Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Det nya normala” är faktiskt ett helt onormalt förtryck – och vi borde alla demonstrera

av | 30 apr, 2021 | Yttrandefrihet

Lästid: 4 minuter

Trodde du att vår regering vill dig väl? Inbillade du dig att de arbetar för att du som medborgare ska må bra och ha ett trevligt liv? Då ska du tänka om. Trist att jag ska behöva säga detta till dig när du nu tänker fira Valborg (det ”nya normala” är att du inte kommer få göra det ihop med andra vid en majbrasa som du brukar) men det finns inget bra tillfälle eller rätt tidpunkt att lägga fram dessa fakta. Socialministern Lena Hallengren (S) är tydlig: Den socialdemokratiska regeringen vill inte att våra liv ska bli rimliga och som vi vant oss vid. Precis som jag tidigare misstänkt och befarat kommer nu socialisterna som styr Sverige ihop med extremisterna i Miljöpartiet att göra sitt yttersta för att inskränka våra demokratiska fri- och rättigheter ytterligare, med hjälp av sitt nya, totalitära verktyg pandemilagen. Låt oss kalla en spade för en spade: Regimen vill förhindra att människor möts, nätverkar, umgås och har möjlighet att tillsammans bilda enad front mot vansinnet. Den som bryter mot reglerna hotas av dryga böter. Just därför är det viktigt att alla går man ur huse och slåss för de rättigheter vi tidigare tagit för givet. Imorgon den 1:a maj är det demonstration på Norra Bantorget i Stockholm klockan 14 – för vår frihet och demokrati och mot den socialistiska Löfvenregimens skamlösa förtryck.

Under pandemin har våra möjligheter att ses i verkliga livet kraftigt beskurits. Regimen har hotat oss med att vi riskerar att bli sjuka, även i de fall där risken för smitta uppenbart är liten eller obefintlig. Men människor har lytt snällt, kanske i den blida förhoppningen att det är för vårt bästa. Jag kan berätta att det inte är för vårt bästa, utan för makthavarnas. Det är makthavarna som gynnas av att vi sitter ensamma, försvagade och isolerade utan möjlighet att ses och ge varandra kraft. Ensamma människor är lättare att kontrollera. Ja, det handlar om kontroll. Och i sina demokratividriga pandemilagar har regimen verkligen hittat ett perfekt verktyg. Hys inga tvivel – detta kommer man nu att missbruka å det grövsta. I synnerhet med tanke på att det är runt 500 dagar kvar till riksdagsvalet 2022.

Bensinupproret till exempel tänkte demonstrera på 1:a maj i sex städer runtom i landet. Men fick kraftig bakläxa om att detta stred mot pandemilagarna. Polismyndigheten har gjort bedömningen att det är en allmän sammankomst och skulle fler än åtta personer vara på plats så har länsstyrelserna bestämt att det blir ett vite på 20 000 kronor.
”Eftersom många människor förväntas ansluta till evenemanget är det förenat med särskilt stor risk för smittspridning”, säger till exempel Anna Mäki på Länsstyrelsen i Kalmar län i ett pressmeddelande.
Hur? När man sitter isolerad i sin egen bil, hur kan smittan spridas då? Men med hjälp av pandemilagen kan man nu helt ogenerat inskränka på vår rätt att mötas. Och denna otäcka demokratifientliga ”tillfälliga” lag ska förlängas… till minst januari 2022…

”Det nya normala” säger Lena Hallengren och den socialistiska regeringen. ”Det nya normala” i deras ögon är att vi människor ska vara en lydig massa, som inte kritiserar och ifrågasätter. Det nya normala är att vi alla blir hjärntvättade miljöpartister med hjärtat till vänster. Det nya normala är att vi ska tolerera allt maktmissbruk och alla vansinniga övergrepp de utsätter oss för. Vaccinpass är ytterligare ett verktyg. Med hjälp av dessa digitala styggelser tänker regimen skaffa sig ännu mer kontroll över oss.
Det nya normala ska inte implementeras. Vi ska tillbaka till det gamla normala. Ett liv där vi går vart vi vill och umgås med vem vi vill. Regeringen ska hålla tassarna borta från vår frihet.

 


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer