Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

En mytoman till migrationsminister?

av | 26 jan, 2019 | Politik

Lästid: 4 minuter

Januariblåsningen kallas den ”överenskommelse” med vars hjälp marginella extremistpartier som Miljöpartiet och Vänsterpartiet tillsammans med socialdemokraterna tillskansat sig regeringsmakten, där man bland annat slutit hemliga pakter och avtal sinsemellan långt från vad som anses vara ett demokratiskt förfarande. Vi sitter nu i en socialiststinkande demokratur där de folkvalda ogenerat ljuger folket rakt upp i ansiktet och driver en agenda som inte gynnar landet. En central fråga kring vilken regeringsmakten gärna desinformerar är invandring och kriminalitet. Så lyckat då att den som fått äran att bli migrationsminister, Morgan Johansson, verkar vara en kallhamrad mytoman. Varför blev han inte propagandaminister på kuppen?

Käftsmällen ifråga om migration utdelades den gångna veckan. Från att socialdemokraterna gick till val på fagra löften om en mer ansvarsfull, åtstramad och hållbar migrationspolitik serveras svenska folket plötsligt något helt annat, nämligen EU:s mest generösa migrationspolitik baserad på Miljöpartiets och Centerns globalistfantasier som i bästa fall innebär ett tillskott om ett nytt Västerås årligen till Sverige (runt 120.000 nya uppehållstillstånd som delas ut, enligt prognoser från Migrationsverket). I sämsta fall har vi migrationsflöden likt de hösten 2015, eller värre, framför oss… Det är de nya familjeåterföreningsreglerna som gör att 20.000 migranter som klassas som ”alternativt skyddsbehövande” ges samma rätt som flyktingar att redan i sommar få ta sina anhöriga till Sverige helt utan att det ställs några krav på att de själva ska ansvara för familjemedlemmars försörjning, förslag finns att dessa regler om ”familjeåterföreningen” även bör utvidgas så detta inte enbart omfattar partner och barn utan även andra anhöriga. Glöm då inte att det 2019 också beslutats – av dåvarande expeditionsministär, i december 2018 – att vårt land ska ta emot 5000 så kallade kvotflyktingar, mestadels från Afrika, som flygs till Sverige trots att samhället redan nu har problem och grupper ställs mot grupper och 60% av svenska folket vill ha mindre invandring. Antalet personer som ”vidarebosätts” till Sverige, som det heter, har ökat från 1 900 under 2016 till 3 400 under 2017 och till 5 000 från och med 2018.

Mytoman-Morgan har redan tidigare påkommits med att skönmåla om samhällsproblem på sociala medier, bland annat gällande problem med kriminaliteten, något han blev ifrågasatt för på Twitter av polis som effektivt krossade ministerns påhitt.

En tidigare glädjekalkyl på samma tema var från juni 2017 när Johansson skröt om att man var på väg att knäcka den organiserade brottsligheten. Idag i januari 2019 finns inget som pekar på att så är fallet i Sverige. Tvärtom ökar gängvåldet, skjutningarna och kriminaliteten på ett oroväckande sätt i hela landet.

I går uppdagades så åter att Johansson bluffat, dolt relevant fakta och ljugit för medborgarna. Tidningen Expressen kunde då avslöja att Johansson under hela den gångna veckan hänvisat till gamla siffror angående de nya migrationsprognoserna och att kostnaderna för familjeåterförening i överenskommelsen mellan S, MP, C och L kommer öka med 455 miljoner och att fler än som sagts kommer att flytta till Sverige, något ett skolbarn hade kunnat räkna ut på sina fem fingrar och som alla redan har förstått.

I förrgår satt vår gode Morgan Johansson i TV4 och sa att vi har det lägsta asylmottagandet i Sverige på 13 år. Det krävs inte särskilt mycket googling för att se att Johansson antingen är otroligt dåligt påläst (ett stort minus för en migrationsminister) eller att han ljuger ogenerat för att han tror att ingen kommer att avslöja honom.

Tretton år, det betyder att Johansson vill gå tillbaka till 2006. På Migrationsverkets egen hemsida ser vi statistik sedan 2010 och enligt den har Johansson helt fel.

Antalet beviljade uppehållstillstånd till asylsökanden 2010 var 12.105. Medan antalet beviljade uppehållstillstånd till asylsökande 2018 var 25.114, alltså mer än dubbelt så många som åtta år tidigare. Hur Johansson än vill tolka statistiken så är det ett faktum att han far med felaktig information.

Förtroendet för politikerna sjunker i allt snabbare takt. Att de ljuger öppet och ogenerat är allvarligt. En misstroendeförklaring mot regeringen vore det enda rätta. Tyvärr är frågan om det finns någon opposition värd namnet i Sverige?

*******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och släpps 12 mars 2019. Du kan bevaka den här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405118/bilden-av-verkligheten/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-verkligheten-9789198405118

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer