Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Efter Liljestrands pudel: Nu är det dags för Hynek Pallas att erkänna sina lögner och att han hade fel

av | 14 jun, 2023 | Etablissemangets lögner

Lästid: 5 minuter

Nej, internet glömmer aldrig och etablissemangets journalister vet det. En efter en kryper de därför nu till korset, de förljugna och hycklande mainstreamjournalisterna som suttit på sina höga hästar och spridit lögner om Sverige för att tysta opinionen. Genom ”ursäkterna” och ”erkännandena” hoppas de lindra skadan av sina falsarier. Först Eva ”Rövhålet” Burman, sen Alex ”Skäms lite” Schulman (visserligen ängsligt men ändå), därpå Greider och nyss Expressens fisförnäma Jens ”Jag hade fel om allt” Liljestrand. Men en av de allra värsta pk-posörerna är ännu tyst. Det är den politiska propagandisten Hynek Pallas som 2017 skapade ett drev mot mig på Dagens Nyheter, vilket fick hela etablissemanget med public service i spetsen att stämpla mig som rasist. Något som ledde till att mina barnböcker stoppades, jag slutade få uppdrag och blev cancellerad från debatten i etablissemangets medier (ingen förlust, och jag hade nog hoppat av från deras ljugkarusell självmant ändå, men det borde aldrig skett genom Pallas mobbning). Nu när Sveriges prekära situation är uppenbar och politikerna har panik, något som Pallas med sina lögner bidragit till och möjliggjort, undrar jag när hans pudel och ödmjuka ursäkt kommer? Eller är det så illa att Pallas tycker att Sverige går åt rätt håll? Så sent som i april 2023 ljög Pallas för fulla muggar i Göteborgs-Posten om att folkutbytet är en ”konspirationsteori”. När slutar Pallas att ljuga offentligt? Eller tänker han fortsätta och nu attackera Liljestrand & co som ”rasister”?

 2017 tyckte jag att Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski borde avgå, då det var han som ansvarig utgivare som släppte fram Pallas vedervärdiga lögner och smutskastning av mig efter en intervju i tjeckisk teve, där jag i egenskap av författare rätt upp och ner berättade om det svenska tillståndet som då för över sex år sedan inte var hälften så illa som idag 2023 men redan då skakades Sverige av gruppvåldtäkter och asylbedrägerier, samt shariaghetton och massinvandringens negativa konsekvenser. Snart därefter även terrordådet på Regeringsgatan som bland annat tog 12-åriga Ebba Åkerlunds liv, en konsekvens av förslappad svensk migrationspolitik och socialdemokratiskt vanstyre.

2023 går sanningen inte längre dölja: Ja, svenskarna emigrerar. Ja, de lär sig skjuta. Ja, vi har skäggbarn som ljuger om sin ålder. Idag reser sig kraven på räfst, men 2017 var det fortfarande ganska tyst om de ödesdigra konsekvenserna som ”öppna era hjärtan”-politiken skapat av vårt en gång väl fungerande land.

Du Pallas skrev en massa skit om mig, bland annat i DN. Till exempel detta, saxat ur Omni:

”Det är rimligt att fundera på vad ovarsamma, ibland lögnaktiga, ord gör för skada”, skriver kulturjournalisten Hynek Pallas i en slutreplik i DN till författaren och relationsrådgivaren Katerina Janouch. Janouch har kritiserats för en intervju i tjeckisk tv som till stor del handlade om invandringen till Sverige. Hon sa bland annat att svenskar börjat emigrera och beväpna sig som en följd av ”massinvandringen”, rapporterade SVT.

Pallas kritiserar Janouch för okunskap om det sammanhang hon uttalar sig i. Han skriver att författaren skulle ha blivit emotsagd och utskrattad i en svensk tv-soffa, men att Tjeckien har EU:s mörkaste attityder kring rasism och flyktingar. ”Där är hon ingen dissident, där stryker hon medhårs”, skriver Pallas.

Hallå Hynek, när tänker du erkänna att jag hade rätt och du fel? När ska du dra ner dina brallor och krypa till korset? Du fortsätter ju att ljuga och sprida desinformation, till exempel så sent som i april i år när du menar att detta med folkutbytet är en rasistisk konspirationsteori vi måste ”gå till botten med”. Vad är du ute efter? Att helat utplåna Sverige?

Ja, ovarsamma, lögnaktiga ord gör skada och du drog medvetet igång ett drev för att tysta mig. Ditt skitsnack har gjort enorm skada och förvärrat situationen då sådana som du medvetet strypt debatten och spridit skräck genom att människor censurerat sig själva när de sett hur illa jag drabbats.

Ditt drev skapade en förföljelse där mina förlag tog avstånd från mig. Människor har tagit livet av sig för mindre än de trakasserier du sysslat med. Men du lyckades inte tysta mig. Min röst kommer fortsätta högt och tydligt berätta sanningen om vad individer som du orsakat Sverige. För jag älskar det här landet och sådana som du Hynek har inte en chans att stoppa mig. Lika lite som kommunisterna i vårt forna hemland vann striden, lika lite kommer lögnare som du Hynek vara de som får sista ordet. Det kommer inte längre fungera att kalla oss systemkritiker rasist. Vi är inga rasister och det vet förljugna sopor som du.

Så. Efter Jens Liljestrands bekännelse. Nu är det din tur, Hynek Pallas. Din tur att offentligt proklamera hur fel du haft och hur vidrigt du betett dig mot oss Sverigevänner och nationalister. 2020 undrade du varför vi ”tiger om den islamistiska terrorn”, fattade du inte att det är på grund av lögnare som du som hela debatten kantrat?

Nej, jag har inget större hopp om någon ursäkt, men åtminstone borde du visa lite ödmjukhet mot oss som kämpar för Sveriges bästa, landet som en gång erbjöd din familj politisk tillflyktsort. Att du i vuxen ålder skulle förråda det land som gett dig så mycket, genom att motarbeta dem som vill dess bästa, är inget annat än en stor skam.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer