Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Dokument” som ska utesluta SD: Alliansen består av dårar

av | 9 jan, 2019 | Politik

Lästid: 3 minuter

Man hinner knappt blinka förrän nya galenskaper slår ner som en bomb (obehagligt verklighetsbaserad liknelse) i bananmonarkin Sverige, som håller på att kvala in som världens mest extremistiska tokland. Det är nu så galet att jag många gånger saknar ord. Sverige bombas, brinner, vandaliseras, människor rånas i sina hem, barn våldtas, djur torteras, vård och polis går på knäna, gamlingar är hemlösa och svälter… MEN VIKTIGAST ÄR ATT SD INTE SKA FÅ INFLYTANDE.

Viktigast är att landets tredje största parti som minst 1,1 miljoner människor röstat på, som först ut försökt påtala problemen med allt som ansvarslös migrationspolitik innebär, ska isoleras. TROTS ATT MYCKET AV SD:s POLITIK IDAG ANNAMATS AV ETABLISSEMANGSPARTIERNA…

Däremot har sosseriet tillsatt en vänsterextrem aktivist som kommit fram till att våldtäktsmän och mördare ska ges möjlighet att stanna i Sverige i större utsträcknig! Man tar sig för pannan!

Jag är visserligen inte partipolitiskt engagerad men låt mig säga så här:

Om SD fått bestämma lite mer kanske vi hade sluppit terrordådet på Drottninggatan, för då hade kanske Akilov inte ens fått chansen att gömma sig i Sverige, eller så hade han utvisats som han skulle. Och då skulle Ebba och andra oskyldiga människor sluppit dö. Vi hade troligen haft färre våldtäkter som begås av invandrare från de kulturer där kvinnor är värda noll och intet. Många småtjejer skulle slippa bli våldtagna av vuxna män. Kanske hade Helga, 89, inte behövt bli mördad i ett soprum i Norsjö av en ”ensamkommande” afghan som behövde pengar. Vi hade nog också levt lyckliga utan böneutrop och att det byggs ännu fler vräkiga moskéer som finansieras av arabiska diktaturstater. Vi hade kanske betalat ut mindre än 49 skattemiljarder per år som går delvis till terrorism och böghat i Afrika och Mellanöstern. Vi hade besparats menskonst och kamelfarmer. Istället hade vi haft råd att ge våra gamla mat och bostäder och en värdig ålderdom och våra skolor hade inte behövt se ut som slagfält där lärare våldtas och elever knivhuggs till döds.

Fyfan så sjukt Sverige blivit.

Och Alliansen består av dårar.

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/alliansen-arbetar-pa-dokument-for-att-stoppa-sd/?fbclid=IwAR2nvEz8REuNZYTf8Kq6dXSURpV21sRB3Z0ddlzuFiS843UVvJZ08sKF25c

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer