Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Feministernas” valfiasko visar att denna dysfunktionella rörelse nått vägs ände

av | 27 maj, 2019 | EU-valet 2019

Lästid: 4 minuter

Jag kan inte påstå att jag är helt tillfreds med hur valet till Europaparlamentet utföll för Sveriges del. Visserligen gick de konservativa partierna framåt, jämfört med 2014, men inte tillräckligt starkt för att det skulle kännas som om svenska väljare haft ett konkret uppvaknande. Valdeltagandet var också bara runt 50%, alltför lågt. Men det finns ljusglimtar, som att de konservativa partierna i Europa gick framåt och att den EU-kritiske britten Nigel Farages parti blev det enskilt största i EU. En annan sak att fira är att Feministiskt Initiativ, det svenska parti vars politik visat sig vara extremt kontraproduktiv för flickor och kvinnor, nu åker ur Europaparlamentet. F! förlorade närmare 85% av sitt väljarstöd, vilket visar att den övervintrade fejkfeminismen är död.

Att häxjakter och hat mot de vita män, som byggt Europeiska länders trygghet och välfärd, är en kontraproduktiv aktivitet, visade sig tydligt i gårdagens EU-val. I Europa gick flera nationella partier starkt framåt. I Frankrike vann Marine Le Pens Nationell Samling, I Italien Matteo Salvinis Lega Nord, I Ungern Orbáns Fidesz, i Storbritannien Nigel Farages Brexitparti.

Det som är frapperande är att inte fler (svenska) kvinnor inser att vi behöver en redig kvinnorörelse där kvinnor och män samarbetar för en tryggare, mer rättvis politik. Men tack och lov har ändå tillräckligt många fått ett uppvaknande och sagt nej tack till den världsfrånvända, kvinnoskadliga politik som F! för. Bland annat har ju F! förespråkat öppna gränser och att våldtäktsmän, mördare och potentiella terrorister ska få stanna kvar i Sverige, samt stöttat fortsatt organiserat tiggeri. Ingenting konkret har man velat göra mot det faktum att våldet och de sexuella övergreppen mot kvinnorna ökar, man har blundat för hedersvåld, svikit kvinnorna i förorterna, istället har man till exempel sagt nej till fler ordningsvakter för att skapa en större trygghet (så sent som i februari 2019).  Att inte ännu fler kvinnor inser vilken bluff dessa ”feminister” är väcker självklart farhågor. Men det är bra att så pass många tagit sin hand från F! att de nu åker ur Europaparlamentet och därmed mister sin möjlighet att påverka Europa i en skadlig riktning. Läs bara: ”I dagens Europa hörs röster som förespråkar hårdare tag och repression mot de som är i störst behov av samhällets stöd. Vi vet att det inte är vägen framåt. Vad EU behöver är en politik för att bryta de ökande ekonomiska och sociala klyftorna. Rätten till utbildning, till arbete och till bostad ska gälla alla. Sociala rättigheter måste stå över marknadens.” Vad F! säger är att det egna landets medborgare inte ska ha mer rätt till sitt land än vem som helst som kommer utifrån, som till exempel terroristen Rakhmat Akilov, eller kriminella tiggarligor. Som sagt, världsfrånvänt vansinne.

Jag tror också att Soray Post, som nästan dagligen lyftes fram i public service och andra mainstreammedier inför valet, blev en usel representant för sitt parti, då hennes egen familj består av kriminella, en dotter som rånat åldringar och som nu avtjänar straff för detta, samt en son och en make som misshandlat en pensionär. Allt detta finns dokumenterat och i mina ögon är en politiker som fostrat flera kriminella barn och lever med en kriminell partner, inte trovärdig som internationell representant för ett politiskt parti.

Feministiskt initiativ behöver läggas till handlingarna nu, en mossig ideologi som överlevt sig själv. Möjligen har människor också öppnat sina ögon och sett att den här rabiata polariseringen och hatet mot ”vita” (gärna kända) män, med urspårade drev som #metoo och andra lynchmobb-rörelser där man dömer sina egna bröder för ett felaktigt ögonkast, samtidigt som man daltar med kriminella pedofiler och grova sexförbrytare som gruppvåldtar, skadar och till och med mördar kvinnor och barn. Hyckleriet hos dem som i dag drar på sig en rosa fittmössa och har mage att kalla sig feminister har skapat en motrörelse som drivs av tillnyktring och större realism. Man kan inte ständigt skylla på patriarkatet och strukturer, som man själv bidrar till, och man kan inte sätta sig i en offerroll samtidigt som man bidrar till att skapa ett otryggt, kvinnofientligt samhälle där inte allas lika värde längre gäller och där en underklass av kvinnor skapas då de exkluderas från den jämlikhetsideologin som blivit ett signum för Sverige.

Feministiskt Initiativs svek blev till slut deras eget fall – en triumf för det sunda förnuftet, som annars ofta lyser med sin frånvaro i svensk politik.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag sva

rar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer