Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”För en bra sak” sa polisen… då är både hat, hets mot folkgrupp och olagligheter tillåtna?

av | 13 maj, 2021 | Den politiska hjärntvätten

Lästid: 4 minuter

Värdegrundssamhället galopperar vidare. I samband med konflikten mellan Israel och terrorgruppen Hamas har det demonstrerats på sina håll i Sverige. Det är pro-palestinska grupper som passar på och visar sin avsky för inte bara staten Israel utan för allt vad det judiska heter. De får fint eldunderstöd av Sveriges mainstreammedier, som redan valt vems sida de ska välja i konflikten. Det har de gjort sedan 70-talet då Palme skakade hand med Yassir Arafat och sedan dess har de svensk-palestinska politiska relationerna varit ytterst kärleksfulla. En palestinsk toppolitiker avslöjade till och med att sossarna gav palestinierna ett ”vallöfte” inför riksdagsvalet 2014, att erkänna Palestina om de vann valet. Ett löfte de förstås höll. Sverige betalar också miljarder till Palestina och därmed till terrororganisationen Hamas. Det palestinska biståndet för åren 2020–2024 omfattar 1,5 miljarder kronor och fortsätter finansiera terrorlöner och negativ demokratisk utveckling i de palestinska områdena. Den svenska regeringen fortsätter dock att enbart  skuldbelägga Israel för alla konflikter i regionen. Nu är frågan huruvida den svenska polisens värdegrund att obligatoriskt vända sig mot Israel? Tack för ingenting, polisen. Ni är nu officiellt i den totalitära statens tjänst.

 I går, onsdag, hölls en demonstration ”mot Israel” i Uddevalla, då demonstranter bland annat sjöng sånger på arabiska, rapporterar Bohusläningen. 150-200 personer var på plats. Polisen valde att stå och titta på. ”Det är mycket barnfamiljer, strålande sol och protester för en bra sak”, sa polisen Rasmus Sjögren.

”En bra sak”.  Smaka på det. Det är alltså ”en bra sak” att hata Israel. Och judar.

– Vi gör det här för att uppmärksamma problemet. Vi tycker att svensk media porträtterar situationen fel. Alla här, muslimer eller svenska, eller alla fria människor i världen borde stå upp för det palestinska folket, sa Mohammad Almasalha till Bohuslänningen.

Enligt Bohusläningen gick det hela lugnt till. Polis fanns på plats men gjorde inget för att stoppa demonstrationen.

– Så länge det håller sig fredligt och lugnt kommer vi nog inte agera. Men håller de inte avstånd, med tanke på pandemin, kanske vi får agera men vi vill helst inte elda på situationen. Det är mycket barnfamiljer, strålande sol och protester för en bra sak, sade polisen Rasmus Sjögren till Bohusläningen.

Tidningen skriver att torget började tömmas på folk vid 19-tiden på kvällen.

Då högst åtta personer får delta i en sammankomst under pandemin, och demonstrationen saknade tillstånd, upprättades en anmälan om brott mot ordningslagen.

Nyheter Idag rapporterar att man varit i kontakt med en presstalesperson på polisen samt stationsbefälet i Uddevalla, men ingen av dem kan kommentera gårdagens demonstration.

Jag ställde frågan på Twitter till polisen i Sverige – ska en olaglig sammankomst eller demonstration accepteras, om polisen anser att det är ”för en bra sak”? Jag har inte fått något svar. Men uppenbarligen är polisen nu en politisk organisation. Fredliga demonstrationer mot maktmissbruk och restriktioner med anledning av corona anses inte vara ”en bra sak”, för då för polisen bort gamla damer och musiker, och går med våld till attack mot journalister. BLM anses vara ”en bra sak”? Men koranbränning anses vara ”en dålig sak”. Jag tror man snart får trycka en broschyr där man förklarar vilka saker som polisen tänker godta. Vilken politisk värdegrund (vänster) man måste ha för att få demonstrera. Det är på förhand underförstått att den sittande regeringens vanskötsel av Sverige är en av de sakerna som inte är ”en bra sak” – medan hets mot folkgruppen judar är det. Tack för ingenting, polisen. Ni är nu officiellt i den totalitära statens tjänst.

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer