Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Facebook skyddar våldtäktsmän” – Jonatans inlägg om våldsam pedofil censurerades och han hotas av avstängning

av | 23 jul, 2020 | Svenska våldtäkter

Lästid: 5 minuter

Igår publicerade skribenten Jonatan Alfven ett inlägg på Facebook där han utifrån en dom i Norrköpings tingsrätt skriver om den dömde våldsamme och sadistiske pedofilen Ahmed Dahir Mahmoud, som skadat och våldtagit flera barn och som genom samhällets slarv blivit kvar i Sverige. Inlägget som snabbt fick tusentals likes och delningar, togs en kort stund senare bort av Facebook, som därefter meddelade att de plockar bort Alfvens inlägg permanent. ”Facebook gör ett aktivt val att skydda den 40-åriga pedofilen som våldtagit och förgripit sig på två små flickor. Den yngsta var bara 9 år när mannen på sin villkorliga frigivning (!) brutalt våldtog henne när hon var påväg hem från skolan, ”skriver Jonatan Alfven. ”Av allt att döma har inlägget massanmälts. Hur kan människor anmäla ett inlägg som varnar för en pedofil som förgripit sig på två små hjälplösa flickor? Det är helt absurt. Och att Facebook inte heller tar tillbaka inlägget efter att jag överklagat är lika absurt det. Faktum är att inlägget hade nått ut till över 350,000 människor (enligt Facebooks räknare) på 6-7 timmar. Man blir bara så bedrövad.” Jag publicerar här Jonatan Alfvens inlägg så att det fortsätter att spridas.

”På bilden ser du Ahmed Dahir Mahamoud. En 40-årig man bosatt i Norrköping. I veckan dömdes han för en bestialisk våldtäkt på en 9-årig flicka. Men faktum är att våldtäkten aldrig skulle behövt ske – rättsväsendet valde nämligen att släppa ut pedofilen Ahmed i förtid. Mannen hade tidigare lurat med sig en 12-årig flicka ner i en källare. När flickan var inne stängde han dörren, la en hand runt hennes mun och drog upp en kniv mot halsen. Han hotade henne till livet och puttade in henne på en toalett. Där lyfte han upp henne mot en vägg och började sedan att förgripa sig sexuellt på henne. När pedofilen Ahmed sedan kände sig ”färdig” sprang den lilla flickan förtvivlat ut från porten. Hon hade panik, grät, och skrek efter hjälp.

Tiden efter övergreppet var svår för flickan. En period ville hon inte åka spårvagn eller gå ut själv. Hon gick inte heller till skolan och tvingades att gå om en årskurs. Hennes gärningsman Ahmed kom däremot lindrigt undan och dömdes bara till 21 månaders fängelse. Men några 21 månader blev det aldrig. Redan efter 14 månader (drygt ett år) blev mannen villkorligt frigiven och försatt på fri fot. Ett beslut som nästan skulle kosta livet på en annan liten flicka.

För i april 2020 så var det dags igen. Denna gång var offret en 9-årig flicka på väg hem från skolan. Mannen drog in henne i en buske, han började slå henne och drog upp en kniv mot hennes hals. Han släpade sedan hennes ben in i skogen och smörjde in henne i lera. Han band hennes händer och ströp henne så hon inte kunde andas. Sedan började han att våldta det lilla barnet. Flickan fick så allvarliga skador att rättsläkaren ansåg att de varit potentiellt livshotande. Flickan lider nu även utav sömnproblem och får traumabehandling. Förlåt, men vad är det som HÄNDER i det här landet? Små flickor som blir totalt nedbrutna samtidigt som pedofiler släpps ut i förtid. Faktum är att det sista övergreppet ALDRIG skulle hänt om Ahmed suttit kvar hela straffet. Men nu tackade han för våra naiva lagar genom att våldta och nästan mörda ett 9-årigt barn. På bilden ser ni Ahmed Dahir Mamoud. En sadistisk pedofil som försökt förstöra två små änglars liv. Han dömdes i måndags till 11 års fängelse. Men då vi lever i ett land som frekvent släpper ut pedofiler i förtid så lär den här mannen vara ute betydligt tidigare än så.”

Facebook varnar nu Jonatan Alfven för att vidta åtgärder mot hans konto.

– Samtidigt är det väl full fest hos de människor som valt att anmäla det inlägg som under dagen gick viralt. Det är helt absurt! Men låt oss aldrig ge upp. Vi kör igen. Låt oss fortsätta hänga ut våldtäktsmän. Och kampen för alla utsatta kvinnor och barn. Den kommer ingen någonsin kunna ta ifrån oss”, säger Jonatan Alfven.

Källa: Norrköpings tingsrätt B 1262-17 och B 1231-20

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer