Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Det som nu äntligen hotas är Socialdemokraternas oinskränkta makt – glöm aldrig hur de förrått Sverige och sålt ut landet till islam

av | 7 maj, 2023 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 4 minuter

Magdalena Andersson har ingen skam i kroppen. Den senaste tiden har hon gått ut i en rad aggressiva angrepp på Tidöregeringen och skriker om att den nya politiska inriktningen ”hotar demokratin”. I Anderssons värld upplevs allt som hotar hennes makt som ”hot”, vare sig det är Ebba Busch semester med sina barn eller att Socialdemokraterna stoppas från att lura svenska fattigpensionärer på deras sista slantar. Själv tänker jag att den ”demokrati” som Magdalena Andersson talar om kanske inte är mycket att ha. Det är nämligen den som skapat ett trasigt och våldsamt Sverige, fullt med sociala orättvisor och åsiktsförtryck. De som är det riktiga hotet mot den riktiga demokratin är faktiskt främst Socialdemokraterna själva, som förrått Sverige genom att sluta demokratividriga avtal med muslimska organisationer. Hotet mot demokratin är att liera sig med den i allra högsta grad odemokratiska politiska ideologin islam och därmed slå undan fötterna på all de värderingar som gjort Sverige till det frihetliga land det en gång varit.

 Hej Magdalena Andersson, före detta statsminister och ansiktet utåt för Sveriges kanske mest korrupta och förljugna parti. Jag undrar hur det kommer sig att du har mage att prata om demokrati, när Socialdemokraternas politik är det som främst raserat friheten och välståndet i Sverige?

Skäms du inte det bittersta att sitta och skrika om ”hot mot demokratin” när ditt parti öppnat dörrarna på vid gavel för våldsbejakande islamisering av vårt en gång frihetliga Sverige? Det är ditt parti, Socialdemokraterna, som 1994 slöt ett avtal med muslimer om att islamisera Sverige på alla nivåer. Detta var inte förankrat hos folket, men konsekvenserna av detta förräderi ser vi idag, med alltmer utbredda shariaghetton, hedersvåld, kvinnomisshandel och otrygghet för oliktänkande. Hur kan du ens ta ordet demokrati i din mun när ditt parti Socialdemokraterna aktivt arbetar för att en av världens mest odemokratiska ideologier ska fritt få bre ut sig i Sverige?

Skäms du inte att tala om demokrati när ditt parti skamlöst roffat åt sig pengar av fattigpensionärer, som tack vare er idag är flera hundra tusen och som knappt har råd att äta, bo anständigt, leva, gå till tandläkaren medan ni öser miljoner och åter miljoner över utlänningar som aldrig bidragit till landets välfärd utan tvärtom utarmat den?

Skäms du inte att tala om demokrati när ni Socialdemokrater missbrukat utnämningsmakten och därför är över nittio procent av landets myndighetschefer Socialdemokrater?

*************

Du fortsätter självklart att läsa gratis – men stötta gärna mitt arbete med Katerina Magasin genom att swisha valfri summa till 1236749063! Jag kämpar mot de galna Sverigeförstörarna för allas vår skull.

*************

Skäms du inte att tala om demokrati när det är ditt parti som genom träget lobbyarbete genomsyrar utbildningsväsende, kursverksamheter som ABF, intresseorganisationer och andra viktiga organ i Sverige?

Skäms du inte att tala om demokrati när de flesta mainstreammedier, framför allt det av oss skattebetalare finansierade public service, styrs av er och går era ärenden fast de ska föreställa oberoende?

Skäms du inte att tala om demokrati när det är ni som angett tonen i en migrationspolitik som de flesta svenskar faktiskt inte vill ha? Ni har ändå kört över folket och påtvingat oss en massinvandring av främst utomeuropeiska invandrare där många inte har någon som helst lust att bli en del av Sverige, ett politiskt styre som utarmat vårt land och gett oss en hel generation nya våldsamma kriminella som hänsynslöst skövlar vårt samhälle, skadar människor och djur och saknar respekt för kvinnor och oliktänkande?

Skäms du inte att tala om demokrati när ditt partis politik så ohederlig och odemokratiskt förstört vårt lands tidigare väl fungerande energiförsörjning, vilket gjort vårt land fattigare och mer beroende av andra?

Skillnaden som är nu är att många har genomskådat lögnerna som ni Socialdemokrater fått servera folket i decennier. I 75 år av 100 har ni styrt Sverige och de senaste decennierna har detta varit en riktigt eländig historia. Jag undrar om demokrati ens är något att ha, om det är Social-demokrati som avses, då detta politiska styre är allt annat än demokratiskt och främst går ut på att tysta de röster som med rätta protesterar mot hur ni förstört Sverige.

Jag hoppas att den inslagna vägen, att försöka läka Sverige och få landet att tillfriskna från Socialdemokraternas vansinnespolitik, ska fortsätta. Att ta ifrån er monopolet att via lotterier finansiera ert fortsätta grepp om makten i Sverige, är ett viktigt steg i rätt riktning. Vidare bör uppstädningen i myndigheter och organisationer fortsätta. Kommer du ihåg den långa marschen genom institutionerna, Magdalena? Den ska nu äga rum, fast åt andra hållet. Det är ni Socialdemokrater, som ska städas ut som enväldiga härskare. Då kanske demokratin i Sverige faktiskt har en chans. Då kanske ett svenskt Sverige finns kvar som ett land att vara stolt över, där jämlikhet, frihet och yttrandefrihet råder och där kunskapsbaserad debatt får råda istället för socialistiskt, politiskt känslostyrt förtryck.

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer