Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

En röst på FI och vänstern är en röst för att brutalt sexvåld fortsätter lamslå Sverige

av | 22 aug, 2018 | Svenska våldtäkter

Lästid: 4 minuter

Att Sverige plågas av en lavinartad ökning av sexualbrott och grova våldtäkter utförda av män med utomeuropeiskt ursprung är ingenting annat än fakta. Dessa brott påverkar samhället ytterst negativt och skapar ohygglig otrygghet. Men vad som är ett ännu större hot mot rättssäkerheten och kvinnors och flickors trygghet är vänsterpolitikers, opinionsskribenters och de så kallade ”feministiska” aktivisternas lobbyverksamhet för att samhället inte ska utvisa de utländska våldsverkarna och för att de ska få så lindriga straff som möjligt. Detta sänder skadliga signaler och är i förlängningen ett större hot mot tryggheten än våldtäktsmännen i sig. Denna sjuka politik har kraftigt bidragit till Sveriges förfall, anser jag och Bianca Muratagic.

Vad är det med dessa skenfeminister i Sverige? Vad håller ni på med? Det måste finnas någon gräns för ert bisarra faktaförnekande. Hur kan man överhuvudtaget debattera med verklighetsfrånvända radikalister som möjliggör brutala övergrepp på kvinnor och barn och relativiserar våld mot samhällets svagaste? Det står idag klart att en röst på Feministiskt Initiativ är en röst på att grova sexuella övergrepp ska fortsätta lamslå Sverige.

Uppdrag Granskning har gjort en ny kartläggning som visar att 58 procent av dem som döms för våldtäkt är födda utomlands. Vid överfallsvåldtäkter är siffran ännu högre. Åtta av tio dömda gärningsmän är födda i ett annat land. 40 procent av dessa har varit i Sverige ett år eller mindre. En grupp som sticker ut bland de dömda är unga män från Afghanistan. Märk väl att detta är fall som är kända! Mörkertalet av brott som aldrig reds ut eller ens anmäls är stort.

Samtidigt har vi statistik som visar att det sexuella våldet i Sverige har ändrat karaktär de senaste åren. Förr skedde de flesta sexuella övergreppen i hemmet, med en gärningsman som var bekant med kvinnan. Idag sker de flesta våldtäkterna utomhus och gärningsmannen och kvinnan känner inte varandra. Vi talar alltså om rena överfallsvåldtäkter, där det många gånger finns fler gärningsmän. Frågan vi alla borde ställa oss är varför politiker, kriminologer och aktivister hårdnackat vägrat utföra dessa studier och ansett att förövarnas etnicitet är irrelevant, när BRÅ redan 2005 kom fram till att män med utomeuropeisk bakgrund är överepresenterade i våldtäkter och grov sexualbrottslighet? Inte bara där, utan i kriminalitet överlag.

Kan vi nu sluta låtsas om att vi inte inte importerar våldtäktsmän och män från kvinnofientliga kulturer och sluta relativisera dessa skrämmande siffror med att vita män också begår övergrepp? Kan vi nu i stället prata öppet om dessa existerande problem och sluta förringa brottsoffrens lidande och verklighet? Kan vi sakligt analysera samband mellan kvinnofientliga och föråldrade kulturer där synen på sexualitet väsentligt skiljer sig från upplyst, svensk och jämställd?

Fakta: Den lavinartade ökningen av grova våldtäkter i Sverige beror på inflödet och överskottet av män som kommer från länder vars kulturella och religiösa värderingar och normer präglar männens primitiva och fientliga syn på kvinnan.

Hur kan fakta och studier vara generaliseringar och främlingsfientlighet? Men i stället för att belysa problemen och stå upp för kvinnor och barn försvarar skenfeministerna förövare på grund av deras bakgrund. De kämpar med näbbar och klor för att dessa farliga våldsverkare ska få stanna kvar i landet trots att de begår horribla brott, ofta med stor återfallsrisk. De förringar problem och daltar med kriminella. Deras politik är farlig och helt bisarr. Hur kan man kalla sig för feminist samtidigt som man hävdar att oemotsäglig fakta är ”generaliseringar” på grund av sina ideologiska skygglappar?

Hallå där, ni ”feminister” i Fi men även skribenter som Aftonbladets Jonna Sima, som sprider rena lögner och desinformation? Hur kan ni relativisera den dramatiska ökningen och alarmerande siffror om ökande våldtäkter med att de flesta övergrepp som sker i hemmet? Varför sprider ni denna desinformation nära sex av tio sexualbrott inträffar på allmän plats, (53%) och 17% har inträffat på arbetsplatsen eller i skolan. I mer än 60% av fallen är gärningsmannen okänd för kvinnan.

Ni är inte feminister, ni står inte på kvinnornas och flickornas sida! Ni vill inte kvinnor och flickor väl. Ni är kommunister, kulturrelativister och kvinnohatare som offrar och förringar kvinnor och barn för er vidriga ideologi. Det är tack vare er lobbyverksamhet som så många sexualförbrytare får stanna i Sverige för att begå nya brott och förstöra fler kvinnors och barns liv.

Så, dags att ni säger öppet vem sida ni står på. Bekänn färg. Är det kvinnornas, brottsoffers eller förövarnas? Ingen av er har fördömt dessa män eller visat empati för offer! Istället pratar ni enbart om generaliseringar när BRÅ och Uppdrag Granskning tar upp fakta och statistik. Ni är ett hot större än våldtäktsmännen i sig. Er politik har kraftigt bidragit till Sveriges förfall.

BIANCA MURATAGIC

KATERINA JANOUCH

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

Köp den gärna här.

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer