Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Etablissemangets medier kämpar för att tysta ner Reinfeldtfamiljens knarkskandal

av | 5 sep, 2020 | Media

Lästid: 4 minuter

Om du någonsin tvivlat på att mainstreammedierna särbehandlar och skyddar sina gullegrisar kan du ta och jämföra några särskilt iögonfallande exempel. Som nu fallet med fd statsminister Fredrik Reinfeldts son som dömts för narkotikainnehav efter en razzia hemma hos fadern, då kokain samt kontanter hittades. Erik Reinfeldt vittnar om att han fått pengar att köpa knark för av sin mamma Filippa. Erik är 25 år… Och det är i princip knäpptyst i etablissemangets kanaler! Bara fri media rapporterar om denna pikanta politikerskandal. Tänk om det vore Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson vars släkting visat sig vara drogmissbrukare? Som Jimmies exfru gett pengar att köpa knark för? Jag är tämligen övertygad om att det skulle blivit drev och uthängning och milslånga krönikor där man ifrågasatte Åkessons moral. Se bara hur skoningslöst man attackerade Åkesson då hans spelmissbruk avslöjades 2014. Ett annat exempel i närtid är hur den så kallade Linköpingmördaren Daniel Nyqvist presenteras i bild ur alla vinklar i SVT och annan mainstreammedia. Samtidigt pixlar man Wilma Anderssons dömda mördare Tishko Ahmed. Nyqvist är inte ens dömd – även om han kommer att bli det – men så som varande vit svensk mördare i Sverige är det fritt fram att publicera bilder på honom – medan man skamlöst skyddar en invandrare som inte bara mördat utan även halshuggit sitt offer. Ett tredje exempel är hur man helt ogenerat svartmålar den amerikanska presidenten Donald Trump. Helt okritiskt publicerar man skvaller utan att bemöda sig om att försöka ta reda på vad som är sant eller falskt. Så stor är ivern att smutskasta Trump att man helt vänder ryggen åt sitt journalistiska uppdrag. Det blir allt svårare att ta etablissemangets ljugande och hycklande medier på allvar. Nu ska de dessutom få mer ekonomiskt stöd av regeringen. Dock kan inga miljarder i världen rädda förtroendet för en sjunkande kår som gång på gång visat sig vara lika opålitlig som vänstervriden.

Från Fria Tider (en av de fria medier som skriver om Reinfeldts knarkhistoria):

Polisen genomförde i november förra året en razzia hemma hos Fredrik Reinfeldt (M). I bostaden, som misstänktes ha används som bas för kokainlangning, gjordes flera beslag och nu har Reinfeldts son Erik Reinfeldt fått ett strafföreläggande med villkorlig dom och dagsböter för narkotikabrott. Det bekräftar City Åklagarkammare för Fria Tider.

Det var 7 november förra året som polisen larmades om en misstänkt person utanför en lägenhet på Eastmansvägen i Vasastan i centrala Stockholm. I den aktuella lägenheten är Reinfeldt numera folkbokförd tillsammans med Roberta Alenius, hans förra presschef, som han idag har ett förhållande och barn tillsammans med.

Jag skulle kunna skriva spaltkilometrar om hur osakligt etablissemangets medier beter sig.

https://twitter.com/avPublicService/status/1301571158521847809/photo/1

Men istället kan jag publicera en sammanställning gjord av en privatperson som tydligt visar hur public service särbehandlar utländska förövare samtidigt som man hänger ut etniskt svenska.

Lägg ner public service.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer