Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Digitala diktatorers drömsamhälle: De äger dig och du har blivit en hjärntvättad, kuvad slav

av | 14 mar, 2022 | Maktmissbruk

Lästid: 7 minuter

Har du inte sett Jonas Nilssons och Palaestra Medias senaste dokumentärfilm ”Makthavarna du aldrig valde” så bör du omgående göra det. Jag misstänker att de flesta människor fortfarande är omedvetna om hur några få makthavare tillsammans äger och styr världen och hur deras beslut påverkar och är tänkta att i ännu högre grad påverka, allas vårt dagliga liv. De här galningarna, med tyske Klaus Schwab som basar för organisationen World Economic Forum (WEF) har en våt dröm om att med hjälp av digitala verktyg skaffa sig en oinskränkt och omfattande kontroll över jordens befolkning. Schwab, som borde få vilken sunt tänka individ som helst att dra öronen åt sig, sticker inte under stol med sina grandiosa drömmar. Alla människor ska – om Schwab får bestämma – få ett chip inopererat och alla ska underkasta sig omfattande digital kartläggning. Ingen ska äga något (utom de rikaste förstås) och det ska ge total lycka. Schwab beskriver detta öppet i sin bok om den stora återstarten. Det kusliga är att många av den ”demokratiska” världens nuvarande ledare är skolade av Schwab. Bland annat Kanadas premiärminister Justin Trudeau samt Sveriges Magdalena Andersson. Och i bakgrunden finns finansiärerna – stora fonder som har i princip all ekonomisk makt.

Dokumentärfilmen ”Makthavarna du aldrig valde” är 50 minuter lång och ett gediget utfört arbete. Det är väl investerade minuter som kan komma att skaka om din värld och få dig att vakna till, om du inte redan gjort det. Men även de redan medvetna får en käftsmäll genom att bilden av det som sker blir extra tydlig och Nilsson på ett pedagogiskt sätt förklarar hur allt hänger ihop. Den här filmen kommer trots sin höga kvalitet givetvis aldrig att visas på SVT eller TV4 eller recenseras på någon av de stora mediekanalerna. Det beror på att den slår mot etablissemangmediers lögner och visar dem med brallorna nere, precis som den exponerar sambanden mellan pengar och makt och den digitala diktatur som just nu håller på att förberedas.

Kanske tror du pratet om The Great Reset är en konspirationsteori? För att någon proffstyckare på DN föraktfullt fnyst över ”alternativa medier”? Men faktiskt finns här alla fakta. Detta är inga påhittade konspirationer. Klaus Schwab och hans skötebarn WEF gör ingen hemlighet av sina planer, utan omsvep publicerar de hur de ska skapa sin drömvärld. Allt finns svart på vitt och Schwab har till och med skrivit boken ”COVID-19: The Great Reset” som kom den 9 juli 2020, alltså under tiden som tidningarna skrev som mest om ”pandemin”.

Schwabs bok recenseras på nätjätten Amazon (ja, även denna plattform ägs av de stora fonderna förstås) som en upplysande och informativ skrift om hur vi kan dra nytta av pandemin. Som om boken vore en harmlös liten pamflett för att inspirera oss att ta nya tag i WEF:s anda. ”COVID-19: The Great Reset” är en guide för alla som vill förstå hur COVID-19 störde våra sociala och ekonomiska system, och vilka förändringar som kommer att behövas för att skapa en mer inkluderande, motståndskraftig och hållbar värld framöver.”

”Mer inkluderande, motståndskraftig och hållbar värld” är kodord för sönderslagna nationalstater, propaganda, och en utplåning av individuell vilja. Schwab (som betyder kackerlacka på tjeckiska, märkligt nog!) tycker att folket borde äta insekter, sluta tänka själva och lyda hans elitvälde. Schwab vill ha kommunism och ser Covid som ett ypperligt tillfälle att skapa denna nya sköna värld. Han slår fast att ”en stor återställning” är nödvändig. The great reset. ”Budskapet att pandemin inte bara är en enorm kris proportioner, men att det också ger en möjlighet för mänskligheten att reflektera över hur den kan göra saker annorlunda, är viktigt och förtjänar eftertanke” står det i en av recensionerna.

Jonas Nilssons film tar också upp det viktiga faktum att Världshälsoorganisationen WHO ändrade definitionen av begreppet pandemi i april 2009. Fram till 11 juni 2009 gällde att en pandemi-smitta skulle omfatta en exceptionellt stor del av populationen i flera regioner och länder och vara allvarlig och dödlig. Med exceptionellt avses fler än 20% av befolkningen i flera länder. WHO:s generaldirektör Margaret Chan kom den 11 juni 2009 att ändra denna definition baserat på att få svininfluensan karaktäriserad som en pandemi. Det resulterade i en urvattnad och meningslös beskrivning av vilken oskyldig smitta som helst som råkar sprida sig i flera länder plötsligt blev klassad som ”pandemi”. I praktiken innebär det att alla säsonginfluensor får pandemistatus. Skillnaden från tidigare pandemier som också skördade ett högt antal döda i flera länder gör WHO:s definition förvillande. Men! Och här är ett viktigt men: Denna ändring av definitionen ger makthavarna större befogenheter – eftersom begreppet pandemi skrämmer och kan användas som motivering till inskränkningar i våra fri- och rättigheter.

Människors rädsla är en viktig känsla för eliterna att spela på. Rädda människor är lättare att kontrollera och det vet makthavarna. ”Det är för ditt eget bästa” har vi fått höra till leda. Det är för vårt eget bästa vår frihet tas ifrån oss, vi kontrolleras, tvingas delta i medicinska experiment, blir inlåsta och splittrade.
Filmen tar också upp och tydliggör hur köpta medier är. Inte att undra på! De stora fonderna äger såväl läkemedelsbolagen samt alla stora medieplattformar. De äger världens största börser och kontrollerar därmed också ekonomin. Deras intressen är inte att den lilla människan mår bra – deras intresse är pengar och makt. Därför kallas alla som höjer sin röst mot denna centralstyrning för ”ett hot mot demokratin”. När man hör programledarna i ljugmedier likt papegojor upprepa dessa floskler blir man verkligen mörkrädd.

Målet ligger utstakat: Mänskligheten ska kontrolleras av några få aktörer med hjälp av digitala pass och sociala poängsystem. Rebeller ska kuvas och förhindras. Friheten ska villkoras. Förebilden finns redan i Kina, där lydiga medborgare premieras medan de som inte sköter sig straffas genom att deras möjligheter till ett normalt liv reduceras.

Bara vi själva kan förändra utvecklingen. Och det börjar med att vi säger nej tack till maktmissbrukare som tar sig friheter att försöka dominera och kuva oss. Vår egen svenska regering vill ändra grundlagen för att få större möjligheter att hindra oss från att protestera mot vansinnig politik.

Se filmen. Den är otroligt bra, viktig men även skrämmande.

Fundera sedan hur du vill att din framtid ska se ut.

En fri värld? Eller Klaus Schwabs kommunistiska, digitala diktatur?

Ödet ligger i våra händer.

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer