Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Ett deliriskt Sverige som skakar av valfrossa får snart sin dom

av | 9 sep, 2018 | Val 2018

Lästid: 6 minuter

Fyra dramatiska år, mandatperioden 2014-2018, går idag mot sitt slut. Fyra år då Sverige polariserats allt mer, då människor vänt sig mot varandra, då problemen växt sig allt större i kommuner och små bruksorter, i storstäder och i samhällen som förr varit stillsamma, på gränsen till trista. Fyra år av allt mer krampaktiga försök att förneka att den ansvarslösa invandringspolitiken fullkomligt slitit sönder landet. Fyra år som de senaste veckorna krönts av något som i det närmaste kan beskrivas som masspsykos i Sverige. Vanligen kloka människor ägnar sig åt hysteriska utbrott på sociala medier med tonläget att snart kan alla svarthåriga ”skickas hem”.

I Norge beskrivs den svenska valrörelsen som hämtad från något land i Mellanöstern. Det är inte så konstigt, konstaterar den norska webbtidningen, då allt fler personer som lever i Sverige har sina rötter i just länder där korruption, våld, fusk och odemokratiska metoder tillhör vardagen. Socialdemokraterna, som skakas av desperation över vikande väljarsiffror, har spridit lögner till landets arabisk- och somaliskatalande invandrare och påstått än det ena, än det andra om sina politiska motståndare i Moderaterna och i Sverigedemokraterna. Allt för att skapa rädsla, allt för att vigla upp hat. Smutskastningskampanjer av politiska motståndare har blivit allt vildare, allt mer skamlösa. Det har spottats och hotats, misshandlats och vandaliserats. Sunt förnuft har ersatts av galenskap. Public service har blivit en perverterad megafon åt regeringsmakten. Journalisternas sympatier är enligt tidigare undersökningar åt vänster, vilket speglat sig i hur man valt att kampanja i valrörelsen. Någon har till och med kallat Sveriges Television ett nionde parti. Dess chefer, som borde varit neutrala, har kommit ut som totalitära ideologer.

Vi är många som inte känner igen Sverige, en gång ett land någorlunda i balans, lite mellanmjölk, lite Bullerbyn, idag som ridet av feberyra, delirium, galopperande vansinne. Jag pratar kort med den polska konservativa politikern Dominik Tarczynski på telefon. Han är i Sverige just nu för att stötta sina polska landsmän i det pågående valet. Han suckar. Jag säger, Sverige ligger risigt till. Det gör hela Europa. Tarzynski håller med, han är av samma åsikt. Vi lovar att hjälpas åt, att stötta varandra i svåra tider som ligger framför oss.

”Man har ju hört talas om hur islamister mutar till sig mark i till exempel Sri Lanka”, säger en vän. ”Men i Botkyrka?” Ja, valrörelsen 2018 har bjudit på många korrupta politiker som inte spelar enligt svenska regler eller beter sig enligt svenska värderingar. Främst Miljöpartiet har släppt in islamister i sina led, och är nu ett verktyg för dessa oärliga, demokratiundergrävande krafter. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson skapade so sagt uppståendelse i partiledardebatten i fredags då han sa att vissa invandrare inte anpassar sig och därför inte får jobb i Sverige. Han har helt rätt. De flesta invandrare är skötsamma och arbetsamma individer som berikar Sverige, men vi har också tusentals personer som inte bara struntar i att respektera landets lagar, dessa personer vill i stället att det svenska samhället ska anpassa sig efter dem och deras religiösa tro. Dessa människor utnyttjar det generösa välfärdssystemet,belastar det genom att begå brott och har ovanpå detta en målsättning att den svenska demokratin ska buga inför föråldrad syn på kvinnor och HBTQ-personer, inför att förbjuda fri kärlek, fria tankar, fri sexualitet och våra seder och bruk. Jag läser fullkomligt bisarra statusuppdateringar i sociala medier där människor som säger sig ”stå upp för allas lika värde” på riktigt anser att det svenska samhället stillatigande ska acceptera dessa grova övertramp och avsteg från yttrandefrihet, jämställdhet och demokrati. Jag ser kvinnor och män som i ena andetaget kallar sig feminister och i nästa mening försvarar en sexdömd våldtäktsmans rätt att stanna kvar i Sverige. Kvinnor och män som inte anser att offer för sexbrott, mord, rån och misshandel är något värda. Människor som på fullt allvar verkar tycka att de partier som vill skapa ordning och reda och återinföra den rättsstat Sverige fram till nu varit, utgör något slags hot mot vårt frihet? Men det är ju precis tvärtom, älskade ni. Det är vi som värnar de utsatta, de våldtagna, de misshandlade, det är vi som kämpar för friheten i detta land, ja i hela Europa. Det är vi som anser att sharialagar i skuggsamhällen är oacceptabla, det är vi som värnar alla flickor och pojkars lika värde, det är vi som tycker man ska få vara bisexuell eller homosexuell eller trans eller vad man nu vill vara. Det är vi som röstar mot förtrycket som vill att alla arn ska växa upp i frihet.

Ni vill det inte.

Ni med era förvirrade åsikter strävar för att klockorna ska vridas tillbaka.

I Feministiskt Initiativs och MIljöpartiets framtida Sverige särbehandlas kvinnor och bögar kastas från hustak. I ert Sverige är invandrarflickor och pojkar mindre värda än era pursvenska barn. I ert framtida Sverige kan kvinnor tvingas stanna hemma, tvingas täcka sig i tyg från topp till tå. Se på Iran där unga tjejer sätts i fängelse för att de dansar på Instagram och tjuvar får sina händer avhuggna! Se på de länder där sharia råder, där de otrogna stenas och där de våldtagna kvinnorna sätts i fängelse. Är det sådana skuggsamhällen ni vill ha i Sverige? Ett Sverige so kröker rygg för islamister, som de som infiltrerat Miljöpartiet, extremister, sådana som hotar att döda Jimmie Åkesson och hans fyraåriga pojke?

Masspsykosen bland dem som inbillar sig att de står upp för demokratin är verkligen både bisarr och sjuk. Jag ser vanligen kloka individer som påstår att svarthåriga ska slängas ut från Sverige redan på tisdag, att adopterade ska slängas ut från Sverige, att jag och min familj ska slängas ut ur Sverige om en del av makten hamnar hos dem som vill ha en ansvarsfull migrationspolitik i vårt samhälle. Det är rena lögner som cirkulerar, som skrik ur intelligensbefriade megafoner upprepas dessa floskler tills de blir sanningar. Det är beklämmande och sorgligt. Och samtidigt våldtas ännu en flicka i Västerås, ännu en kvinna i Österåker, ännu ett ”storbråk” mellan ”grupperingar” äger rum i den numera bananrepublikliknande före detta bruksorten Filipstad.

Älskade, urspårade Sverige, våldtaget och misshandlat av de politiker som ni, folket, gav mandatet att styra och förvalta landet 2010 och 2014.. Om några timmar stänger vallokalerna, om några timmar vet vi hur det har gått. Oavsett vem som får makten har vi tusentals problem att brottas med. Att landet är sjukt av motsättningar och polarisering gör inte saken bättre. Men det är ert fel, politiker, och ert fel, mainstreammedier och public service, som byggt detta hat, som bäddat åt oss med tagel och nässlor.

Det enda vi faktiskt vet, det enda som är sant, är att enda vägen är framåt. Vi har inget val, Sverige är vackert och vi älskar det så hjärtat värker. Men så här kan det inte fortsätta. De föregående fyra åren har bara skapat värre och värre problem. En röst på allt utom de röda, de gröna och Alliansen är ett försök att rädda det som räddas kan.

Jag vill med denna text också tacka er alla som stöttat mig på min resa från en mätt och belåten salongskatt i etablissemangets finrum, till det mer väderbitna gatudjur med vässade klor jag tvingats förvandla mig till från och med januari 2017. Det är inte lätt att slåss mot lögner och maktmissbruk, mot människor med stora resurser. Men jag vet att vi är många som kämpar tillsammans. Hur det än går i natt har vi gjort vårt bästa för att hjälpa Sverige på fötter. I morgon är en ny dag. Kram.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min kommande bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund. Planerad utgivning är 25/6. Bevaka den gärna här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer