Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Folkutbytet var visst ingen ”högerextrem” myt – en fjärdedel av Sveriges befolkning är nu utländsk

av | 27 sep, 2021 | Folkutbytet

Lästid: 6 minuter

Var åttonde 21-årig kille i Sverige är afghan. 25,5% – en fjärdedel – av Sveriges befolkning har nu utländsk bakgrund. Under 2020 har Migrationsverket tagit emot 12 991 förstagångsansökningar om asyl, det är nästan lika många som alla invånare i Sunne kommun (13 335). Samtidigt har Sverige under 2020 beviljat 88 814 uppehållstillstånd, lika många som hela Umeå eller som hela Kristianstads kommun. Alla med lite sunt förnuft i huvudet inser att ekvationen inte går ihop. Allt större delar av Sverige är inte längre svenska och kulturkrockarna och orättvisorna blir bara större och större. Sverige är ett mångkulturellt fiasko där den egna befolkningen sätts på undantag och där polisen förlorat kontrollen över gängkriminellt styrda territorier.

Alla siffror i denna artikel är officiella från SCB, således inte något påhitt. De här siffrorna står svart på vitt och visar tydligt hur stora de demografiska förändringarna är. På några få decennier har Sverige förvandlats inför våra ögon och denna förvandling fortsätter i skrivande stund, i allt accelererande hastighet. Så sent som igår läste jag i en av vänsterns sämre publikationer hur man åter kallar folkutbytet som pågår i Sverige för högerextremism och att det bara är en etnonationalistisk myt. Men dessa röster kommer att avklinga i allt snabbare tempo då det faktiskt står isande klart att allt fler av Sveriges invånare inte längre har svenskt eller ens europeiskt ursprung. Allt fler områden i Landet styrs av klaner och allt fler individer lyder inte längre svensk lag. Det viktigaste i ett land är dess folk, dess kultur och historia, och om detta folk försvinner och ersätts av ett annat blir också landet ett annat.

Bland Sveriges 21-åringarna är 12 procent av männen födda i Afghanistan vid utgången av 2020, enligt SCB:s nya siffror. År 2020 fanns enligt SCB totalt 64.915 män med åldern 21 år vid utgången av 2020. Av dessa var alltså 44.208 (68 procent) födda i Sverige och 7.657 (12 procent) födda i Afghanistan, enligt SCB. Övriga stora grupper var Syrien (2.187), Somalia (1.518) och Irak (1.074). Bland 21-åringarna fanns jämförelsevis bara 143 män födda i Danmark och 120 män födda i Finland vid utgången av 2020. I hela befolkningen var andelen medborgare med utländsk bakgrund 25,5 procent vid utgången av 2020. Samtidigt fortsätter den stora migrationen, trots regeringens lögner om att man kraftigt minskat invandringen. Det gäller nämligen att se på de absurda nivåerna där invandringen legat – och fråga sig om en minskning med 29% är tillräcklig, när minskningen borde vara hundraprocentig för att Sverige ska få bukt med sina stora problem?

Under 2020 har Migrationsverket nämligen beviljat 88 814 uppehållstillstånd. Det är en minskning med 29 099 uppehållstillstånd, knappt 25 procent, jämfört med 2019, uppger Migrationsverket. Ändå är det på tok för mycket. Det är nästan ett helt nytt Umeå (90 000 invånare), eller nästan en helt ny Kristianstads kommun (86 000 invånare) om man ser till antalet personer! Migrationsverket har 2020 samtidigt tagit emot 12 991 förstagångsansökningar om asyl. Det är nästan hela Sunne kommun (13 335 personer i slutet av 2020).

Jag pratade med en person som tjänstgjort i Libanon på 80-talet, ett land som svårt härjats av splittring och etniska konflikter som 1975 ledde till ett blodigt inbördeskrig som pågick i 16 år, och denna refererade till ett samtal med en högt uppsatt militär som undrade vad Sverige höll på med? ”Ni tar in grupper av invandrare som redan ligger i strid med varandra och ni tror att dessa skall sluta fred bara för att de förflyttar sig geografiskt? Det är vansinne, och det är naivt, ni kommer att få samma slags problem som vi här i Libanon” sa militären. Personen som nu är äldre har burit med sig militärens ord och ser nu att han får allt mer rätt. Sverige skakas av etniska konflikter som liknar de som sker i respektive gruppers hemländer. Det är massbråk offentligt, med femtiotal personer involverade, senast i Lund, det är hela områden som tagits över av gängkriminella, som i Borås och i Falkenberg, det är fejder och klanstrider och skottlossning på öppen gata. Det är handgranater som kastas in i folks bostäder, barn som blir vådaskjutna när de leker, avrättning av polis, angrepp på hela vårt fria och demokratiska samhälle.

Samtidigt flygs det hit fler terrorister, Ann Linde och UD gör allt som står i deras makt att fylla på Sverige med människor som är radikaliserade och som inte har något emot att begå terror för att uppnå sina drömmar, nämligen ett världsomspännande kalifat. UD tänker dessutom flyga fler afghaner till Sverige, har man lovat.

2019 skrev professor Wilhelm Agrell en artikel i Svenska Dagbladet med rubriken ”Vi måste agera för att rädda landet”.

Men han hörsammades inte utan nedmonteringen av det svenska våldsmonopolet har fortsatt i oförminskad styrka trots att många varnat och varnar om att problemen håller på att växa sig ohanterliga. Nu är det snart 2022 och jag säger precis som Agrell, vi måste agera för att rädda landet. Men Sveriges kraftlösa regering förmår bara prata. Politiska floskler kommer knappast göra skillnad. Under tiden tilltar våldet och Sverige går sönder allt mer.

 

*******

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer