Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Dödsskjutningarna är ett resultat av havererad migrationspolitik och svensk kravlöshet

av | 28 maj, 2021 | Migrationspolitik

Lästid: 6 minuter

Lika snabbt som BRÅ:s rapport om Sveriges topplisteplacering i antalet dödsskjutningar landade på bordet, lika hastigt kom bortförklaringarna och relativiserandet. Inte nog med att BRÅ:s nya propagandistkriminolog, Jerzy Sarneckis kronprinsessa Klara Hradilova-Selin i bästa Sarneckistil såg förvånad ut och sa att topplisteplaceringen inte gick att begripa. Så snart de vanliga flosklerna från Damberg & co avklingat flyttade mainstreammedierna snabbt upp andra ”viktigare” nyheter på förstaplats. Som att det är synd om barnen som drabbats av islamism i Syrien. Som vanligt ingen vidare analys att det är den typen av islamistiska förövare som Sverige importerat en masse – samt andra invandrare från dysfunktionella kulturer och att det är dessa som ställer till ett helvete i vårt land. Det i kombination med kravlöshet, bidragsregn och straff som kriminella skrattar åt är den draksådd som sedan 60-talet byggt det multikriminella helvete som Sverige nu blivit.

Jag hör röster som genast börjar invända att den lavinartade ökningen av kriminalitet inte beror på invandringen. Tyvärr, vi måste kalla en spade för en spade. Jo, det gör det visst. Men de som varnat för denna utveckling har smutskastats, hånats, drevats mot offentligt och motarbetats å det grövsta. Det har gjort att arbetet mot de kriminella klanerna och de kriminella utlänningarna hela tiden sinkats.

Nej. Alla invandrare är inte kriminella. Men bland kriminella är invandrare överrepresenterade.

Nej. Alla invandrare är inte våldtäktsmän. Men bland sexualförbrytare är invandrare, särskilt de från MENA-länder, i majoritet.

Nej. Alla utlänningar är inte knarklangare. Men inom den drogrelaterade brottsligheten är utlänningar överrepresenterade. Och knarkindustrin i Sverige har blivit ”industriell”, enligt polisen. Detta i takt med att migrationen från länder där narkotika är erkänt ett stort problem, har ökat.

Nej. Alla muslimer är inte islamister. Men alla islamister är muslimer.

Nej. Alla klaner som finns i Sverige är kanske inte kriminella. Men de 40 klanerna som ÄR kriminella består uteslutande av utlänningar. Och de är här för att begå brott.

Frågor på det?

Så jo. Det ÄR migrationspolitikens fel. Men inte de enskilda migranterna, för de gör ju bara det som tillåts. Eller till och med uppmuntras till. Till exempel tillåter Sverige att islamister lurar till sig bidrag. Är det då islamisternas fel? Absolut, på ett plan. Men på ett annat plan ligger felet hos den tjänsteman eller handläggare som beviljat bidraget. Om alla sa nej, skulle bedrägerierna inte kunna ske.

Den havererade migrationspolitiken är politikernas ansvar, och denna politik har drivits oavsett partifärg sedan innan Palmes tid. I snart 60 år, med tilltagande styrka från år 2000. Det är långtifrån bara sossarnas fel. En av de värsta borgarna här var moderaternas Reinfeldt med sitt famösa ”öppna era hjärtan”. På tjugo år har Sverige tagit emot 2 miljoner invandrare, mestadels från trasiga, dysfunktionella länder som styrs av sharia. Det har dessutom varit ett stort antal unga män med oklar bakgrund. Forskare som till exempel professor Valerie M Hudson varnade redan 2016 för vad som händer när samhället får ett överskott av unga män – de slår gärna ihop sig till gäng och skapar social oro och blir kriminella. Sverige? Check! (Har BRÅ inte läst Hudsons forskning, kan man fråga sig?).

Från Hudsons artikel:

”Det första skälet är att samhällen med ett överskott av män tenderar att utveckla fler våldsbrott, egendomsbrott och brott riktade mot kvinnor. Abnorma skillnader i könsfördelning är definitivt inte den enda orsaken till ökad brottslighet, men forskningen visar att en ökning av antalet män i förhållande till kvinnor kan kopplas till ökningen i antalet brott. Unga vuxna män utför fler brott än någon annan kategori i samhället, och marginaliserade män känner ett än större utanförskap när det dessutom råder ett underskott av kvinnor i deras åldersgrupp. Detta gäller även när den ojämna könsfördelningen inte beror på migration, som i till exempel Kina och Indien. Dessutom tenderar dessa marginaliserade män utan partner att samlas i grupper eller gäng. Forskningen visar att sådana grupper av män är benägna att ta avsevärt större risker och uppträda utanför de sociala ramarna än vad de skulle gjort var och en för sig. Kriminella gäng är en naturlig följd, och Göteborg är inte obekant med konsekvenserna av dessa gängbildningar. Grupptrakasserier och ofredanden av kvinnor är fler exempel på asocialt beteende hos dessa gäng.”

Bara ett litet tankeexempel: Om du är en välutbildad person som är van vid svenska värderingar och flyttar till en by där det är tradition att gå på händerna vid soluppgång och tro på en tiohövdad gud som straffar dig om du råkat glömma det – tror du då att du över en natt blir djupt troende på den tiohövdade guden och glatt börjar gå på händerna som om du fötts till det? Naturligtvis inte. Men i Sverige har politikerna velat tuta i oss att människor som kommer från helt andra kulturer och traditioner som genom ett trollslag förvandlas till ”svenskar” bara för att de hamnar i ett höghus i Rinkeby. Det är så dumt att man baxnar.

Jag, och många med mig, kan göra det jobb som BRÅ uppenbarligen inte klarar av att göra, eller som de inte vill göra eftersom det då blir ett underbetyg åt regeringen Löfven, och de föregående politiska partier och regeringar som låtit det ske. Dödsskjutningarna är ett resultat av kravlöshet, slappa lagar, löjliga straff, ständigt daltande med kriminella och allmän mesighet mot de hundratusentals utlänningar som våldför sig på vårt land. Sverige har nog med svenska kriminella, det hade räckt fint så. Istället har man utan någon som helst kontroll och urskillning låtit MENA-kulturer ta hit sitt våldsamma sätt att lösa konflikter, med hjälp av skjutvapen, aggressioner och förtryck. Mot detta står Sverige handfallet – men istället för att agera, låter man det bara fortgå.

Det krävs mer än Dambergs floskler och Morgan Johanssons lögner. Det krävs andra metoder än fritidsgårdar, saft, bulle och naiva socialtanter och polis som skuttar runt på leksakshästar. Men först och främst krävs det att man erkänner problemen. Först då kan man börja åtgärda dem. Hur? Genom att sätta hårt mot hårt. Utvisa. Lagför. Skärp straffen. Stryp bidragen. Ställ krav. Ta in andra länders polis, om den svenska är alltför sönderklemad. Det går att städa upp i shariaghettona. Men det är ingen behaglig resa. Regeringen Löfven lär knappast ha det som krävs.


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer