Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Flyktingindustrin sponsras av Mastercard och Soros: Migranter får betalkort tankade med pengar för att resa genom Europa

av | 16 nov, 2018 | Uncategorized, Migrationskrisen i Europa

Lästid: 4 minuter

Man behöver inte ens vara konspiratoriskt lagd för att förstå att någonting håller på att hända. Det är illa nog att det är så tyst i media kring FN:s migrationsramverk Global Compact, något som i allra högsta grad borde folkomröstas om, men lägg där till betalkorten som UNHCR och EU i samarbete med Mastercard delar ut till migranter. Betalkort som är förladdade med pengar. Uppgifterna kommer från en källa inom den kroatiska polisen och Samhällsnytt är, mig veterligen, de enda i svensk media som skrivit om detta. Eva-Lisa Dezmin skriver idag om den del av flyktingindustrin som inte ges något utrymme i svensk mainstreammedia.

FN, EU och Mastercard ger migranter förladdade betalkort för att finansiera resan till och genom Europa

Laddade betalkort är dock inget nytt. Redan hösten 2016 rapporterade bl a Epoch Times att EU startat ett program (ESSN) för att förse tre miljoner syriska migranter i Turkiet med sådana kort i ett försök att minska flyktingströmmarna till Europa. Detta för att de skulle få bättre levnadsstandard i Turkiet. Sammanlagt betalade EU-länderna tre miljarder euro till detta. Ett samarbete mellan Mastercard och George Soros ska ha börjat redan förra året och sjösatts under namnet ”Humanity Ventures”, men om pengarna uteslutande kommer från Mastercard och Soros, eller även från UNHCR:s biståndsbudget, är ännu oklart.

Som den insatte redan vet, har inte flyktingströmmarna avtagit och då måste man fråga sig varför viktig information tigs ihjäl? Varför får inte svenska folket veta vilket avtal som med stor sannolikhet skrivs på den 10 december och varför får de inte veta att de mest välbärgade migranterna får betalkort tankade med pengar, för att enklare klara sin resa genom Europa? Varför måste de ens ta sig genom hela Europa om nu EU redan gått in med liknande kort till migranterna som befinner sig i Turkiet, just för att förhindra flyktingströmmarna?

Någon måste förklara för mig varför en del flyktingar inte ens behöver betala sin resa själva. Någon måste också förklara för mig varför europeiska länder ska skriva på ett avtal för att ytterligare förstärka incitamenten att ta sig till länder långt uppe i norr. Någon måste förklara för mig varför dessa två märkliga företeelser inträffar ungefär samtidigt. För om Sverige skriver på avtalet och migranter även får ekonomisk hjälp att ta sig till det land där bidragen är bäst tilltagna och där inga krav på försörjning ställs på dem, förstår vem som helst vad som kommer att hända. Vi kan enkelt vända på det och sätta oss in i situationen själva.

Säg att jag har det knapert, eller att jag är en grov brottsling i ett land utanför EU. Vare sig jag vill ”fly” till ett bättre liv, eller ifrån ett kännbart straff, kommer jag att se min utväg i den fantastiska möjlighet som EU och FN har erbjudit mig. Allt jag behöver göra är att kasta passet. Jag har t o m möjlighet att få ekonomiskt stöd till min resa. Vad har jag att förlora på att lämna landet jag vill bort ifrån och ta mig hela vägen till Tyskland eller Sverige? Absolut ingenting, för jag kan på inget vis få det sämre än jag redan har det. Jag har således allt att vinna på att ge mig av. I Sverige väntar godtrogna skattebetalare som är så bakbundna av den politiska korrektheten, att de villigt fortsätter att betala världens högsta skatter, för att sådana som jag ska få utnyttja dem.

Vi ska uppenbarligen inte längre bara vara humanitära så till vida att vi erbjuder vem som helst möjlighet att komma hit och leva på en välfärd som de aldrig betalat för, vi ska nu också göra allt vi kan för att underlätta för alla som vill, att ta sig hit. Flera av dem får dessutom generös ekonomisk hjälp för att subventionera resan. Jag önskar att det var ett dåligt skämt, men det är den verklighet vi tvingas förhålla oss till om vi inte får till en förändring illa kvickt. Det minsta vi kan göra är att avkräva politikerna ett svar kring varför de agerar som de gör.

EVA-LISA DEZMIN

Eva-Lisa Dezmin, 47, är författare och bor med sin man och två hundar i Lycksele. Hon är även delägare i det nystartade förlaget DareMe Publishing. Hennes senaste bok, Gärningsspelarna, köper du här.

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer