Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Fler författare borde göra som Ranelid och börja skriva sanningen om Sveriges kaos

av | 3 jul, 2021 | Samhälle

Lästid: 5 minuter

Landsförrädare. Det är vad författaren Björn Ranelid i ett Facebookinlägg kallar de politiker som på ett fullkomligt katastrofalt sätt styr vårt kära land rätt ner i avgrunden. Så sent som vid valet 2018 använde dock tyvärr Ranelid sin röst för att kritisera SD, som är det enda partiet som försökt stävja denna utveckling, och därmed själv kan ha bidragit till att Sverige då åter fick en destruktiv regering. Men det är utmärkt att Ranelid åtminstone nu förstår och agerar mot vansinnet och det grova våldet som skakar Sverige. Ett våld som nu kulminerat i att en ung polisman, blivande pappa, avrättas mitt på öppen gata i ett av de ghetton som absolut inte fick kallas no go-zon… av en aggressiv kriminell utlänning som redan tidigare försökt knivhugga en annan människa till döds i kollektivtrafiken i Göteborg. Och denna individ har tillåtits gå fri i vårt samhälle. Värst är hur de flesta kändisar och opinionsbildare fortsätter låtsas som om det regnar, och pk-journalister som angriper Ranelids sätt att uttrycka sig. I ett sönderfallande samhälle är sanningssägare tydligen farligare än beväpnade gäng – eftersom de exponerar den sjuka kultur, som lett oss hit.

Den destruktiva migrationspolitiken som omfamnades av regeringen Reinfeldt och som sedan 2014 ivrigt fortsätter föras genom den socialdemokratiska Löfvenregimen, har i tjugo års tid varit en katastrof för Sverige. Vi har sett galopperande kriminalitet, brutalitet, våldtäkter, mord, tortyr, men också arbetslöshet och nyfattigdom, svenskar som måste försörja ekonomiska migranter vars avsikt aldrig varit att bli en del av Sverige. Vi har islamisering, angrepp på vår frihet och demokrati, framväxande shariaområden och ett etablissemang som helt vikt sig för extremister. Vi ser att farliga terrorister och mördare, likt den unge polisens baneman, får fritt gå omkring i våra städer, samtidigt som svensken knappt längre vågar gå ut. Det pågår ett krig mot vårt samhälle, och det förs av de individer som landsförrädarna till politiker fritt låter härja. Det är makalöst att inte fler av dem som har röster som når ut, skriker i högan sky mot den samhällskatastrof som nu drabbar oss alla.

Ranelid använder sitt språk för att målande anklaga och beskriva de skyldiga till denna utveckling, som är helt förödande för landet Sverige. Ranelid började bli systemkritisk 2019. Dessförinnan hakade han på populister som skådespelaren Kjell Bergqvist som med näbbar och klor slogs mot SD, som om SD vore Sveriges största problem. Jag välkomnar Ranelids politiska uppvaknande, som kostat honom platsen i etablissemangets värme. Sedan 2019 får han inte längre skriva krönikor i mainstreammedierna. Det beror på att han fortfarande är så ensam att säga ifrån. De flesta av Sveriges författare låtsas som om kaoset inte existerar. De skriver meningslösa deckare, tramsar i reklamkampanjer och anstränger sig för att vara politiskt korrekta så att de inte ska bli cancellerade och deplatformerade. Om våldet och de demografiska förändringarna som snart kommer ta deras land ifrån dem, vill de inte låtsas om. Jag önskar fler hade modet att erkänna vad som håller på att ske. Deras pennor behövs. Heder åt Ranelid att han äntligen vågar säga sanningen.

Jag kommer ihåg för några år sedan, innan jag själv hade blivit en av de obekväma som inte längre orkade hålla tyst, hur en av de etablerade kändisförfattarna som jag var nära vän med, varnade mig. ”Tänk på ditt varumärke” sa denna författare, och syftade på att jag redan hade blivit för frispråkig i min kritik av samhällsutvecklingen. Detta var i slutet av 2016, året då jag blivit föremål för mitt första drev från etablissemangets sida, då jag kallat kriminellt slödder för just slödder, på Twitter… det ar första gången jag i det offentliga blev kallad rasist och det var det min ”vän” författaren syftat på. Hon blev av sin agent avrådd att samarbeta med mig, eller ens fortsätta umgås med mig, då mina åsikter kunde smitta likt en livsfarlig farsot. Efter intervjun i tjeckisk teve ställde min ”vän” in en middag och sa till mig att hon ”inte kände igen mig” och att det jag inte verkade må bra. Jag ser denna – numera före detta vän – fortsätta skriva sina böcker i godan ro. pengarna rullar in och hon stöter sig inte med offentligheten. Nej, alla måste inte vara politiska, men vi författare har ju en gåva att uttrycka oss, våra plattformar för att kunna förändra… för att kanske få människor att förstå vad som händer. Jag kan för mitt liv inte begripa att de framgångsrika författarna, som också många gånger har egna barn, inte är mer bekymrade för sitt land? Inser de inte att de själva kommer att drabbas av Sveriges problem, att även de kommer påverkas negativt av våldet och hatet, av segregationen och kriminaliteten? Eller är de så förblindade där i sina bubblor att de faktiskt inte förstår vilket kaos Sverige befinner sig i? Man är inte vaccinerad mot samhällsproblem för att man är kändis eller rik.

Jag hoppas Ranelids nyfunna mod och insikter om att det INTE är SD som är Sveriges stora problem, nu kan inspirera andra. Jag hoppas han fortsätter att höja sin numera systemkritiska röst. Kanske kan han väcka en och annan kulturtant, som fortfarande tror att Annie Lööf eller Stefan Löfven kan göra något bra för Sverige.

 


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till info@katerinamagasin.se.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer