Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Farligast i Sverige är inte de kriminella – utan en lam regering som ljuger

av | 20 nov, 2019 | Åsiktskorridoren

Lästid: 5 minuter

Det är trevligt att Ulf Kristersson nu ber om ursäkt för all den brunsmetning och stigmatisering av de systemkritiska röster som i åratal påtalat vanstyret av Sverige, den förföljelse som omöjliggjort en konstruktiv och vettig debatt och som skrämt människor till tystnad. Dock är det förunderligt att Kristersson fortfarande inte tar avstånd från Fredrik Reinfeldt och hans bottenlöst naiva och ansvarslösa migrationspolitik som skapat enorma och oöverskådliga problem för Sverige. Den som ännu mer borde be om ursäkt är dock Stefan Löfven, och icke att förglömma Annie Lööf, som är en direkt orsak till att vårt land nu sitter i djupt klister. Men enbart ursäkter räcker inte. Det krävs action för att börja lösa de svenska problemen. Och där är en ljugande regering värre än alla gängkriminella tillsammans.

M-ledaren Ulf Kristersson gör ett utspel på Facebook där han skriver ”I den mån mitt parti har bidragit till att smäda och frysa ut de röster som ville och vågade lyfta problemen, så förtjänar de min och mitt partis förbehållslösa ursäkt”. Detta sker samtidigt som Moderaterna bjuder in Fredrik Reinfeldt som talare och vars tal man okritiskt jublar åt. Samme Reinfeldt som i sin globalistiska galenskap fortfarande arbetar för att Sverige ska slås i spillror. Nu senast gick han till attack mot de danska gränskontrollerna mot Sverige, som är en direkt konsekvens av hans egen totalt livsfarliga politik. När ska Kristersson ta avstånd från Reinfeldts galenskaper?

Missförstå mig rätt. Det är absolut jättefint att Kristersson visar ånger (kanske ser han marken försvinna under sina fötter då de nu enbart får 17% av väljarsympatierna i opinionsundersökningar och har halkat ner från andra plats till tredje bland de största partierna.) Men jag undrar om den här ursäkten innebär att etablissemanget ska sluta smutskasta oss systemkritiker och på ett sansat och moget sätt ta in oss i debatten för att försöka komma någonvart med att lösa Sveriges problem?

För egen del har jag ingen lust att stå med mössan i hand och komma springande ifall public service eller mainstreammedierna skulle vissla, nej tack, jag är inte intresserad av er ängslighet och att medverka i de kanalersom i allra högsta grad bidragit till att debatten helt kantrat. I alla fall inte så länge public service anser sig ha rätt att fostra folket till att ”tycka rätt” – det vill säga svälja deras propaganda med hull och hår. Jag är dessutom less på journalister som jagar enskilda individer istället för att ställa maktmissbrukande politiker mot väggen och verkligen grilla dem stenhårt och avkräva svar. De ska inte komma undan billigt som de alltid gör. Som de gjorde när de ljög svenska folket fulla med att det väller in hjärkirurger och raketforskare i Sverige, att den huvudlösa massimmigrationen kommer att bli ”en vinst längre fram” (när då?). Och så ska de tvingas svara på frågor om varför de sviker sitt eget folk. Svara på det! Hur kan ni sova gott om nätterna när barn våldtas, gamlingar rånas, djur torteras och byggnader sprängs? När ni slösat bort skattepengar på vuxna män utan asylskäl, när ni skänker bostäder till lycksökare utifrån medan ert eget folk inte har någonstans att bo? Svara på varför ni raserat polis, vård,rättsväsende, skola, socialtjänst och så vidare? Svara på varför ni på ett helt absurt sätt tillåter islamisering av Sverige? Varför tillåter ni att IS-terrorister får leva i frihet och gå runt på gatorna som oss andra? Nej bättre, för de får en massa fördelar, som körkort, något som vanliga skötsamma ungdomar bara kan drömma om. Svara! Svara på varför ni inte utvisade de sex imamerna som utgör en fara för rikets säkerhet? Svara, för vi vill veta. Jag är trött på ängsliga pk-journalister som tramsar med och kallar jul för ”högtid”. Det heter inte fucking högtid det heter JUL och jag, som inte är kristen, vill ha kvar julen utan att ni krumbuktar eri er skitnödiga anpassning till allt utom det som borde vara viktigas för er: Ert eget folks mående och situation.

Så, visst vore det trevligt att bli en författare som slipper kategoriseras som ”kontroversiell” och som blir inbjuden till biblioteken för att föreläsa! Tack för din ursäkt Ulf, vet inte om den gör någon skillnad. Alltför många har drabbats orättvist hårt och det krävs mer än bara tomma ord för att dessa människor ska få upprättelse. Alla ni i pk-maffian har kallat 1,5 miljoner människor för OANSTÄNDIGA för att de röstar på SD. Kommer de också få en ursäkt? SD är landets största parti, ska dessa personer fortfarande stämplas som oanständiga? Jag läste att man avbokat Navid Modiris framträdande på Moriska i Malmö för att Jimmie Åkesson skulle vara med. Kommer man börja bete sig normalt och sluta med sådana idiotiska utspel? När jag ser hysterin runt filmen om Staffanstorp känner jag mig inte särskilt hoppfull. Kommer man rehabilitera de personer som fått hela sina liv sönderslagna då de falskeligen anklagats för att vara rasister, nazister, främlingsfientliga, högerextrema, vitmakt-ansrukna och i största allmänhet onda? Kommer den radioaktiva aura som den ohederliga smutskastningen klistrats på många tusen människor i Sverige nu försvinna? Eller kommer man fortfarande spela med i vänstermediernas förljugna narrativ och enbart släppa fram de ”experter” som sitter inne med politiskt korrekta svar på brännande frågor?

En ursäkt är en bra början, men den gör ingen sommar. Jag väntar på Stefan Löfvens agerande. Efter att ha hört hans förljugna pladder i SVT:s Agenda i söndags hser jag dock föga hopp om att någon självinsikt är på gång.

Det farligaste är inte de gängkriminella som skjuter varandra. Det farligaste är en regering som inte kan hantera den negativa utveckligen. Det där blåsta, inkompetenta, världsfrånvända gänget i Rosenbad är fasicken värre fiender till oss alla än gräddan av den undre världen.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer