Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Folk har fått nog av politiskt korrekta företag: ”Drev, bojkott och konkurs”

av | 14 nov, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 6 minuter

Att svenska folkets bägare runnit över vad det gäller politisk korrekthet är uppenbart. Man kan absolut tycka att företaget Rustas fadäs med uttalanden om att ”anpassa till grupper” och vara ”icke-religiösa” när man skulle förklara sina kyrkor utan kors är en banalitet. Det som är intressant är dock reaktionerna och ilskan som utlösts. Den säger mycket om vad som pågår i samhället. Det är en barometer på att svensken tänker sluta låta sig hunsas, förnedras och ständigt förminskas. Svensken har inte längre lust att få höra att det inte finns någon svensk kultur. Svensken är less på att skämmas för det blonda och nordiska, har fått nog av att gång på gång ”representeras” av utomeuropéer och extremister i reklamfilm och att tvingas försvara sin hudfärg och livsstil. Svensken har tröttnat på att ständigt buga och bocka för utlänningar i sitt eget land, respektera och in absurdum anpassa sig till deras kulturer och samtidigt uppmanas förakta och baktala sin egen. Och då kan ett litet icke-existerande kors bli en stor sak. Alla mesiga företag bör därför se upp. Vi kommer fortsätta ifrågasätta er ryggradslöshet. Er feghet kommer skada era varumärken.

Nu pudlade Rusta, efter kritikstormen, men det hjälper föga. De är redan bortgjorda. Deras varumärke är anfrätt av politisk korrekthet, och vilken sunt tänkande individ vill handla på ett sånt företag? Vi har nog med att staten stjäl våra skattepengar, resten vill vi spendera hos företag som står upp för Sverige. Som till exempel Dollarstore, som ber pk-häxorna öppet dra åt helvete.

Vi har de senaste åren sett flera exempel på stormar när företagen trott att deras politiska korrekthet ska gå hem hos folket, men där resultatet blivit det motsatta. På senare tid har vi till exempel havredrycken Oatly, som gjorde en helt sjuk reklamfilm där man med rasisten Kjell Bergqvists hjälp hånade svenska bönder och skulle få folk att ”spola mjölken”. Folk blev förbannade. Icas kunder till exempel, köpte MER mjölk. Resultat: Negativ utveckling av Oatlys varumärke sedan ”spola mjölken”-kampanjen lanserades… Vi har det amerikanska glassmärket Ben & Jerry som i Sverige lierat sig med afghaner utan asylskäl och vänsterextrema. Folk reagerade mycket negativt. Resultat: Drev i sociala medier. Jag vågar inte spekulera i hur deras svenska försäljning ser ut, men vet ingen som äter den sockerdrypande glassen längre. De förknippas idag mest med kriminella afghaner, globalism och urspårad svensk migrationspolitik. Vi har Åhléns, som inte går något vidare men som envisas med sina pk-utspel. Bland annat normaliserar man ständigt det kvinnoförtryckande plagget slöja. Åhléns gjorde en förlust på 131 miljoner kronor 2018. Man har stängt elva varuhus på två år – och det kommer att bli fler. ”Vissa kommer vi inte att kunna ha kvar”, sa VD:n Gustaf Öhrn i april 2019.

Ja, folk är jäkligt överkänsliga numera, men vet ni vad det är ett resultat av? Av att svenska människors ursprung och nationella stolthet förminskats, förlöjligats och utmålats som dålig, värdelös och till och med rasistisk. Att landet Sverige av skitnödiga vänsterliberaler i decennier stämplats som töntigt och mindre värt än andra länder – medan andra länders kultur har utmålats som något lika fint som särdeles självklart som svensken måste bocka och buga för. Svensken har behandlats som styvbarnet, den fula ankungen, det lilla miffot som tvingas kura ihop sig i ett hörn medan slagen, sparkarna och spottloskorna viner, medan en hop större och starkare mobbare flinar och trakasserar. Till slut har dock mobboffret fått nog och reser sig och uppdämd ilska är inte att leka med, det kan ni fråga mig om, som själv blivit mobbad och som till slut slog tillbaka så pass effektivt att min huvudsakliga plågoande aldrig mer vågade röra vid mig, knappt titta på mig. Idag tål jag inte när människor mobbas, jag tål inte när man utsätter sjuka, svaga, barn och gamla och djur och andra som inte kan försvara sig, för orättvisor.

Mobbningen gjorde mig starkare – men också mer medveten om alla tendenser till liknande behandling. Jag har nolltolerans för sånt. Och jag ser att det är exakt det som sker nu i samhället. Det är därför ett litet kors på en sketen juldekoration, eller omdöpning av julskinka till ”helgskinka”, eller att man kallar ”julfest” för ”vinterfest” får sådan uppmärksamhet. Det av politisk korrekthet kuvade och plågade svenska folket reagerar numera blixtsnabbt och slår tillbaka varje gång någon försöker stjäla om så lite som en milimeter av det som är tradition, eller svenskhet. Nej, visst, jag själv personligen är ingen religiös fanatiker, är inte ens kristen, men jag är uppväxt med till exempel jul som tradition, och de kristna kyrkorna och deras klockringning utgör fundamentet i mitt Europa. Jag är europé och jag blir förvirrad när en hel modekatalog är full med enbart kvinnor som ser ut att komma från MENA-länder, varar många i slöjor, jag undrar, vem är målgruppen? Varför avbildas varje par som ”mixat” (obs, vit kvinna och svart/mörk man, mer sällan det omvända, vad är det man försöker signalera? bildspråk är ett mycket potent verktyg och bilder som hamras in skapar förstås en norm.) Varför duger inte svensk man och svensk kvinna och deras svenska barn längre? Svaret är politisk korrekthet. Och det är den vi nu slår bakut mot.

Jag tror inte på en traditionell Gud och jag tycker Bibeln är problematisk på många sätt, men det betyder inte att jag tycker den ska tas bort eller ersättas med Koranen. Ja, det handlar mycket om islam, dessa smygande förändringar, det handlar om att veka företag håller på och smyganpassar sig efter muslimerna i Sverige, som vet exakt hur de ska kräva och anklaga för att man ska göra dem till lags. De utnyttjar demokratin för att genomdriva sin fördomsfulla, kvinno-, bög och sexhatande icke-demokrati. De skriker om att griskött kränker dem, att lättklädda kvinnor kränker dem, att kors kränker dem, att våra traditioner kränker dem. Om allt kränker dem, ska de kanske inte leva i ett sådant kränkande land? Det är definitivt inte deras rätt att kräva att svenska folket ska anpassa sin livsstil efter islam.

Varje normalt funtad företagare bör mycket noga studera vad som händer när man försöker tumma på traditioner, högtider och historiska företeelser för att försöka ”modernisera” eller servilt ”anpassa” till fler grupper. Varje företagare bör stå stolt i det som är svenskt och det som tillhör Sverige. Den där ”anpassningen”, som i själva verket handlar om underkastelse, är den sämsta normalisering av andra religioners och makters dominans över ett land. Klart folk blir förbannade. Folk kommer storma och dreva mot er som utövar dessa övergrepp och stölder av svensk kultur, och det kommer gå dåligt för er ekonomiskt, för ni kommer att väljas bort, kampanjas mot och bojkottas. Ett litet kors må vara en petitess, en icke-nyhet, men det är en viktig symbol för något mycket, mycket större: För den självklara rätten att öppet få älska sitt land, sitt ursprung, sitt fädernesarv. Kanske är det extra viktigt i dessa tider att behålla traditionerna. Visa, att vi står för vilka vi är. Och ja, tänk att jag, som inte ens är svensk, ska behöva skriva detta.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer