Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Ebba Åkerlunds grav fortsätter vandaliseras av utvisningsdömd: ”Inte ens mördade barn respekteras i det blödande Sverige”

av | 5 nov, 2018 | Kriminalitet

Lästid: 4 minuter

Jag har tidigare uppmärksammat att terrormördade Ebba Åkerlunds grav skändas gång på gång. Vandaliseringen av gravar och skändandet av de dödas minne pågår på Adolf Fredriks kyrkogård i centrala Stockholm och Sverige är oförmöget att stoppa detta trots att man vet vem den skyldige är. Det är en utvisningsdömd man som egentligen inte ska vara i landet, men som man inte får ut härifrån. Nu uppmärksammas problematiken åter av såväl Ebba Åkerlunds far samt av debattören Bianca Muratagic. ”Inte ens mördade barn kommer undan vidrigheter, respektlöshet och korruption i ett land som håller på att förblöda” skriver Muratagic i ett inlägg på Facebook.

Igår skrev jag om att Sveriges barn mår dåligt. BRIS går ut och ber medborgarna om pengar för att på så sätt försöka hjälpa utsatta barn och ungdomar. Hade jag varit 11 år gammal i dag hade jag nog legat och tänkt många kvällar innan jag somnade på Ebba. Ebba, som hade kunnat vara min vän, en glad och söt tjej som gick i skolan. Att Ebba inte fick leva. Ja, jag skulle vara mer rädd för terrorn än för sånt som folk som Malena Ernman pratar om. Klimatet. Det är visserligen också jobbigt, men inte alls lika konkret som att en liten tjej dör våldsamt när hon är på väg hem från skolan. Jag skulle tänka att de vuxna borde försöka skydda baren bättre. Men jag skulle nog inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att den mördade 11-åringens grav inte skulle få vara ifred.

Den man som skändar gravar på Adolf Fredrisk kyrkogård är ingen främmande ande. Han är känd av polisen och tas i förvar gång på gång för att släppas efter en timme. Ebbas pappa har själv tagit honom på bar gärning. Ändå stoppas han inte av Sverige. Han får fortsätta att vandalisera, sabotera, skända och skapa oro. Inte bara Ebba Åkerlunds grav förstörs. Bland annat Olof Palmes grav vandaliseras.

Så här skriver Ebbas pappa Stefan på Facebook:

”Hur kan det komma sig att en person som döms för utvisning och inte får återkomma till Sverige före 2019-02-27 aldrig någonsin har lämnat landet. Blivit intagen ett antal gånger utan att domen verkställs, samt att han skall få ett års fängelse om han vistas i Sverige under tiden.

Jag tog honom personligen på bar gärning när han står och häller stearin på Ebbas föremål, polisen släpper honom efter 1 timme i förvar ”bra jobbat”. Det var vad mina nattliga besök på gravplatsen var värd.

Han har sen mars 2017 gravskändat Isabells grav som ligger vid Ebbas kyrkogård så kraftigt att hennes mamma blivit tvungen att ta bort gravstenen eftersom den blivit helt förstörd av allt stearin som han hällt över den. 

Olof Palmes gravsten totalt förstördes för 6 veckor sedan av stearin som aldrig någonsin kommer att försvinna och Ebbas grav har han gravskändat över 30 ggr sen i maj månad 

Vad hände med det underbara Sverige som jag en gång i tiden växt upp i.

– Jag citerade Leif Östlings berömda citat i mitt sommarprogram och jag gör det igen ”vad F A N får man för sina skattepengar”. Klimatet försämras med X % varje år, tyvärr så gör Sverige det också. Jag är ingen vän av USA men där finns det två partier och man väljer representant för respektive parti. 

I Sveriges sandlåda till riksdag har vi massor av partier där ingen kan styra landet. Det kan bara sluta på ett sätt och min åsikt finner ni i min debatt artikel i Expressen. 

En extremt begåvad 11 åring fick betala priset för detta och Ebbas föräldrar får fortsätta att betala priset för att lag & ordning inte fungerar i detta land. Så sent som för en timme sedan var han där och petade på Ebbas grav, man blir så trött. 

Och så här skriver Bianca Muratagic, ett inlägg som väl sammanfattar den ilska allt fler känner över sakers gruvliga tillstånd i landet som en gång var ett föredöme:

Hur många barn måste dö? Hur många barngravar till måste vandaliseras och hur många unga liv måste offras på det mångkulturella altaret innan svenskar har fått nog och kräver att alla makthavare som har blod på sina händer avgår och ställs till svars?

Ebba Åkerlunds själ får inte vila i frid. Den 11-åriga flickans liv släcktes i den brutala terrorattacken som fick ske på grund av statens inkompetens och destruktiva politik och rättsväsendets oförmåga att skydda egna medborgare, särskilt samhällets svagaste. 11-åriga Ebba Åkerlund mördades brutalt av en islamistisk terrorist som var efterlyst och skulle utvisas men som polisen prioriterade bort eftersom Akilov inte ansågs vara någon säkerhetsrisk. 

Ebbas ande fortsätter att terroriseras och plågas och våra makthavare och det svenska rättsväsen står och tittar på spektaklet! Hur mycket tror ni kommer Ebbas föräldrar att orka? Hur länge kommer de att kunna stå ut med maktelitens vidriga avhumaniseringen, svek och vanärande? 

Vad är det som händer Sverige? 

Jag kan inte låta bli att tänka på den böjda flaggstången, skulpturen ”Du gamla, du fria” på Sergels torg Stockholm som väckte mycket starka reaktioner 2017. Den böjda flaggstången som symboliserar den totala förnedringen av Sverige och dess folk. Det lamslagna, böjda och kontrollerade folket. Förnedring av de levande och döda. Inte ens mördade barn kommer undan vidrigheter, respektlöshet och korruption i ett land som håller på att förblöda.”

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer