Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Etablissemangsjournalisterna fattar inte att folkets swishstöd är en motståndshandling mot lögner och strypt yttrandefrihet

av | 17 jan, 2020 | Swishjournalistisk

Lästid: 4 minuter

Hemskt ledsen att jag måste dra detta ett varv till, men jag blir så illa tvungen eftersom mainstreammediernas enfaldiga journalister inte ger sig utan fortsätter attackera medborgarjournalister som får swishdonationer. De tror på allvar det enbart handlar om att människor betalar per artikel när de läst något de gillar, och ja, absolut kan det vara så att folk swishar en hundring extra om något nytt avslöjats om myndigheternas humbug. Men framför allt handlar det om något annat, långt viktigare: Det förtryckta, smutskastade och omyndigförklarade, av politikerna utsugna folket swishar för att man vill stötta de röster man upplever som de få friska i en tid av politiskt vanvett. Man ger gåvor som tack till dem som inte låter sig tystas av ett förljuget och korrupt etablissemang. Man swishar helt enkelt för att man vill visa sin uppskattning till de personer som bjuder maktmissbrukare och inkompetenta politiker en match. För att swishjournalisternas ord både underhåller, kaxar emot, ger tröst och får folk att känna sig mindre ensamma i ett land som gått vilse i vänsterextremt och genuspolitiskt vansinne.

Det ska inte bli en jättelång text detta, men jag känner att det behöver komma upp på bordet eftersom ingen i de skitnödiga mainstreammedierna tar upp folkets kärlek och stöd som faktor när man föraktfullt talar om ”swishhoror”. Måhända är de avundsjuka, etablissemangsjournalisterna, för de får mer kritik än kärlek, vilket är logiskt, då de går lögnernas ärenden. De är avundsjuka på att vi medborgarjournalister faktiskt har trogna följare och läsare som uppskattar vårt enträgna arbete, och som njuter av våra inlägg till den milda grad att de till och med blir månadsgivare. För de vet att deras stöd, såväl verbalt som ekonomiskt, gör all skillnad i världen. Utan detta stöd skulle vi inte ha ork att kämpa vidare mot det massiva vansinne som grasserar i stackars Sverige.

Så nej, det handlar inte om att man eggas till att ta ut svängarna mer och mer för att få mer swish, som flera av de fisförnäma mainstreamskribenterna hävdar (hur de nu vet det, det är ju bara löst tyckande från elfenbenstornets pomperipossor). Det handlar om att man gör sitt bästa för att skriva sanningen om Sveriges erbarmliga tillstånd, därigenom skapa opinion, väcka de sovande, belysa skevheterna, bråka, bjuda motstånd. Swisharna är en aktiv motståndshandling så inte de få vettiga rösterna och medierna ska tystna. Tillsammans är vi starka. Tack alla ni som bidrar. Ni ger kraft och ork att fortsätta. Trevlig helg på er.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer