Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Europas döttrar är under attack: ”Ni låter oss dö istället för att erkänna era misstag”

av | 1 feb, 2018 | Uncategorized, Samhälle

Lästid: 5 minuter

Nu kommer en ny kvinnorörelse för att belysa den ansvarslösa migrationspolitikens konsekvenser för Europas flickor och kvinnor, som dagligen sviks av de så kallade feministerna. Politikerna vänder oss ryggen. Det är dags att tala öppet om följderna av att tusentals utländska unga män tagit sig till våra länder. Det är dags att tala klarspråk om importerad kriminalitet och importerade sexualbrott, som tvingar oss att förändra vårt sätt att leva och som dagligen skördar nya offer. Den nya motståndsrörelsen heter #120db, det sanna #metoo, och belyser det verkliga hotet mot oss.

 

Vem står på tur? Vem ska få sitt liv sönderslaget härnäst av importerad kriminalitet och sexuellt våld? Bli tafsad på, attackerad, slagen med flaska i ansiktet, knivhuggen, bränd, gängvåldtagen, hånad, kallad hora, utsatt för övergrepp, skändad? Vem är flickan eller kvinnan som ska få sitt liv krossat av vidriga hårda händer, av främmande kön, av äckliga munnar, av bakterier som överförs till hennes kropp? Vem står på tur i Malmö, Göteborg, Jönköping, Stockholm, Kalmar, Östersund, Karlstad, Helsingborg, Åkersberga? Någon räknade ut att var åttonde kvinna kommer att bli våldtagen under sin livstid. Kanske var femte. Antalet fullbordade våldtäkter i Sverige har ökat med 1522% sedan 1975. Nu är det hela 19 våldtäktsärenden om dagen som läggs ner på grund av att man inte hinner reda ut dem (för bara några månader sedan var det 13). Flickor och kvinnor är under attack överallt i västeuropa.

Jag har precis sett videon som heter Europas döttrar är under attack. Det är unga tyska kvinnor som talar rätt in i kameran och jag får tårar i ögonen. Det är fruktansvärt att tänka på alla de förnedrade, misshandlade, skändade, skadade flickorna och kvinnorna. Våga inte komma här och dra nån visa om att det minsann är ”alla män”! För det är det inte, och det vet alla, inklusive dem som förnekar ihärdigt och försöker relativisera. Jag har översatt texten, den kommer längre ner. Läs den. Den är en början på en motståndsrörelse som heter #120dB, det sanna #metoo. Det är detta som är det verkliga hotet mot oss, Europas döttrar.

Politikernas svek är oändligt. Det är dags att höja våra röster. Högt. Ni politiker ska inte få glömma Mia, Maria och Ebba. Ni ska inte komma undan ansvaret för alla döda, skändade, våldtagna. För oss som går med spray och larm. För oss som inte vågar gå ut och springa längre. Ni, som har släppt in tusentals unga, aggressiva män som tror att Europas flickor och kvinnor är deras leksaker. Som är till för att fönedras och skändas. Ni som vägrar erkänna era misstag. Men det är nog nu. Vi tänker inte ta mer. Vi är Europas döttrar, och detta är #120dB. Bli en del av den sanna motståndsrörelsen. Den, som de som kallar sig feminister är för fega för att ansluta till.

Här är den översatta texten ur videon ”Europas döttrar är under attack”:

”Mitt namn är Mia. Mitt namn är Maria. Mitt namn är Ebba. Jag blev knivhuggen i Kandel. Jag blev våldtagen i Malmö. Jag blev ofredad i Rotterham. Jag blev överkörd i Stockholm. Min tortyr varade i timmar. Ingen fanns där som kunde hjälpa mig. Jag är varje kvinna.

Jag är Mia, Maria och Ebba.

De kunde vara jag. Och jag kunde vara de. Förövarna är överallt. I parken där jag joggar, när jag går hem från jobbet, när jag tar bussen. Vi är inte trygga, för ni vägrar att hålla våra gränser, för att ni vägrar att kontrollera vem som kommer in, för att ni vägrar att utvisa kriminella. Ni censurerar hellre vår kritik mot er, än att ta oss på allvar. Ni låter oss dö istället för att erkänna era misstag.

På grund av er migrationspolitik, står vi ansikte mot ansikte med unga män som kommer från primitiva kulturer där kvinnor inte har några rättigheter. Ni visste det och ni accepterade det. Ni svek oss. Ni offrade oss. Ni predikar feminism, och kvinnors rättigheter, men ni är i själva verket kvinnornas fiender. Vi är minnena av offren. Vi är ert dåliga samvete, och vi förföljer er. Vi är det ni försöker förtränga, men vi är här för att stanna. Vi är inga lovliga byten, inga slavar, inga krigsbyten, inga oavsiktliga förluster. Vi är Europas döttrar.

Vi kommer ihåg varje våldtagen, ofredad, mördad och våldtagen flicka. Vi tänker sätta deras namn på er agenda. Vi har varit tysta för länge. Nu börjar vår motståndsrörelse.

Mammor, kvinnor, systrar, Europas döttrar: Denna stat kommer inte försvara er. Ingen vet vem som står näst på tur. NI behöver stå upp för er själva.

Eftersom era namn är Mia, Maria och Ebba.

Ditt namn är Mia.

Ditt namn är Maria.

Ditt namn är Ebba.

De kunde vara du.

Och du kan vara dem.

Det kan inte få fortsätta så här.

Pepparspray och larm är redan grundutrustning som många europeiska kvinnor bär. Att ge sig ut på en joggingtur är en av våra farligaste sporter numera.

Vi tänker inte acceptera detta. Vi kommer försvara oss. Vi slår tillbaka! 120 decibel är volymen i vanliga personlarm som idag bärs av många europeiska kvinnor.

120 decibel är också namnet på vår motståndsrörelse. Av kvinnor, för kvinnor.

#120db är det sanna #metoo, mot det verkliga hotet mot kvinnorna i Europa.

Vi tänker gå till de platser där flickor dödats på grund av er politik. Vi tänker konfrontera er, vi tänker vara högljudda och vi tänker kräva ut ansvar. Vi tänker aktivera oss.

Aktivera dig och gör din röst hörd.

Berätta på sociala medier med hashtaggen #120db om dina erfarenheter av importerat våld.

Gå till www.120db.info och bli en del av vår motståndsrörelse.

Bli aktiv – och gör din röst hörd!

 

*******

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk? Bidrag till mitt heltidsarbete tas tacksamt emot via swish på 0733289122 eller konto SE-Banken 5206-0000114 (första fyra siffrorna är clearingnummer). Har även skaffat crowdfundingtjänsten Patreon och finns här: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste barnboken ”Så bråkar man och så blir man sams”, utgiven på Lava Förlag, finns att köpa här.

Senaste småbarnsboken, ”Ingrid och Ivar på badhuset”, utgiven på Bonnier Carlsen, finns att köpa här.

Senaste romanen, den 10:e delen i romanserien om Cecilia Lund – Vapendragerskan – finns att köpa här. Vapendragerskan är utgiven på mitt eget förlag Palm Publishing, som jag valde att starta när Piratförlaget – där jag tidigare gett ut mina vuxenböcker – vände mig ryggen då jag berättade sanningen om samhällsutvecklingen i Sverige.

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer