Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Fallet Elin Ersson: Vänsterkvinnor älskar män som hatar dem

av | 10 aug, 2018 | Uncategorized, Feminism

Lästid: 5 minuter

2002 kom den amerikanska boken ”Men who hate women and the women who love them”, skriven av doktor Susan Forward. Den handlar om misogyna män som gör allt som finns i deras makt för att plåga och krossa kvinnor de har relationer med. Motsägelsefullt nog är det idag svenska välbärgade vänsterkvinnor som är de nya misogynerna i Sverige. Det är nämligen dessa ofta politiskt aktiva och tongivande kvinnor som hyllar de mest kvinnofientliga manliga strukturerna samtidigt som de uttrycker sin avsky för de enda män som faktiskt bemödar sig att försöka vara jämställda och kvinnor till lags – de västerländska männen, deras egna bröder, fäder och söner.

feministisk teori anses misogyni vara en politisk ideologi – liknande rasism eller antisemitism – som rättfärdigar och upprätthåller underordningen av kvinnor. Det är dock exakt detta dessa så kallade ”feminister”, med svenska regeringen i spetsen, ägnar sig åt. Kändisar och artister, politiker och opinionsbildare, många är de starka röster som får använda stora mediala plattformar för att torgföra dessa fullständigt absurda åsikter. För framför allt är det faktiskt idag just kvinnor som hyllar de mest kvinnofientliga manliga strukturerna samtidigt som de älskar att hata de enda män som faktiskt bemödar sig att försöka vara jämställda och kvinnor till lags – de västerländska männen, deras egna bröder, fäder och söner.

Mäns kvinnohat bottnar givetvis i komplex – men är icke desto mindre konkret och vållar stort lidande. Vad bottnar vänsterkvinnornas kvinnohat i? Man kan analysera frågan fram och tillbaka och till slut hamnar man i ett identitespolitiskt träsk. Likväl är det ett faktum att det i dagens Sverige växt fram en omfattande grupp främst kvinnliga misogyner, det vill säga kvinnor som kallar sig feminister och humanister men som cementerar farligt kvinnoförtryck. Det är:

* Kvinnor som skriker högt om #metoo där en klapp på rumpan anses vara i paritet med brott mot mänskligheten, men där man samtidigt ursäktar och slätar över brutala gruppvåldtäkter.

* Kvinnor som klagar på att pojkar bär blått och flickor rosa, men som utan ett ljud accepterar slöjor på tvååringar.

* Kvinnor som kräver könsneutrala toaletter men som tycker det är i sin ordning med skilda badtider för kvinnor och män.

* Kvinnor som vill kalla alla människor för ”hen” men som samtidigt tycker att kön är så viktigt att minderåriga barn bör kunna ges möjlighet till könsbytesoperation.

* Kvinnor som anser att staten bör tvinga män vara pappalediga men som inte protesterar mot att kvinnor sitter instängda utan att lära sig svenska och utan att få arbeta trots många år i Sverige.

* Kvinnor som säger sig värna alla människors lika värde men som aldrig står upp för de verkligt utsatta och förtryckta som mördas i hederns namn.

Listan kan göras lång.

Jag slås av absurditeterna dagligen. Här är några av dem:

* Anne Ramberg. Advokatsamfundets ordförande, ger öppet stöd till aktivisten Elin Ersson som lyckas med konststycket att fördröja utvisningen av en barn- och hustrumisshandlare från Afghanistan. Elin och Anne VILL till varje pris ha detta kryp kvar i Sverige, trots att han är våldsam, lynnig och aggressiv. Kanske de rentav vill att han ska misshandla fler kvinnor och barn?

* Kvinnorna i Söderköping vurmar för den sexdömde afghanen Arif Mo, trots att han blivit dömd för att ha utsatt en minderårig flicka för övergrepp. Men kvinnorna mobbade ut flickan och hennes familj och lobbade hårt för att den afghanske mannen skulle få uppehållstillstånd i Sverige. Dessa så kallade flyktingaktivister är skrupelfria och hänsynslösa.

* Kvinnor i svenska storstäder köper sex av så kallade ensamkommande marockanska kriminella och av andra illegala invandrare, trots att dessa män enbart innebär problem för Sverige. De för med sig både grov brottslighet och troligen även sexuellt överförbara sjukdomar. de respekterar varken barn, kvinnor, män eller äldre utan skapar otrygghet och oreda. Men allt detta är av underordnad betydelse för de sexhungriga kvinnliga sexköparna, som rättfärdiggör sitt handlade med att de ”hjälper utsatta”.

* Kvinnor som kallar sig för ”vänster” och ”feminister”, ofta medlemmar i Vänsterpartiet och Feministiskt initiativ samt Miljöpartiet men även Centern, relativiserar särlagsstiftning, hedersförtryck, barnäktenskap, könsstympning, polygami och slöjtvång genom att använda sig av västerländska företeelser och på det sätt ursäkta misshandel av kvinnor och barn. Sociala medier är fulla av dessa förtrycksapologeter som ständigt hittar på nya jämförelser för att visa att det grova våldet mot kvinnor som importeras till Sverige alltid funnits där. Dessa försöker också misstänkliggöra personer som påvisar förtryck, och detta sker högt upp i de politiska rummen, vilket gör att lagstiftning och rättsväsende påverkas negativt och skapar stort lidande för utsatta. På grund av dessa aktivister som genomsyrar myndigheter och beslutsafattande organ har Sverige blivit en otrygg plats för flickor och kvinnor.

* Vi som protesterar och slåss mot detta förtryck som brer ut sig i Sveriges paralellsamhällen blir kallade rasister, islamofober och främlingsfientliga. Bara för att vi värnar utsatta kvinnor och barn och vill ha en likhet inför lagen. Bara för att vi vill att grovt kriminella ska utvisas. Bara för att vi ser att den sneda könsfördelningen mellan män och kvinnor i Sverige skapar en osund obalans med ökad sexualbrottslighet, siffror som är chockerande och alarmerande för alla som vågar se verkligheten ur ett sakligt perspektiv. Att utomeurpoeiska män är överrepresenterade i grov sexualbrottslighet, sexualbrott mot barn och åldringsrån är fakta som ofta mörkas av det ängsliga etablissemanget. men sanningen låter sig inte förtigas.

Samtidigt, och kanske det sorgligaste av allt, är att många av de män som vänsterkvinnorna så starkt vurmar för, inte alls hyser samma varma känslor tillbaka. I dessa mäns ögon är de aktivistiska vänsterkvinnorna inte mer än ”svennehoror” och ”smuts”. Självklart utnyttjar de all hjälp de kan få, självklart passar de på när ett tillfälle bjuds, men någon sann respekt är det inte fråga om. Våldtäktsmännen, kvinnomisshandlarna, de aggressiva och de av sina patriarkala strukturer och religioner präglade förövarna kommer aldrig att omvändas till mer än vänsterkvinnornas temporära keldjur. Det är som en gravt dysfunktionell relation där två avvikande parter manipulerar varandra. Det trista utfallet blir bara att den fysiskt starke går som vinnare ur leken, när en part segrar. Och det blir på kort sikt inte den naiva vänsterkvinnan – eller på längre sikt, vårt öppna samhälle.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min kommande bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund. Planerad utgivning är 25/6. Bevaka den gärna här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer