Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

En krigsförklaring mot Sverige – hur många fler måste dö innan politikerna agerar?

av | 1 jul, 2021 | Kriminalitet

Lästid: 4 minuter

Rubrikerna om grovt våld duggar så tätt att vi blivit bedövade. Vi orkar inte ta in mer. Terror, knivhuggningar, gruppvåldtäkter, tortyr, brutalitet vårt land aldrig tidigare skådat. Men gårdagens kallblodiga avrättning av en ung polisman i det utsatta området Biskopsgården i Göteborg – som talade med människor för att, vad jag förstår, samla in vittnesmål – är ytterligare ett steg mot ett totalt laglöst och livsfarligt land där kriminella utlänningar öppet förklarat krig mot det samhälle som så generöst tagit emot dem och gett dem alla förutsättningar att leva ett respektabelt liv. Den inkompetenta polisledningen har offrat en av polismännen i yttre tjänst. De kriminella har redan tidigare förklarat krig mot vårt Sverige, och avrättningen är ännu ett steg i det kriget. Vad krävs för att samhället ska slå tillbaka? Löfvens floskler på dagens presskonferens är bara tomma meningslösa ord. Han har lovat att knäcka gängen sedan 2014. Resultatet är att en polis mördats på öppen gatan. Vi befinner oss mitt i ett inre angrepp mot vårt land. Ändå handlar den politiska debatten nästan uteslutande om att inte ge SD politiskt inflytande. Det är lika bisarrt som sjukt.

Vi är många som känner stor sorg och förtvivlan över att en ung polis blev mördad igår. Juli månad kunde inte ha börjat sämre. Men det ryms flera känslor i kroppen. Sorgen över ett utsläckt liv, meningslös död i ett otryggt Sverige som inte förmår att skydda vare sig barn, gamla eller blåljuspersonal. Och samtidigt ilska över handlingsförlamade politiker som blåljuger och slåss med varandra om makten som om de vore en skock småbarn i en sandlåda, samtidigt som Sverige vrider sig i smärtor och konvulsioner. Politiker som av väljarna fått förtroende att leda landet, men som inte klarar av de mest grundläggande uppgifterna. Tvärtom spottar politikerna sitt eget folk i ansiktet. I stället för att värna sitt eget folk daltar man med kriminella utlänningar. Socialdemokraterna har lierat sig med islamister som de hjälper på alla sätt de kan, på svenska folkets bekostnad.

För ett par år sedan blev jag kontaktad av en polis som ville vara anonym. Han berättade för mig att det finns ett pris på polisens huvud, i den delen av Sverige där han var verksam. De kriminella samlade ihop en pott som den som lyckades döda en polis skulle få. Jag utelämnar vilken del av Sverige detta var, det var dock inte Göteborg. Men det skulle inte förvåna mig om krigsförklaringen mot vårt samhälle blir allt mer fokuserat. De utlänningar som hatar Sverige slår till mot allt detta land bygger på: Öppenhet, demokrati, respekt. De bränner ner byggnader och bilar, de hotar och skadar poliser, de hotar medier och journalister, de våldtar, misshandlar, mördar, utpressar, torterar och förtrycker. Sveriges kravlösa migrationspolitik och politiska feghet har tillåtit cancersvulsten av utländska kriminella klaner växa sig allt starkare och få ett allt större grepp om samhället. Tystnad och rädsla brer ut sig och ingen går säker och trygg i det som brukade vara världens mest respekterade och framstående länder. Istället är det nu en värmestuga för islamister och kriminella som våldtar vårt land dagligen. Hur ska nu myndigheter och makthavare svara på nattens väpnade angrepp och ockupation av vårt land?

Regeringen Löfven, kvarsittande eller avgången, har en ung polismans och många andras blod på sina händer. De är mer skyldiga till detta kaos och förfall, än de gängkriminella som håller i vapnen. Löfven, men även Reinfeldt, borde ställas inför riksrätt, föreslog någon på sociala medier. Jag håller med.

 


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till info@katerinamagasin.se.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer