Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Ett rop på hjälp till Sveriges journalister”

av | 23 okt, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 8 minuter

Någon eller några som kallar sig ”Folkets röst” har skickat ut ett mail där man vädjar till journalister om hjälp, att både belysa den verklighet vi lever i och att ställa politikerna mot väggen. Jag gissar att man syftar på etablissemangsmediernas journalister, de som arbetar för stora, statligt finansierade plattformar, eftersom vi i alternativa medier redan gör vad vi kan, om inte mer, vi jobbar dag och natt för att granska makten och dra upp smutsen till ytan. Efter ännu en dag då nyheterna är fyllda av våldtagna 11-åringar, mördade kvinnor, handgranater som exploderat i bostäder och berättelser om hur småbarnspappor misshandlas av gäng utan att någon vågar ingripa eller vittna, känner jag att inget sätt är sämre än något annat, och publicerar därför detta mail. Kanske skapar det en reflektion eller en eftertanke hos åtminstone en individ, kanske finns det några hederliga journalister och redaktörer i mainstreammedier, människor som faktiskt själva drabbats av det skoningslösa våldet och det uppsagda samhällskontraktet, och som därför berörs av detta upprop. Journalister har också barn på förskola och gamla föräldrar. Journalister får också cancer och diabetes. Journalister vill väl precis som alla andra ha ett rimligt land att leva i? ”Det här är ett rop på hjälp till Sveriges journalister från svenska folket. Folket i Sverige ber dig nu att kliva ut ur filterbubblan, ta bladet från munnen och ansluta dig till kampen för Sveriges överlevnad”, skriver ”Folkets röst”.

Det är en kamp som folket just nu för utan att nån egentligen lyssnar på oss. Och folket i Sverige lider på så många olika plan och vi vet snart inte vad vi ska ta oss till, så därför ber vi just dig om hjälp nu. Vi vill gärna tro att även ni journalister som ju trots allt också bara är människor i ett land, på god väg mot systemkollaps snart ska sätta ner foten och säga att, det räcker nu. Nedan följer några frågeställningar som folket i Sverige dagligen ställer sig.

Vilket land ska vi flytta till för att få känna och uppleva trygghet igen?

Vilket land finns det för oss som styrs av politiker som bryr sig om folket?

Vilket land finns det där vård, skola, omsorg och trygghet, empati och sunt förnuft kommer i första hand? Där människorna i landet som behöver samhällets hjälp faktiskt får det?

Vilket land finns det för oss där media inte styrs av politikerna? Där munkavle inte sätts på journalistkåren för att sanningen inte ska få komma ut.

Vilket land finns det där människorna i landet blir lyssnade på? Där människors oro tas på allvar?

Finns detta land, så är ändå konstaterande av faktum att alla kan inte flytta. Gamla, sjuka, fattiga. De har ingen möjlighet att fly.

Alla som kan måste därför bidra nu för att få stopp på förfallet av vårt land och du är en av dem som folket i Sverige behöver i kampen.

För att underlätta för dig har vi listat några fakta och information som i dagsläget gör att vi anser att Sverige är på god väg att bli något som vi inte vill leva i. Ett land som vi inte vill att våra barn ska växa upp i.

De senaste åren har det kommit såna oerhörda volymer av människor till Sverige, så att integrera och assimilera dem är en omöjlig uppgift. Vilket vi också ser bevis på idag, med ökad kriminalitet som följd, ökad otrygghet för alla som vistas ute i samhället, resurser till vård och skola räcker inte till, besparingskrav skriks ut över landet, kommunerna krisar och bostadsbristen är ett faktum sen länge. Och att fler människor är på väg till vårt land, fler som inte kommer kunna tas om hand på rätt sätt för resurserna inte finns kommer leda till en systemkollaps.

Det finns inga pengar kvar till vår egen välfärd, men vi ska ändå fortsätta rädda resten av världen, anser våra politiker.

Vi anser att politikerna medvetet krossat vår välfärd och förvandlat oss till statslösa världsmedborgare. Det pågår ett folkutbyte utanför vårt fönster och jämför vi med våra nordiska grannländer talar det även sitt tydliga språk. Svenskar ska bli minoritet i sitt eget land.

Sverige har inget självbestämmande längre och vi går i rask takt mot ett globalt överstyre.

Ingen politiker tar nämligen tag i att rensa upp i det som bidragit till att vi nu befinner oss i detta läget. Ingen av de styrande politikerna talar om återvandring. Ingen talar överhuvudtaget om att nånting som tillåts pågå, ska synas och åtgärdas. Allt får bara fortgå och folkutbytet är ett faktum. Och för att klara folkutbytet har man utlyst klimatnödläge. Allt för att mörka vad som är det verkliga syftet.

Socialdemokraterna har även slagit sönder en av grundvalarna till en framgångsrik integration. Detta efter det avtal som undertecknades 1999 tillsammans med muslimska brödraskapet. Uppgörelsen mellan S och Muslimska brödraskapet är en skriftlig uppgörelse via dåvarande Broderskapsrörelsen och Sveriges Muslimska Råd. Dessa sidoorganisationer fick agera buffertar så att huvudorganisationerna slapp skylta. I det dokument som utgör grunden för uppgörelsen framgår att S tar på sig att hjälpa Muslimska brödraskapet till politiskt inflytande i Sverige! Samtidigt är det underförstått att islamisterna i ”brödraskapet” ska utnyttja sitt inflytande till att få muslimerna i Sverige att rösta på S. Idag har islamisterna även skaffat sig ett politiskt inflytande inom andra partier. Mest uppenbart inom MP. Men i viss mån även inom V (och C, min anm.). Muslimska brödraskapet har alltid strävat efter att framställa sig som representant för alla muslimer – vilket de inte är. Tyvärr har de politiska allianserna med de ”rödgröna” ökat ”brödraskapets” prestige bland Sveriges muslimer och därmed hjälpt dessa att framstå som talespersoner för alla muslimer.

Denna underskrift lade även en av grundstenarna till de utanförskap och de parallella samhällen som idag existerar runt Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och som kan anas även på andra orter. Där islamiska skolor, moskéer och föreningar med en fundamentalistisk tolkning av islam hindrar integrationen i stället för att stärka den.

Detta är en utveckling i samhället som bidrar till mycket rädsla och oro bland folket i Sverige.

Hur länge kommer det dröja innan Sverige är muslimskt? Vad kommer det isf innebära för kristna svenskar?

Judar flyr redan Sverige på grund av hur de behandlas. Och redan nu lämnar 50.000 svenskar landet varje år.

Utöver detta har även våra politiker under åren undertecknat avtal som ses som rena självmordsbrev.

Till dessa hör FN:s migrationsramverk Global Compact, Barcelonaavtalet och Agenda 2030. Vad dessa underskrifter kommer att innebära för oss är det nog ingen som ens orkar tänka på. Men att det inte kommer sluta bra är lätt att förstå när man sätter sig in i dem.

Ytterligare fakta om Sveriges förfall.

•Tiotusentals människor lever i dag i hemlöshet.

•Av dessa är ca 2000 svenska pensionärer.

•Gängkriminaliteten har pga den oansvariga migrationspolitiken ökat och bara i Stockholm, Göteborg och Malmö fanns det i januari 2018 76 kriminella nätverk.

Våldtäkterna har ökat.

Gruppvåldtäkterna har ökat.

Skjutningarna har ökat.
Sprängningarna har ökat.
Morden har ökat.
Rån mot barn har ökat.
Misshandel mot barn har ökat.
Trakasserier mot barn har ökat.
Djurmisshandel har ökat.
Bilbränderna har ökat.
Husbränderna har ökat.
Skogsbränderna har ökat.
Sexuella trakasserier har ökat.
Vårdköerna har ökat.

Kommunernas skulder har ökat.

Arbetslösheten har ökat.
Bostadsbristen har ökat.
Anmälda misshandel har ökat.
Antalet fattigpensionärer har ökat.
Antalet hemlösa pensionärer har ökat.
Antalet hemlösa har ökat.
Antalet tiggare har ökat.
Antalet attentat mot kyrkor har ökat.

Skolan förfaller.

Sjukvården förfaller.
Äldrevården förfaller.
Tryggheten för funktionsnedsatta förfaller.
Försäkringskassan förfaller.
Kronans värde faller.
Världens förtroende för oss faller.
Polisen förfaller.
Försvaret förfaller.

Otryggheten och oron i landet bland befolkningen är mycket stor för vad som kommer ske i Sverige om vi inte tar kontrollen och nedan har vi listat några siffror baserade på fakta från bla BRÅ.

Enligt folket så pågår det ett lågskaligt krig i vårt land.

• 2014-2018 har det varit nästan 7000 konstaterat anlagda bilbränder.

• I Sverige har det bara senaste senaste veckorna brunnit ca 50-60 bilar.

•I Sverige fanns det 2018-05 08, 17 386 utvisningsbeslut som gränspolisen jobbade med. Av dessa var det 12 409 personer som avvikit. Alltså över 70% av dessa är ”försvunna”

•I Sverige finns det just nu 290 st personer som enligt Säpo ses vara ett säkerhetshot mot vårt land. Dessa ska utvisas. Men det sker inte då deras säkerhet i hemlandet inte kan garanteras.

• I Sverige har det sedan början av 2019 till dagens datum detonerat 134 sprängladdningar.

•I Stockholm våldtas i snitt 6 kvinnor varje dag.

•I hela Sverige våldtas i snitt 20 kvinnor varje dag.

•Per år i Sverige blir det alltså 7300 våldtäkter. 7300 kvinnor som varje år får sina liv förstörda.

•I Sverige leder bara 5 av 100 våldtäkter till fällande dom.

•I Sverige ökade 2018 rån mot privatpersoner med 692 fall till 6890 anmälda brott.

•I Sverige anmäldes 2018 1896 rån mot barn och unga. Siffran för 2019 riskerar att hamna på över 2000 rån.

•Sverige går mot 118 000 beviljade uppehållstillstånd 2019. Det 5:e högsta året någonsin. 2,52 miljoner beviljade uppehållstillstånd sedan 1980.

•90 av 290 kommuner visar stora underskott 2019. 20 kommuner planerar redan nu att höja skatten 2020. 2026 kommer enligt finansdepartementet 90 miljarder att saknas hos Sveriges kommuner.

•I Sverige 2019 måste skolor stängas och äldreboenden läggas ner för att finansiera den oansvariga migrationspolitiken som leder till att omsorgs och barnochutbildningsnämnder går med mycket stora underskott.

•55 miljarder kronor kostar brottsligheten svenskt näringsliv varje år.

•Kostnaderna för vandalisering och annan skadegörelse bara i Göteborgs kommun har gått upp med 24 procent.

Förra året blev notan för förstörelselustan 269 417 905 kronor – mer än en kvarts miljard och lika mycket som det skulle kosta att anställa 700 nya lärare.

Yttrandefriheten är i fara. Det har vi under sensommaren och även nu i dagarna sett när vissa alternativa medier stängts ner bland annat för att tysta de bevis som finns på att ett folkutbyte faktiskt pågår.

I ett land vi väljer att kalla Det Nya Sverige tillåts detta, och mycket mer, pågå varje dag.

I det Nya Sverige där vettvillingar tillåts härja fritt på regeringsnivå och bland vanliga medborgare på gator och torg.

I det Nya Sverige där dumhet, feghet, naivitet och undfallenhet banar väg för ett nationellt självskadebeteende av aldrig tidigare skådat slag och som saknar motstycke i andra länder.

I det Nya Sverige där landsförräderi har blivit ett redskap för politiker att göra karriär.

I det Nya Sverige där folket aningslöst låter sig matas med ”rätt värdegrund” för att kväva den egna tankeförmågan och bli medgörliga duktiga idioter i vettvillingarnas tjänst.

Obegripligt och tragiskt!

Så, hur känns det för dig nu? Är detta ett Sverige du vill leva i? Ett land i totalt kaos, ett land som står på ruinens brant och ett land där ingen går säker längre.

Folket i Sverige ber nu dig från djupet av vårt hjärta, hjälp oss.

Mvh Folkets Röst

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer