Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Feministerna som hatar Jordan B Peterson vill i smyg ha män som han

av | 5 nov, 2018 | Mansrollen

Lästid: 7 minuter

Han är i Sverige, den kanadensiske professorn, författaren och internetfenomenet Jordan B Peterson och ikväll ska han ha show på Cirkus i Stockholm. Jag läser en massa texter där arga så kallade feminister ondgör sig över honom. Vad är då problemet med denne saklige lätt grånade herre? Jo, han tycker att kvinnor ska få vara kvinnor och män ska få vara män och människor ska ta ansvar för sina liv. Han säger också att våra kön gör att vi ofta väljer olika i livet, något som gedigen forskning visar. Biologiska skillnader är något ytterst konkret. Således inga konstigheter om man är det minsta normal och pragmatisk. Peterson kämpar på för att få tillbaka lite sunt förnuft i en västvärld som blir allt tokigare. En hel del av vansinnet står tyvärr en perverterad feminism för. Feminismen, som jobbat hårt för att kastrera sina egna ”vita” män – och istället blint acceptera andra mäns vedervärdiga kvinnoförtryck. Samtidigt som de i smyg längtar efter en riktig karlakarl som är macho rent sexuellt. För sanningen är att ingen vill bli lika mycket sexuellt dominerad som den allra mest rabiata vänsterfeminist.

Det är motsägelsefullt, det hela. Jag möter ofta dessa kvinnor som verkar fullständigt världsfrånvända och som inte verkar kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt, men som på samma gång ändå drivs av sina egna sexuella lustar på ett mer dolt plan. Kanske förstår de inte själva hur deras kön pockar efter det det begär? Det är starka krafter i omlopp i psyket, biologin är ingenting vi människor klarar av att styra över. Det vet varenda kvinna som fött barn. När livmodern sätter igång med sitt värkarbete blir vilken intellektuell hona som helst bara kropp, smärta, överlevnad, tårar, blod. Barnet ska ut. Mänskligheten måste överleva till varje pris. Idéer, föreställningar, ideologier och annat krafs far all världens väg och det fysiska tar över. Tror du att du kan sätta dig över naturen? Tänk ett varv till. Utsätt dig. Samma sak i sjukdom, smärta, hunger, överlevnadspanik. Du blir en organism som slåss bortom designmöbler och politiska färger. Det är hjärta och muskler, tarm och nervsystem. Autopiloten kopplas på. Det sofistikerade, salongsfähiga, kopplas bort.

Med det inte sagt att vi inte ska bete oss civiliserat så länge vi kan! Det bör vi, och det ska vi. Vi kan inte skylla ifrån oss och hävda att hormonerna beordrade att vi skulle sextrakassera en granne eller köra bil på fyllan, om vi fortfarande befinner oss i så kallade möblerade rum.

Tillbaka till låtsasfeministerna som nu indignerat fnyser åt Jordan B. Han tramsar nämligen inte med i deras påhittade låtsasvärld där de påstår att könet bara är en social konstruktion (fast de samtidigt tycker att 15-åringar ska ha rätt att operera sitt kön om de känner att de fötts i ”fel” kropp), där alla kan göra allt (fast de själva sällan byter däck, lägger om tak eller jobbar på byggen), där mens, flytningar och klimakteriet ska lyftas som superviktiga faktorer i en kvinnas liv (fast de samtidigt anser att så kallade ”särartsfeminister” är djävulens avkomma). En låtsasvärld där man hävdar att kropp och vikt är oväsentliga faktorer (fast det enda de pratar om på sociala medier är hur ”kroppspositiva” de är och älskar att visa upp kroppsbehåring, celluliter och dallrande valkar runt midjan) och att kvinnor ska vara självständiga (fast de gärna låter en man försörja dem så att de kan sitta på sociala medier och skryta om hur mycket feminister de är). Detta är dock inte det värsta hyckleriet. Det värsta är att de klankar ner på Jordan B Peterson som tycker att män ska vara män, och låtsas som om de vill ha ett neutrum till partner, när de sen i smyg blir vilda av lust inför tanken på en riktig karlakarl som greppar tag i deras kropp och lägrar dem som en äkta vilde. För sanningen är att de inte tänder på de avkönade, kastrerade, förtryckta och osäkra sojapojkar som deras aggressiva feminism tvingat fram genom ett dominant skräckvälde. För när de lyckats kastrera sina egna män är deras libido med ens lika död som hans slaka penis, lika impotent som hans avkönade maskulinitet. Därför sexdrömmer de i smyg om den skäggige, grove, muskulöse taliban som inte accepterar protester och som slänger ner dem i sängen med ett grottvrål. De läser ”50 shades of Grey” och längtar efter att få vara lika undergivna, bundna och piskade som Anastasia. Är det därför de ser mellan fingrarna på medeltida kulturers förtryck av kvinnor? För att de tror att kvinnohatande grottmän ska kunna ge dem fontänorgasmer? (Dåliga nyheter: feministers eventuella sexuella njutning är inte prio ett för grottmän. Dock kan grottmän hysa visst intresse för feministernas plånböcker.) 

Man kan lura miljoner fittmösseklädda vänsterblivna, men man kan inte lura sina egna hormoner.

Hur jag vet? Givetvis gäller det inte precis alla, det måste alltid inflikas, men där finns en klar övervikt. Helt empiriskt, faktiskt. Jag har pratat med många av dessa politiskt korrekta ”vänsterfeminist”-kvinnor. Ett flertal av dem som lajvar likhetsfeminister i medierna har varit mina vänner i åratal (jag orkar inte med deras hyckleri längre och de vågar inte synas i mitt sällskap för de är rädda att de inte ska få några likes på sociala medier eller några fina krönikejobb inom mainstreammedierna, ni vet, beröringsskräcken är enorm i Sverige fast åsiktskorridoren ”inte finns”), vi har druckit såväl kaffe, te som vin ihop och jag har i timmar fått mig till livs deras erotiska önskemål (som går stick i stäv med det politiskt korrekta tankegods de sedan levererar utåt) och deras kärlekssorger, längtan, förälskelser och relationsproblem. Jag har också till leda hört utläggningar om deras våta fantasier. Jag har även pratat med många olika slags män. Jag har lyssnat på dem, funderat, analyserat, för det är mitt jobb, jag drivs av ett genuin intresse för mina medmänniskor och deras liv. Så jag har tagit in och reflekterat över vad de berättar, hur de skildrar kvinnors förväntningar… Och hur jag än vrider och vänder på det så kokar det ständigt ner till detta enkla: Sexualiteten. Den är alltings drivkraft, alltings facit, alltings början och alltings slut. Vi är till syvende och sidst mest bara könsvarelser. Vi drivs av libido, kåthet, längtan efter beröring, känslan av hud mot hud, händer mot mage och stjärt, det nära, det intima. En tröst och en väckelse. Oxytocinkickar och energi. I förlängningen, en önskan om fortplantning. Vi må skriva en massa fina ord, men i lusten, i förälskelsen, sedan i nakenheten, i sängkammaren, faller alla dessa fasader. När två människor möts avklädda, sårbara, är det bara den enkla biologin som betyder något. Blir penisen hård? Blir vaginan våt? Vill jag ligga med den här personen, eller förblir mitt sinne oberört, likgiltigt?

Diskrepansen mellan de offentliga lögnerna om hur saker borde vara för att passa in i ett politiskt korrekt narrativ, och det som faktiskt sker inom oss, det som driver oss, det som gör oss kåta, skapar givetvis problem. När kåtheten inte infinner sig av en grönhårig tofutuggande feminist, när den inte dyker upp via en bleksiktig klänningklädd penisbärare som inte vet hur h*n ska använda vare sig sina händer eller för den delen sin penis (för att han blivit så indoktrinerad sen barnsben att han bör känna skuld över att han ens har en), så skapas en politiskt inducerad skuld. Vi hjärntvättas ideologiskt med hur vår lust bör bete sig, men den lyder inte, den vägrar, den slår bakut. Jag läser intervjuer med en massa duktiga killar som pratar om hur mjuka de är, hur de utmanar ”machonormerna” i tidningen Expressen. Det är fint. Jag säger inte att män inte ska få känna känslor, att de inte ska få gråta om de blr berörda eller om de sörjer. Men måste allt i Sverige ständigt vara så jävla extremt? Måste det vara antingen eller? Kan vi inte någonsin hitta balans eller åtminstone få vara lite lagom? Kan vi få slippa tvinga män att till 100% förneka allt sitt testosteron och istället tvångsmässigt bete sig som småflickor?

Låt oss vara ifred! Låt männen få vara precis så manliga de vill vara, de kan samtidigt också vara mjuka, men mjukheten behöver inte vara den enda känslan de består av bara för att protestera mot en skev machokultur! Likadant med kvinnorna, låt dem också vara, de kan väl få bejaka sin kvinnlighet om de vill, men också samtidigt till exempel delta i den politiska debatten, utan att de för den sakens skull måste bete sig som om de aldrig nånsin skulle ta på sig ett par höga klackar och ett rött läppstift. Som det är nu indoktrineras vi med att jämställdhet prompt måste betyda att vi klär oss i säck och aska och trycker undan allt det biologiska, allt det som faktiskt är våra kön. Det skapar ångest. Det skapar ett sjukt samhälle. Det skapar osäkra barn och tonåringar som inte får utvecklas i fred och som istället utvecklar självhat och skuldkänslor över det självklara. Det skapar olycka. Det skapar dessutom taskiga sexliv där alla är förlorare.

Aldrig har kvinnorna – och faktiskt också männen – varit så förvirrade och även mått så dåligt som i det ”feministiska” Sverige. Pojkar får inte vara pojkar. Flickor får inte vara flickor. Män ska ständigt be om ursäkt för sin manlighet, sona forna generationers ”brott”. Kvinnor måste ta på sig alla roller och samtidigt ska de inte vara för mycket av något. Vilsenheten är så stor. Sexualiteten, och därmed våra kärleksrelationer, blir lidande. Men man vägrar tänka om, man vägrar erkänna att man kanske är fel ute, man fortsätter slåss, man kämpar, man fäktas, i hopp om att lite mer säck och aska, lite mer självutplåning ska räta upp problematiken, ge oss lyckan åter. Si, det tror inte jag. Lika rättigheter är superbra, jämställdhet och kommunikation är A och O, men bortom det, låt oss vara kvinnor och män. Låt oss lovsjunga skillnaderna i våra kroppar och våra psyken, låt oss njuta av den sexuella gnistan våra roller tänder. Låt oss ta ut svängarna, vi som vill, låt oss slippa skämmas för att vi vill det. Kanske ligger inte felet hos Jordan B. Kanske har han istället några viktiga poänger att lyssna på.

Kanske är det därför han seglat upp som en superstjärna? För att vi gått varvet runt och det självklara har blivit en sensation.

(FOTO: Guardian)

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer