Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

En orosanmälan bör upprättas om landet Sverige

av | 3 okt, 2018 | Samhälle

Lästid: 4 minuter

Medan politikerna fortsätter käbbla i den sandlåda som kallas riksdagen, kajkar Sverige vidare utan någon vid rodret, likt en asocial tonåring som inte har en enda vettig förmyndare och därmed kan spåra ur på ett otal olika sätt. Det finns därför anledning att sätta ner foten och upprätta en orosanmälan om landet Sverige. Hjälp oss, hjälp oss, masspsykosen slår i taket och de som ska föreställa förebilder samt myndighetspersoner och ett antal skribenter på stora medieplattformar verkar ha förlorat förståndet. Vad krävs för att den svenska offentligheten ska tillfriskna?

Det är ingen hejd på tokigheter i det som en gång kallades Landet Lagom. Något lagomt är det inte frågan om längre, snarare en extrem berg- och dalbana som någon trimmat, som nu rusar fram i en livsfarlig hastighet och som ingen kan kliva av. Alla är monumentalt trötta på idioterna i riksdagen som vägrar att enas medan gamlingar våldtas och förskolor måste stänga på grund av exploderande kriminalitet. Polisen kan inte skydda mordhotade journalister och politiker och samtidigt blir det känt att IS-rekryteraren Abdel Nasser El Nadi vill expandera sin skolverksamhet i Sverige och siktar på att ta över en gymnasieskola i Göteborg.

Orosanmälan hitåt! Detta är inte okej!

Vi har inte pengar till BB och vård men vi har pengar till jämstälddhetsorganisationens satsning på menscertifiering! Hur vore det om man gav gratis mensskydd till alla i mensåldern, istället för att tramsa runt i vansinnesträsket?

Sverige utvisar inte en synagogabrännare men de politiskt korrekta vänsterdårarna anklagar Göteborgspostens politiska chefredaktör Alice Teodorescu för antisemitism när hon påpekar pk-samhällets dubbelmoral i att utnyttja Förintelseöverlevare som slagträn i debatten.

Gammelmedia fylls av hatet mot Sverigedemokraterna i princip dagligen. Trots att kvinnor våldtas och mördas, trots att skolorna brinner och rånen i hemmet blir allt fler, är det folks oro man hånar. Kanske borde man deportera 1,1 miljoner nazistiska svenskar, då blev det väl lugnt och fridfullt i Sverige? Kan man inte skapa något slags högerextremist-koloni i Norrland där man bygger en mur mot alla dessa 1,1 miljoner rasister och fascister, så man någon gång kan få andas fritt i vårt vackra humanistiska konungarike?

Då kan samhället med gott samvete låta de 9000 afghanska gymnasiemännen bli både tio och elvatusen, dessa miljarder ska de där uppstudsiga 1,1 miljonerna SD-anhängare få jobba ihop som straff för sin islamofobi, där de gnäller uppe i Norrlands skogar. Som guvernör över utbölingarna föreslås Kjell Bergkvist bli, han kan nog hålla piskan rätt i hand och utdela kännbara kropsstraff ifall rasisterna vägrar låta sig omprogrammeras.

Orosanmälan upprättad!

I en färsk analys pekar storbanken Nordea på risker för att svensk ekonomi bromsar in betydligt mer än vad konsensus i dagsläget ser framför sig. ”Vår breda ledande indikator talar för en ganska markant inbromsning i BNP-tillväxt mot slutet av 2018.” Sverige går som tåget! Alltså som det riktigt usla SJ-tåget, ni vet det som sällan håller tidtabellen.

Orosanmälan hitåt! Detta är verkligen inte acceptabelt!

Samhället tillåter extremister diktera villkor och stämma politiker som göteborgssossen Soffan Hermansson, när hon till slut efter åratal av mjäkande kallar dessa avskum för just extremister. Ja, du läste rätt, extremister hetsar upp sig över att de kallas för sitt rätta namn och tänker försöka få rättsväsendets kvitto på att de inte är just… extremister…

Vi har tjänstemän på trikesdepartementet som håller på med något slags politiserad samhällsomstörtande verksamhet där de skriver på listor med värdegrundsprotester, är det en statskupp de har i åtanke?

Orosanmälan hitåt! Detta är verkligen helt oacceptabelt!

Löfven är borta från posten som statsminister, men hans ande svävar över den svenska offentligheten likt en bakfylla som inte låter sig kureras. Vilka trauman har den mannen varit med om? Framför allt, vilka trauman orsakar han nu oss, landets medborgare?

Sverige har fortfarande ganska gott rykte utomlands. Vi lever på gamla meriter. Varumärket har stått tabilt, men nu är till och med Nobelpriset i fara. Allt anrikt raseras och bredvid Löfvens självgoda nuna syns Reinfeldts flin, som ett omen om sämre tider, som de gångna jularnas ande. Han ler men leendet är inte snällt, det är ondskefullt och illvilligt. Själv har han gott om sekiner i fickorna och han struntar i att pensionärerna svälter.

Orosanmälan måste till. En haverikommission bör upprättas, där allt det sjuka ska upp på bordet. Sedan får man börja städa upp, ett fiasko i taget.

Varför inte börja med menskonsten?

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer