vanstyre av Sverige. Jag berättade en del om hur det är att leva i en kommunistisk diktatur där man redan på förhand vet att allt i den statligt kontrollerade teven och i de stora mainstream-medierna är lögn. Jag sa också att jag aldrig hade kunnat drömma om att det skulle bli en liknande utveckling i Sverige, där man stryper kritik av etablissemangets politiker och istället ljuger folket rakt upp i ansiktet. Tyvärr ser vi denna utveckling nu, 2020, och jag befarar att Sverige inte klarar så mycket mer med de destruktiva politikerna som just nu sitter vid makten.

Det man ljuger mest om är massinvandringen och kriminaliteten, och det av den enkla anledningen att detta är ett ohyggligt fiasko för dem som styr landet. De har skapat en okontrollerbar situation och det är denna vi nu alla lider av. Sjukvård, polis, skolor, försäkringskassan, socialtjänsten etc går på knäna samtidigt som vi har allvarlig brist på poliser och fullt i fängelserna. Nu börjar de etniska konflikterna också bli ohållbara, med invandrare som attackerar svenskar och som våldtar svenska tjejer och kvinnor i förnedringssyfte. Och politikerna står som vanligt maktlösa och handfallna och mumlar sitt vanliga mantra ”vi har varit naiva” och ”vi såg det inte komma”. Men många såg det komma – och varnade! Men dessa blev kallade rasister och sparkades ut i kylan. Det finns otaliga exempel. Julia Cesar. Gunnar Sandelin. K-O Arnstberg. Mauricio Rojas. Nalin Pekgul. Nu Ann-Sofie Hermansson. Människor avskedas och brunstämplas fortfarande när de säger ifrån om den vansinnespolitik som förändrat Sverige till ett trasigt och polariserat land.

Själv bjuds jag inte längre till biblioteken, trots att jag är den 45:e mest utlånade författaren på svenska bibliotek 2018. Bibliotekarierna kör sin egen politiska agenda, trots att de härigenom bryter mot paragraf 2 i bibliotekslagen, som säger följande: ”Biblioteken i det allmänna biblioteksväsendet ska verka för det demokratiska samhällets utveckling genom att bidra till kunskapsförmedling och fri åsiktsbildning. Biblioteken i det allmänna biblioteksväsendet ska främja litteraturens ställning och intresset för bildning, upplysning, utbildning och forskning samt kulturell verksamhet i övrigt. Biblioteksverksamhet ska finnas tillgänglig för alla.”

Men men. Det är som det är. Jag har den glada nyheten att berätta att jag ska föreläsa i Tranås den 25 april! SD har bjudit in mig även dit. Och troligen blir det fler föreläsningar i höst, bland annat har jag samtal med Karlshamn om att komma dit och föreläsa. Vill du också att jag kommer till din ort? Be ditt lokala bibliotek och hänvisa till bibliotekslagen! Eller be ditt lokala SD, M eller KD-parti bjuda in mig. Alla partier är givetvis fria att bjuda in mig men jag har en känsla att de andra inte riktigt vågar 😉

Tack hursomhaver SD i Skövde för en jättefint arrangerad föreläsning och en underbar söndag i regniga, stormiga februari! Till och med Bert Karlsson tittade förbi.Jag blev även intervjuad av ”Sverigebilden”, och den intervjun kan du se här:

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer