Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

En dystopisk profetia – läs intervjun med mig på Newsvoice!

av | 12 maj, 2023 | Det nya Sverige

Lästid: 2 minuter

Varsågod, här en intervju med mig på tidningen Newsvoice, några relativt korta frågor om vad jag tror kan hända med Sverige 2030. Kanske tänker jag längre än bara sju år fram i tiden, och detta är ifall den nuvarande destruktiva samhällsutvecklingen får fortgå.

 
Jag länkar till intervjun här längre ner, Newsvoice är ytterligare en fri mediekanal som behöver stöttning och spridnng så gå gärna in och läs och sprid vidare till vänner och andra som kanske fortfarande sitter med skygglappar stora som segel framför ögonen. Dagligen blir jag nu kontaktad av människor som berättar om att propagandan från mainstreammedierna är så omfattande att de som inte befinner sig i omedelbar närhet av dysfunktionell mångkultur inte tror på att samhället förfaller. Som en kvinna från en mindre ort i Sverige, som tidigare var lugn men idag delvis förvandlats till ett veritabelt ghetto, sa: ”När jag berättar för vänner i Stockholms finare stadsdelar om att mina föräldrar inte längre vågar gå ut på kvällen och bilar brinner nästan dagligen, så tror de att jag hittar på. De tycker att jag är alarmistisk och överdriver…”

Ja ni, gott folk. Så länge vi inte drar år samma håll lär det bli allt värre. men kanske måste det bli så, innan skutan kan vändas på riktigt.

Här i alla fall intervjun på Newsvoice!

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer